Mika Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ο giorgos147 ειναι ανήλικος... Γνωριζω την ηλικια του Γιωργου. Η προσφωνηση πηγε επειδη μου απευθυνθηκε ως "κυριο Μικα" ηταν θεμα ευγενειας λοιπον να τον προσφωνησω με τον ιδιο τροπο.
antonl Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δεν έχει νόημα αλλά δε βαριέσαι... Ο καθένας έχει δικαίωμα να επιδιώκει να κάνει ότι θέλει αλλά το point είναι ότι διαβάζοντας το topic, και έχοντας υπόψη κι άλλα threads/posts του TS, μου φάνηκε του στυλ «θέλω να κάνω κάτι υπεργαμάτο αλλά δεν έχω ιδέα πώς γίνεται, υπάρχει κανας γκουρού να το κάνει τσάμπα κι εγώ να μαι ο project manager; Άντε να βάλω κι ένα χεράκι άμα χρειάζεται». Μπορεί να πέφτω κι έξω, δε λέω πως έτσι είναι τα πράγματα, λέω πως έτσι μου φάνηκε εμένα. Αν ζητούσε κάτι τέτοιο πχ ο Alchemist`, δε θα είχα κάτι να πω, γιατί υπάρχουν δείγματα της δουλειάς του. Μπορεί ν απέχει αρκετά απ αυτό που ζητείται στο παρόν thread αλλά δείχνει ότι κάποιος έχει γνώσεις ή έστω τον χρόνο και τη θέληση να τις αποκτήσει για να πραγματοποιήσει αυτό που θέλει. Δεν είναι απαραίτητο, αλλά θα ήταν καλό, να αναφέρονταν κάποια παραπάνω στοιχεία στο πρώτο post (τι μπορεί να κάνει ή τι θέλει να μάθει να κάνει ο ίδιος ο TS, τι σκέψεις έχει γι αυτό το project, κάποιο εντελώς στοιχειώδες time schedule), γιατί έτσι όπως είναι, φαίνεται να ήρθε η αναλαμπή από κάποιον εκτός χώρου αφού συνειδητοποίησε τι γαμάτο είναι το WoW χωρίς να χει όμως καμιά ιδέα για το τι απαιτείται για κάτι τέτοιο που ζητάει.
parsifal Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Προειδοποίησα για τα offtopic και πολύ περισσότερο για trolling και flames. Βλέπω κάποιοι με γράψανε κανονικά. Δεν έχουν όμως τέτοια πολυτέλεια. Από εδώ και πέρα, αρχίζουν τα bans. Και για να γίνω πιο συγκεκριμένος: Μηνύματα που διαπραγματεύονται (με ποια αρμοδιότητα άραγε; ) το δικαίωμα του topic OP να ανοίξει topic και που ή το αν θα πρέπει να παραμείνει αυτό ανοικτό, είναι offtopic και θα αντιμετωπίζονται ανάλογα. Μηνύματα που με ειρωνική διάθεση εικάζουν για τις γνώσεις ή την ψυχολογική κατάσταση άλλων μελών ή αναφέρονται στην ηλικία τους κλπ, είναι trolling posts και θα αντιμετωπίζονται ανάλογα. Αυτά προς «γνώσιν και συμμόρφωσιν».
thanos713 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δείτε το EDIT 2 [uNRATED]...Τι θες να πω άλλο? (Δεν το λέω ειρωνικά...)
NetworkMeltdown Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Τι θες να πω άλλο? (Δεν το λέω ειρωνικά...) μη με ξενερώνεις...
thanos713 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Α, βρήκα... Με τα υπόλοιπα μέλη της ομάδας σας τι έχετε πει?
Nik.K Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Εκτος του οτι αποκαλεις τους παντες σχεδον Ψυχακιδες και αχρηστους και αρα πρεπει να παρει θεση η συντονιστικη ομαδα εγω προτεινω να μην απαντησει κανεις ξανα σε οσα γραφεις. Αν πιστευεις πως με το να γνωριζεις VB και MSDOS (κατι που αν το παμε ετσι αρκετοι εδω μεσα τα γνωριζουμε για παρα πολλα χρονια) και με το οτι τωρα αρχιζεις να μαθαινεις Game Programming θα μπορεσεις να φτασεις στο επιπεδο που θελεις (το οποιο κατα τα λεγομενα σου θα κοντραρει την id Software) τοτε μακαρι να το καταφερεις. Ωστοσο εχει διαφορα το να ειμαστε ρεαλιστες με το να ειμαστε ονειροπολοι. Ασε λοιπον οσους γνωριζουμε κατι παραπανω απλα να ειμαστε ρεαλιστες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.