chakra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Καλησπερα, Εχω αγανακτησει ρε παιδες!Συνεχεια πεφτει η συνδεση μου για κανα λεπτο, 2λεπτο..Καθε μερα στανταρ και οταν λεω συνεχεια εννοω καθε μια ωρα/δυο..Μου εχει σπασει τα νευρα!Η συνδεση μου ειναι forthnet 24mbps..Δοκιμασα χιλια δυο πραγματα,εψαξα για ιους/spywares μπας και,reset στο router, αλλα παλι τα ιδιαΤι μπορει να φταιει ρε παιδες γνωριζετε?? Το ρουτερ ειναι το Thomson TG585 v7 Ευχαριστω
Bandura Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Η συνδεση στα τηλεφωνα σου ειναι ενταξει? Εγω ειχα παρομοια προβληματα κι εφταιγε το οτι 2 συσκευες τηλεφωνου πηγαιναν στην ιδια μπριζα τηλεφωνου... Δες και τα φιλτρα στα τηλεφωνα αν ειναι οκ.
Nik.K Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αν δεν εχεις φιλτρακι σε καθε τηλεφωνο τοτε αυτο ειναι το θεμα σου. Αν παλι εχεις τοτε μπορει να συγχρονιζει ψηλα η συνδεση σου και να θελει χαμηλωμα. Αυτο θα το κρινει η Forthnet αν τους παρεις και τους το πεις και αναλογα θα σου χαμηλωσουν την ταχυτητα.
chakra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μια χαρα ειναι το τηλεφωνο και ολα καλα μου φενονται..Μηπως πρεπει να το κανω κανα update το router ή μηπως μπορει να φταιει και το καλωδιο??Ειναι κανα 3μετρο περιπου μεταξυ pc/router.. Ενα τηλεφωνο εχω συνδεδεμενο στην γραμμη που ειναι και το router και εχει φιλτρο..Εχω και ενα αλλο σε αλλο δωματιο παιζει ρολο αυτο??
Nik.K Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αν ειναι ιδιο νουμερο φυσικα. Πρεπει Ολες οι συσκευες με την ιδια γραμμη να εχουν φιλτρακια πανω. Τωρα περα απο αυτο μπορει να ειναι και αυτο που σου ειπα σχετικα με την ταχυτητα.
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μπορείς να κάνεις την εξής δοκιμή για να δεις αν φταίνε η συσκευές του τηλεφώνου. Μιας και είναι συχνό το φαινόμενο μπορείς να βγάλεις και τις δυο συσκευές για λίγες ώρες και να δεις αν συνεχίζεις να έχεις αποσυνδέσεις με τον ίδιο ρυθμό.
chakra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Σοβαρα?? Αν το βγαλω τελειως το αλλο τηλ θα ειναι ok?? Και αυτο με τη συνδεση που λες φιλε μου τωρα εκανα set-up παλι το router και εβαλα PPPoA αντι για PPPoE..Ετσι δεν πεφτει η ταχυτητα? Θα το δοκιμασω και αυτο να τα βγαλω και τα δυο τηλ..Αν ειναι οκ σημαινει οτι φταιει τελικα τι?
Nik.K Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Οχι ο συγχρονισμος εχει να κανει με την εταιρεια παροχης.
Bourdoulas Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Αν δεν έχεις αποσυνδέσεις, ενώ έχεις βγάλει τις συσκευές, τότε κάποια από τις δυο (ή και οι δυο) δημιουργεί το πρόβλημα. Μπορείς να κάνεις και το άλλο. Να πάρεις την Forthnet και να τους ζητήσεις να κάνουν ένα line test στη γραμμή σου (με τις συσκευές συνδεμένες κανονικά) για να δουν αν τους βγάλει κάποιο βραχυκύκλωμα. Είτε επιλέξεις PPPoE είτε PPPoA δεν έχει σημασία όσον αφορά τις αποσυνδέσεις.
Bandura Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δεν ξερω τι μαγεια εκανε ο ηλεκτρολογος αλλα εχει περασει 4-5 γραμμες, ωστε να μπορω να κανω τηλεφωνικα κεντρα στο σπιτι με τον ιδιο αριθμο. Ετσι πηρα μια και την εβαλα στο adsl και σε μια αλλη ειναι τα υπολοιπα τηλεφωνα του σπιτιου. Μεχρι προτεινος, οταν ηταν ολα σε ενα, ειχα θεμα με την ταχυτητα, οσο περισσοτερα τηλεφωνα, τοσο επεφτε και η ταχυτητα του adsl. Τωρα παροτι ειναι στην δικια του γραμμη, παλι επηρεαζεται (πεφτει στιγμιαια η συνδεση) οταν συνδεω/ξεσυνδεω μια συσκευη απο το αλλο δικτυο που ειναι τα υπολοιπα τηλεφωνα. Σε ολες τις συσκευες θα βαλεις φιλτρο, ειτε ειναι συναγερμος, ειτε ειναι fax, ειτε τηλεφωνο, καθε συσκευη που θα μπαινει στο τηλεφωνικο δικτυο του σπιτιου, θα εχει φιλτρο.
chakra Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Ευχαριστω για τις απαντησεις παιδες! Αυριο θα παω να παρω ενα φιλτρο τοτε και θα δουμε αν φτιαξει τιποτα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.