Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δε γνωρίζω, δε το έχω ξεκολλήσει καν, έχω κάνει ειδική πατέντα βασικά για να το χρησιμοποιώ μιας και το Pc μου δε βρίσκεται σε γραφείο.

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σημερα πηρα το RAZER SPHEX, http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.571667 , φαινεται πολυ πιο καλο σε σχεση με ενα 3Μ που ειχα παρει στα ιδια περιπου χρηματα -15 ευρω-

Ειναι απίστευτα λεπτό και sticky στο γραφειο μου... Με το Χ8 μου νομιζω πως κανουν εναν αρκετα καλο συνδιασμο! :-)

Δημοσ.

Και γω παρήγγειλα το razer sphex λογικά θα το έχω αύριο.

Είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν καθώς είναι ιδιαίτερα λεπτό και sticky για να μην γλυστρά στο γραφείο.

Πιστεύω πώς με αυτό θα κάνουν ένα καλό συνδυασμό στα fps. :P

Δημοσ.
Και γω παρήγγειλα το razer sphex λογικά θα το έχω αύριο.

Είναι ότι ακριβώς χρειαζόμουν καθώς είναι ιδιαίτερα λεπτό και sticky για να μην γλυστρά στο γραφείο.

Ειναι υπερβολικα λεπτο! Σχεδον δεν υπάρχει! :-):-)

Με γεια και σε σενα!

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Nα σαι καλά φίλε επίσης. :-)

Μας έβαλε ο mr Liopyr στην πρίζα. :P

(Βασικά ψαχνόμουν τον τελευταίο καιρό και μου ήρθε λουκούμι αφού τα χοντροκομμένα με εκνευρίζουν!) :-D

Επεξ/σία από lionheart75
Δημοσ.

το razer sphex εχω και εγω παρολου που οταν το πηρα ειπα " εδωσα 15 ευρω για το χαρτονι"

τελικα στα fps games εχεις περισσοτερη ακριβεια στην κινηση ,οντος ειναι φθηνο και καλοB)

Δημοσ.
το razer sphex εχω και εγω παρολου που οταν το πηρα ειπα " εδωσα 15 ευρω για το χαρτονι"

τελικα στα fps games εχεις περισσοτερη ακριβεια στην κινηση ,οντος ειναι φθηνο και καλοB)

Καμια φορα τα πολυ απλα ειναι και τα καλυτερα! B)

Δημοσ.
Σημερα πηρα το RAZER SPHEX, http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.571667 , φαινεται πολυ πιο καλο σε σχεση με ενα 3Μ που ειχα παρει στα ιδια περιπου χρηματα -15 ευρω-

Ειναι απίστευτα λεπτό και sticky στο γραφειο μου... Με το Χ8 μου νομιζω πως κανουν εναν αρκετα καλο συνδιασμο! :-)

πολύ καλό φαίνεται αυτό ... αρχίζω και το σκέφτομαι

• 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Εγω παλι χρησιμοποιω ενα μαυρο τετραδιο και κανει την δουλεια του μια χαρα ειδικα σε fps παιχνιδια ειναι και γαμω!!!!!!!

Δημοσ.

Παιδιά πηρα και εγω στο sphex και ξετρελάθηκα μεγάλη διαφορα σε σχέση με το ξήλο !! Οσον αναφορα τα ξεκολύματα η Razer λέει οτι μπορεις να το βαλεις ακομα και για πλύσημο οταν λερωθεί χωρίς καμια απο τις επιφάνειες να χαλάσει τωρα στην πράξη δεν ξερω παντως εγω 6 φορες το ξεκόλυσα και δεν έπαθε τιποτα

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...