Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 42
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Φίλε δεν πίστευα οτι θα δω ποτέ τέτοιο Topic :-)

Επειδή το mouse είναι optical αν η επιφάνεια σου έιναι γυαλί χρειάζεσαι mousepad ( γιατι οι ακτίνες του φωτός όταν κτυπούν στο γυαλί διαθλόνται .)

Μην το σκέφτεσαι κ πολύ ακόμη και ένα gaming mousepad να πάρεις όπως το Razer Goliathus είναι 15 ευρό . . . :-D

Δημοσ.

είναι αναλόγως το ποντίκι σου, πχ, έχω το sidewinter x3 http://www.microsoft.com/hardware/gaming/productdetails.aspx?pid=104

στο ξύλινο γραφείο δουλεύει μια χαρά αλλά με ένα υφασμάτινο mouspad δουλεύει ΠΟΛΎ καλύτερα !!

εγώ λέω να πάρεις ένα, αλλά μην δώσεις και πολλά λεφτά...

Δημοσ.

Υπαρχουν ποντικια που δουλευουν ΚΑΙ στο γυαλι (Με τεχνολογιες οπως η Darkfield της Logitech και η BlueTrack της Microsoft) αλλα ασχετα με αυτο μια καλη επιφανεια πρεπει να υπαρχει.

Δες σε Qpad, SteelSeries και Razer, αυτοι οι 3 φτιαχνουν τις καλυτερες.

Δημοσ.

Πλάκα πλάκα αν και στα 8 χρόνια που ασχολούμαι με PC δεν έχω χρησιμοποιήσει ποτέ mousepad τώρα τελευταία σκέφτομαι να πάρω ένα για να συμπληρώσει το set με το Razer Lachesis και το Razer Lycosa Mirror Edition(αυτό θα το πάρω τον άλλο μήνα) μου.

Btw έχω ξύλινο γραφείο και λειτουργεί πολύ καλά το ποντίκι εκτός αν έχει πιάσει σκόνη το γραφείο οπότε απλά σηκώνω το ποντίκι καθαρίζω με το χέρι το γραφείο και συνεχίζω το παιχνίδι:P

Δημοσ.

Προσωπικά έχω το Razer Destructor και είναι πάρα πολύ καλό...είναι λίγο τσιμπημένο αλλά νταξ. Για μένα αν παίζεις fps είναι must ένα καλό mousepad!

Δημοσ.

Η αλήθεια είναι πως στην αρχή σου κακοφαίνεται που σκας 15€ για ένα κομμάτι "χαρτί" ξέρω γω, αλλά σε βάθος χρόνου κάνει απόσβεση, ειδικά αν παίζεις online fps και κυνηγάς τα πίξελ.

Το συγκεκριμένο να προειδοποιήσω πως είναι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ λεπτό ε.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγω παλι τοσα χρονια ειμαι με ενα ednet των 2 ευρω απο το praktiker.Ωραιοτατο,με εχει βολεψει αφανταστα.....:P:-D

Επεξ/σία από nemesiskp
Δημοσ.
Εγω παλι τοσα χρονια ειμαι με εμα ednet των 2 ευρω απο το praktiker.Ωραιοτατο,με εχει βολεψει αφανταστα.....:P:-D

Ναι αλλα αν εχεις ενα mouse οπως το G9 για παραδειγμα θες μια ποιοτητα ;)

Δημοσ.

Αυτό που παρέθεσα παραπίσω.

Είναι λεπτό και ημιπλαστικοποιημένο το υλικό κατασκευής, και να θες δεν πρόκειται να καταφέρεις να του χαλάσεις τις άκρες.

Δημοσ.

Ωραία thanks, γιατί έχω το RAZER KABUTO MOBILE και μετά από μερικού μήνες γύρισε η κάτω άκρη του και είναι σπαστικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...