Προς το περιεχόμενο

Συνδεση HDMI με ΤV

mikelamar

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Εννοείς μόνιτορ με ενσωματωμένα ηχεία;

Ναι, το ίδιο θα συνέβαινε, γιατί να αλλάξει κάτι;

Δημοσ.

Sorry κιόλας είναι κ αργά και έχω μπερδευτεί λιγάκι, κάρτα δεν αλλάζω ακόμα, άρα ή συνδεω το 2πινο καλωδιακι που είπε ο φίλος πιο πάνω ή παίρνω ήχο από τη καρτα ήχου με εξωτερικά ηχεία, σωστά;;;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Δημοσ.

ή στέλνεις αναλογικά στην Tv από την κάρτα ήχου μέσω minijack, ή στην καλύτερη αν έχει είσοδο οπτικής η Tv στέλνεις μέσω αυτής και παραμένεις ψηφιακά.

Δημοσ.

Φίλε μου, τι λειτουργικό έχεις?

Στα 7 πρέπει να διαλέξεις αν θές για έξοδο ήχου το ψηφιακό ή το αναλογικό.

Αν απο προεπιλογή έχεις το αναλογικό (δηλαδή τα κανονικά σου ηχεία) λογικό είναι να μην ακούγεται.

Θα πρέπει να το ρυθμίσεις (δεξί κλικ κάτω στο ηχειάκι και μετά εκεί γύρω είναι κάπου) για να παίζει απο το ψηφιακό σαν προεπιλογή.

Αν πάλι δεν έχεις 7, δεν ξέρω.

Δημοσ.

Αυτό με τις ATi δεν το έχω καταλάβει.

Μπορώ να καταργήσω τη κάρτα ήχου μου και να χρησιμοποιώ τη κάρτα γραφικών για κάρτα ήχου? :confused:

• Super Moderators
Δημοσ.

κανείς δεν καταργεί την κάρτα ήχου, απλά κάνει κάτι σαν pass through μέσα από την κάρτα γραφικών και το hdmi...

Δημοσ.
κανείς δεν καταργεί την κάρτα ήχου, απλά κάνει κάτι σαν pass through μέσα από την κάρτα γραφικών και το hdmi...

Το αντίθετο μάλλον... :-D Καταργεί την κάρτα ήχου και χρησιμοποιεί το δικό της ελεγκτή ήχου (Realtek licenced codecs) που έχει ενσωματωμένο στο τσιπ.

Μέχρι πριν μερικούς μήνες χρειαζόταν να κατεβάσεις από τη Realtek τους ειδικούς οδηγούς για αυτό το τμήμα, αλλά τώρα ενσωματώθηκαν στους Catalyst.

Δεν το δοκίμασα στην πράξη, αλλά είναι εύκολο να διαπιστωθεί αν ισχύει, κλείνοντας από το BIOS το τμήμα ήχου αν είναι ενσωματωμένο στη μητρική.

• Super Moderators
Δημοσ.

και πως θα περνάς ήχο στα Z-5500? με το HDMI? αυτά είναι για να περιορίζεσαι στα ηχεία της TV

Δημοσ.
Και γιατί δεν βγάζει ήχο ποτέ σε καμία tv ?

εισαι και σιγουρος...!!! :rolleyes::rolleyes:

μπορει και να μπερδευτηκες.. τεσπα...

hdmi --> hdmi = εικονα,ηχος αναλυση εως 1080 p

hdmi --> dvi = μονο εικονα αναλυση εως 1080p (mporei να εχεις αυτο..και εγω αυτο εχω γιατι θελω ηχο απο τα ηχεια μου, αν και εχω και hdmi to hdmi...)

η αναλυση βεβαια εαν την υποστηριζεις...

---------- Προσθήκη στις 12:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 12:30 ----------

Παναγια μου μην το πεις και πουθενα αλλου(αρκετα ειπες για φορουμ με 130.000 χρηστες)

σωστος...!!!! :X:X:X

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...