ravend Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 θέλω να επεκτείνω το ασύρματο δύκτιο μου ωστε να πηγαίνει γύρω στα 50-70 μέτρα πιο μακρύα για να καλύψει τα ενοικιαζόμενα σπίτια των γονιών μου. έχω ακούσει για τα repeaters που λέμε αλλά δεν ξέρω κάν τι είναι αυτό,τι μορφή έχει και πως εγκαθίστατε.πως συνεργάσεται με το router κτλ. σκεφτόμουν αν ήταν εύκολο να το εγκαταστήσω κάπου έξω σε καλυμένο χώρο.ωστε να παίρνει το σήμα απο κάπου στη μέση της κανονικής εμβέλειας και το στέλνει πιο μακρύα.είναι αυτό εφικτό? router εχω το level one wsk 2000
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 To repeater (αναμεταδώτης) είναι μια συσκευή η οποία αναλαμβάνει να επεκτείνει την εμβέλεια ενός ασύρματου δικτύου,συνδέεται με το κεντρικό router που διαθέτεις και έπειτα συνδέεσαι επάνω του. Το ρυθμίζεις συνήθως μέσω web interface, κατι σας αυτο πιστεύω θα σου κάνει http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=9EC6841B7E4DB54D82F3B9EEC90A26AD&pa=F7D7ADB12D00D342B0D6B88650D840FF
ikaros81 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Εγώ θα σου προτείνω να πάρεις ένα TP-LINK 501G το οποίο κοστίζει περίπου 25 ευρώ. Το βάζεις σαν Universal Repeater και κάνεις μια χαρά την δουλεία σου. Το μόνο "σαν" μειονεκτημα είναι ότι υποστηρίζει μόνο WEP κλειδί.
ravend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 καλά έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει και κανείς στον περίγυρο να μου σπάσει το δύκτιο,μέσα στο δάσος είναι η επιχείρηση! εμένα βασική μου απορία είναι στο πως λειτουργεί το reapeter. δηλαδη το συνδέω πάνω στο μόντεμ,το σετάρω μέσω υπολογιστή,αυτο 'εχει πιο ισχυρή κεραία με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια η το τοποθετώ κάπου πιο μακρύα έτσι ώστε να λαμβάνει το σήμα και να το αναμεταδίδει? στο πλαίσιο και στο e-shop πχ ποια είναι τα reapeater?
_Anonymous_ Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 φιλε? λογω του οτι η αποσταση δεν ειναι και καμια μεγαλη, θα σου προτεινα να παιξεις με καμια κεραια να αυξησεις db, διοτι με το repeater η ταχυτητα του ασυρματου........... πεφτει στη μεση. Προφανως δε το γνωριζεις αυτο.
isay Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 ... Το μόνο "σαν" μειονεκτημα είναι ότι υποστηρίζει μόνο WEP κλειδί. Και δεν είναι βασικό μειονέκτημα αυτό; Από την άλλη σαν εταιρεία δεν τη έχω καθόλου σε εκτίμηση (TiPota-LINK). Δεν σου προτείνω να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο.
ravend Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 έτσι και αλλιώς ξεκλείδωτο θα το έχω γιατί θα είναι για τους πελάτες,η τοποθεσία είναι απομωνομένη οπότε καμία απειλή! αυτό για την κεραία που είπε ο φίλος πιο πάνω..δεν τα γνωρίζω καλά αυτά ,εγώ θέλω να το επεκτείνω 50-70 μέτρα πιο μακρυά ωστε να καλύπτει τον χώρο μου,και να περνάει και μέσα στα σπίτια,να μη βγαίνουν οι άνθρωποι στα παράθυρα! θα μου πείς παίζει ρόλο η μόνωση και τα φυσικά εμπόδια,φυσικά εμπόδια δεν υπάρχουν ιδιαίτερα.
takos Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Μια καλή κεραία για εξωτερική χρήση με κάλυψη 360 μοίρες, senao 8dbi outdoor και ένα access point κάνεις κάλο link-γέφυρα με το δίκτυο σου. SENAO EOC-5610 AP/CPE/Bridge 2,4 & 5 GHz 5/13 dBi 600 mW
ravend Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 και δηλαδή για να καταλάβω,αυτή τη κεραία τη βάζω στη θέση της ήδη υπάρχουσας του μοντεμ?
takos Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Η κεραια ειναι εξωτερικου η εσωτερικου τυπου, πανω στο level one wsk 2000 με καλωδιο μετατροπεα απο N-Male σε RPSMA-Female.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.