Προς το περιεχόμενο

Εγκατάσταση repeater σε ασύρματο δύκτιο για την επέκταση του.

ravend

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θέλω να επεκτείνω το ασύρματο δύκτιο μου ωστε να πηγαίνει γύρω στα 50-70 μέτρα πιο μακρύα για να καλύψει τα ενοικιαζόμενα σπίτια των γονιών μου.

έχω ακούσει για τα repeaters που λέμε αλλά δεν ξέρω κάν τι είναι αυτό,τι μορφή έχει και πως εγκαθίστατε.πως συνεργάσεται με το router κτλ.

σκεφτόμουν αν ήταν εύκολο να το εγκαταστήσω κάπου έξω σε καλυμένο χώρο.ωστε να παίρνει το σήμα απο κάπου στη μέση της κανονικής εμβέλειας και το στέλνει πιο μακρύα.είναι αυτό εφικτό?

router εχω το level one wsk 2000

Δημοσ.

To repeater (αναμεταδώτης) είναι μια συσκευή η οποία αναλαμβάνει να επεκτείνει την εμβέλεια ενός ασύρματου δικτύου,συνδέεται με το κεντρικό router που διαθέτεις και έπειτα συνδέεσαι επάνω του.

Το ρυθμίζεις συνήθως μέσω web interface, κατι σας αυτο πιστεύω θα σου κάνει http://www.you.gr/b2c_iqshop/b2c/pd.do?pg=9EC6841B7E4DB54D82F3B9EEC90A26AD&pa=F7D7ADB12D00D342B0D6B88650D840FF

Δημοσ.

Εγώ θα σου προτείνω να πάρεις ένα TP-LINK 501G το οποίο κοστίζει περίπου 25 ευρώ. Το βάζεις σαν Universal Repeater και κάνεις μια χαρά την δουλεία σου. Το μόνο "σαν" μειονεκτημα είναι ότι υποστηρίζει μόνο WEP κλειδί.

Δημοσ.

καλά έτσι και αλλιώς δεν υπάρχει και κανείς στον περίγυρο να μου σπάσει το δύκτιο,μέσα στο δάσος είναι η επιχείρηση!

εμένα βασική μου απορία είναι στο πως λειτουργεί το reapeter.

δηλαδη το συνδέω πάνω στο μόντεμ,το σετάρω μέσω υπολογιστή,αυτο 'εχει πιο ισχυρή κεραία με αποτέλεσμα να έχει μεγαλύτερη εμβέλεια η το τοποθετώ κάπου πιο μακρύα έτσι ώστε να λαμβάνει το σήμα και να το αναμεταδίδει?

στο πλαίσιο και στο e-shop πχ ποια είναι τα reapeater?

Δημοσ.

φιλε? λογω του οτι η αποσταση δεν ειναι και καμια μεγαλη, θα σου προτεινα να παιξεις με καμια κεραια να αυξησεις db, διοτι με το repeater η ταχυτητα του ασυρματου........... πεφτει στη μεση. Προφανως δε το γνωριζεις αυτο.

Δημοσ.
... Το μόνο "σαν" μειονεκτημα είναι ότι υποστηρίζει μόνο WEP κλειδί.

Και δεν είναι βασικό μειονέκτημα αυτό; Από την άλλη σαν εταιρεία δεν τη έχω καθόλου σε εκτίμηση (TiPota-LINK). Δεν σου προτείνω να επενδύσεις σε κάτι τέτοιο.

Δημοσ.

έτσι και αλλιώς ξεκλείδωτο θα το έχω γιατί θα είναι για τους πελάτες,η τοποθεσία είναι απομωνομένη οπότε καμία απειλή!

αυτό για την κεραία που είπε ο φίλος πιο πάνω..δεν τα γνωρίζω καλά αυτά

,εγώ θέλω να το επεκτείνω 50-70 μέτρα πιο μακρυά ωστε να καλύπτει τον χώρο μου,και να περνάει και μέσα στα σπίτια,να μη βγαίνουν οι άνθρωποι στα παράθυρα!

θα μου πείς παίζει ρόλο η μόνωση και τα φυσικά εμπόδια,φυσικά εμπόδια δεν υπάρχουν ιδιαίτερα.

Δημοσ.

και δηλαδή για να καταλάβω,αυτή τη κεραία τη βάζω στη θέση της ήδη υπάρχουσας του μοντεμ?

Δημοσ.

Η κεραια ειναι εξωτερικου η εσωτερικου τυπου, πανω στο level one wsk 2000 με καλωδιο μετατροπεα απο N-Male σε RPSMA-Female.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...