Προς το περιεχόμενο

GTX285 ή 4870χ2 ?? Τι να επιλέξω?

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Η 4870χ2 ειναι πιο δυνατη καρτα απο την 285.Οσο για το microstuttering νομιζω ακουγονται πολλες υπερβολες οτι ειναι σαν να παιζεις με λιγοτερα fps και κατι τετοια.Αυτα γινονται αντιληπτα σε λιγες περιπτωσεις και πρεπει να τρωγεσαι με τα ρουχα σου για να κατσεις να δεις τις διαφορες.Οσο για τον θορυβο ειναι πραγματι θορυβωδης η ΑΤΙ αλλα οχι τοσο σε ενοχλητικο βαθμο.

Δημοσ.

Οσοι την εχουν (καποτε και εγω) την παρομοιαζουν με Ελικοπτερο......Φυσικα και κανει πολυ θορυβο.

Τωρα περα απο αυτο δεν ειναι πιο δυνατη απο την GTX285, στα ιδια επιπεδα τις λες, περα απο μερικους τιτλους που τους αρεσουν οι ATI και μερικους που τους αρεσουν οι NVIDIA καρτες.

Δημοσ.

Οχι Νik εδω δεν μπορω να συμφωνησω μαζι σου.Εγω την θεωρω και ειναι πιο δυνατη καρτα .Τωρα αν πιασουμε να λεμε το ενα game συμπαθει την μια το αλλο την αλλη δεν βγαζουμε ακρη .Δεν σου λεω οτι ειναι 80% πιο πανω ,αλλα ειναι πιο δυνατη καρτα.Καποιες εξαιρεσεις οκ να τις δεχτω αλλα και παλι...

Δημοσ.

Εχωντας ηδη επιλεξει την GTX 285 για ευνοητους λογους μην λεμε οτι θελουμε. Η 4870χ2 ειναι -σιγουρα- καλυτερη. Μα λιγο, μα πολυ ειναι καλυτερη στα περισσοτερα παιχνιδια.

Δημοσ.
Εχωντας ηδη επιλεξει την GTX 285 για ευνοητους λογους μην λεμε οτι θελουμε. Η 4870χ2 ειναι -σιγουρα- καλυτερη. Μα λιγο, μα πολυ ειναι καλυτερη στα περισσοτερα παιχνιδια.

Eτσι ακριβως

Δημοσ.

Με λιγα λογια και οι 2 βλεπετε Benchmarks και τα αγνοειτε επειδικτικα. Τωρα περα απο αυτο λιγα μπορει να πει κανεις. Εχει διαφορα το λεω οτι θελω επειδη αυτο θελω να πιστευω με το να υπαρχουν αποδειξεις για κατι. Οι καρτες ειναι εφαμιλες με την GTX285 να βγαινει καλυτερη σε περισσοτερα παιχνιδια, απο εκει και περα αν εχετε καποια αποδειξη που να δειχνει το αντιθετο εδω ειμαστε.

Δημοσ.
Με λιγα λογια και οι 2 βλεπετε Benchmarks και τα αγνοειτε επειδικτικα. Τωρα περα απο αυτο λιγα μπορει να πει κανεις. Εχει διαφορα το λεω οτι θελω επειδη αυτο θελω να πιστευω με το να υπαρχουν αποδειξεις για κατι. Οι καρτες ειναι εφαμιλες με την GTX285 να βγαινει καλυτερη σε περισσοτερα παιχνιδια, απο εκει και περα αν εχετε καποια αποδειξη που να δειχνει το αντιθετο εδω ειμαστε.

Τα benchmarks που εβαλες εσυ Nik ειναι αποδειξη δηλαδη ? Ερωτηση κανω

Δημοσ.

Ε βαλε εσυ τοτε αν αυτα δεν σε καλυπτουν, καλυτερο απο το να λες κατι χωρις αποδειξεις δεν νομιζεις ?

Δημοσ.
Mellodos,καλη η προπαγανδα αλλα δεν......

Δεν ισχυει τιποτα απο οσα ειπες και η κοκκινη ειναι καθαρα μεσα στο παιχνιδι

Ρε μαν δεν κατάλαβα τι εννοείς όταν λές καθαρά μέσα στο παιχνίδι? Ποια προπαγάνδα? Τουλάχιστον εγώ δεν κατήγορω μια κάρτα "γενικά και αόριστα" για microstuttering κλπ αν δεν την έχω τουλάχιστον 1 χρόνο στην κατοχή μου.

Και στην τελική αν και δεν γουστάρω να αποδεικνύω τίποτα με reviews (επειδή δεν τα πιστεύω) ας κοιτάξουμε κάποια τελευταία review της gtx480 που είναι παρούσες και οι 2 καρτες που θίγονται σε αυτό το θέμα.Αναγκαστικά είναι cherry picked διότι σπάνια πια χρησιμοποιούν την 4870χ2 για bench.

http://www.techpowerup.com/reviews/NVIDIA/GeForce_GTX_480_Fermi/1.html

http://www.tomshardware.com/reviews/geforce-gtx-480,2585.html

Σε 1920χ1200 η κόκκινη έιναι απλά αλλού. Στην ίδια τιμή δεν τίθεται καν θέμα.Προπαγάνδα βλέπεις...

Δημοσ.

Καλα και εκει ειναι σχετικο, σε μερικα παιχνιδια δεν τα παει καλα.

Φυσικα σε αλλα τα 2GB ειναι που κανουν την διαφορα.

Δημοσ.

Ρε Nik.k ότι να 'ναι να πούμε. Πραγματικά πιστεύεις ότι η GTX285 είναι καλύτερη από μία 4870χ2;

Φαντάσου να μην ήσουν και του "χώρου" κιόλας.

4870χ2>>>>>GTX285, άμα το πάμε από καθαρά άποψη επιδόσεων.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...