Προς το περιεχόμενο

GTX285 ή 4870χ2 ?? Τι να επιλέξω?

agelosLX

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους. Ένας φίλος ενδιαφέρεται να αγοράσει κάρτα μεταχειρισμένη στα 150 ευρώ και έχουμε καταλήξει σε αυτές τις 2 από αγγελίες που βρήκαμε...

Πρόκειται για μια 4870χ2 με stock cooler και μια GTX285 πάλι stock στα 150 ευρώ έκαστες. Τι λέτε??

Το υπόλοιπο σύστημα, επειδή ξέρω ότι θα ρωτήσετε, αποτελείται από:

Amd Phenom 2 955 sta 3,6ghz

4 gb DDR3

Samsung 22' (1680x1050)

Corsair 550VX τροφοδοτικό

Επίσης υπάρχει περίπτωση να έχουμε θέμα με το psu και την 4870χ2?

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • Super Moderators
Δημοσ.

την GTX285 θα διάλεγα, όπως ειπώθηκε και πιο πάνω τα μειονεκτήματα των dual gpu καρτών μου την σπάνε...

Δημοσ.

Ευχαριστώ για τις απαντήσεις παιδιά! Κανένα παλικάρι να τις έχει δοκιμάσει και τις 2 να μας πει άποψη??

Δημοσ.

4870χ2 ειναι κορυφη, την ειχα απλα ανεβαζε θερμοκρασιες και τα μειονεκτηματα ως dual δεν θα τα δει και πολυ πιστεψε με... τα επαιζε ολα μια χαρα!!! ειναι και ενα τερας δυναμης!

Δημοσ.

δεν νομιζω να την βγαζει το τροφοδοτικο με την ati ετσι για να εισαι σιγουρος + τα μειονεκτήματα των 2χ gpu καλυτερα την gtx..........

Δημοσ.

Διαφορες σε επιδοσεις δεν θα δεις, οι καρτες ειναι ισοδυναμες σχεδον σε ολα παιχνιδια. Σε μερικα ακομα κερδιζει η GTX285 λογο Scaling και σε μερικα η 4870χ2 επειδη τα πανε καλα με διπλοπυρηνες λυσεις.

Απο την αλλη η 4870χ2 ειναι πολυ πιο θορυβωδη, τραβαει περισσοτερο ρευμα και ειναι αρκετα ως πολυ πιο ζεστη σαν καρτα. Δλδ ολα αυτα που φωναζουν ολοι οσοι εχουν 58χχ/5970 για τις νεες Nvidia αλλα ταυτοχρονα προτεινουν την παλια 4870χ2......Τρεχα γυρευε ενα πραγμα.....

+1 για την GTX285

Δημοσ.

Μπορει σε αμφοτερες τις καρτες ο φιλος να τοποθετησει μια αφτερμαρκετ ψυξη με 40-50ε και να ειναι αρχοντας θερμοκρασιων/θορύβου.

Κι εγω θα διαλεγα την 285,επειδή θελω να εχω ησυχο κεφαλι μου με μονοπυρηνες λυσεις.

Γιαυτο και δεν πηρα 5970.

Δημοσ.

θα μπορουσε καποιος να μας πει εδω τα μειονεκτηματα της 4870x2 αναλυτικα ?

τι ακριβως κανει δηλαδη και ειναι τοσο σπαστικη σαν επιλογη ?

Δημοσ.

Νομιζω εχουν αναφερθει στις προηγουμενες απαντησεις.

1) Διπλοπυρηνη που δεν υποστηριζεται πληρως απο ολους τους τιτλους

2) Μεγαλη καταναλωση ρευματος

3) Αρκετα ως πολυ Θορυβωδης

4) Ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες

Δημοσ.

.....

5) Micro-stuttering(Κολληματακια αλλα και ψευδη αισθηση των FPS π.χ αν μια διπυρινη εχει 40 fps και μια μονοπυρινη 30 η μονοπυρινη θα δειχνει οτι εχει περισσοτερα

6) Πολλα προβληματα με drivers

Δημοσ.

"1) Διπλοπυρηνη που δεν υποστηριζεται πληρως απο ολους τους τιτλους

2) Μεγαλη καταναλωση ρευματος

3) Αρκετα ως πολυ Θορυβωδης

4) Ανεβαζει μεγαλες θερμοκρασιες"

"5) Micro-stuttering(Κολληματακια αλλα και ψευδη αισθηση των FPS π.χ αν μια διπυρινη

εχει 40 fps και μια μονοπυρινη 30 η μονοπυρινη θα δειχνει οτι εχει περισσοτερα

6) Πολλα προβληματα με drivers"

για το 1 αμα εχεις γομαρι τροφοδοτικο δεν εισαι οκ ?

για το 2 ε τι να πω...οκ..

για τα 3 και 4 αμα αλλαξεις ψυκτρα και βαλεις μια αθορυβη/αποδοτικη ?

Νομιζω τα ποιο βασικα που δεν ξερω αν λυνονται κιολας πλεον για την συγκεκριμενη

καρτα ειναι τα 5,6 του Psycho_Warhead !

τα 1 εως 4 δεν τα θεωρω και τοσο προβληματα..

οποτε κραταω την 285 μου..

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...