poulinos Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 τελικα το router πρεπει να εχει προβλημα....ψαχνοντας ειδα οτι και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα -> http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-358144.html <- Υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το ρουτερ απο τα πολλα hard reset και επιπλεον πως γινετε οταν ανοιγω προγραμματα οπως το μtorrent η το skype να μου ζηταει το firewall ( την ΠΡΩΤΗ φορα μονο και ενω τα εχω σβησει απο τις εξαιρεσεις και μετα ) αρση αποκλεισμου πραγμα που σημαινει οτι ανοιγει καποιες θυρες ενω το ρουτερ ειναι λιγο "αχρηστο" για την δουλεια μου? το ρουτερ δυσκολο να εχει προβλημα γιατι με κανενα thomson den ειχα δει προβλημα εκτος αν παιρνανε custom firmware.απειρα thomson εχω δει να παιζουν με Port forward.οποτε η εχουν καμια customia η κατι απο την δικια τους πλευρα.οχι δεν παθαινει τιποτα απο τα πολλα hard reset.το δευτερο δεν το καταλαβα.το ρουτερ δεν σε ρωταει τιποτα για το firewall πουεχει .to pc θα σε ρωτησει την πρωτη φορα και αμα πατησεις να γινει block θα το κανει αλλιως θα το αφηνει μονιμα.τωρα αν νομιζεις οτι φταιει το pc δοκιμασε με αλλο Pc Να δεις αν θα σου δειξει ανοιχτη την Port.αν το ρουτερ εχει custom firmware τοτε περνα ενα κανονικο.αλλιως δοκιμη με αλλο ρουτερ.
Επισκέπτης Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Καλησπερα στο forum παιδια σχετικα με τη απαντηση προσ αχρηστο το thomson tg782 εχω να πω την γνωμη μου δευτερο αχρηστο modem μετα το sagem fast 2404 Παιδια εχω ενα προβλημα προσπαθω να φτιαξω εναν αυτοματισμο με προγραμμα να κανει αλλαγη ip δηλαδη οταν τελιωνει ενα αρχειο να γινεται ο αυτοματισμος η αλλαγη ip και να κσεκιναει ταυτοχρονως το αλλο ξεκινησα και εκανα capture τις κινησεις αλλαγης ip με το imacros ξεκινουσa την εγγραφη πληκτρολογουσα τν διευ8υνση του router και εβαζα τα στοιχεια ονομα και κωδικο και μετα αποσυνδεση και μετα συνδεση το εσωσα πεδευτικα λιγο αλλα καταφερα το αρχειο που εσωσα να το κανω σαν bat αρχειο ωστε να το δει το προγραμμα 2 φορες το πατησα και εβλεπα τις κινησεις π εκανα ενο με αποσινδεε απο το msn που ειχα ανοιχτο ip διο φορες την ιδια μου ειχε δεν μπορω να καταλαβω τι συμβαινει οπιος μπορει ας βοηθησει ευχαριστω.
poulinos Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 30 Μαρτίου 2011 οτι δεν μπορεις να φτιαξεις ενα scriptaki που να κανει αυτο που θες δεν κανει το ρουτερ να ειναι αχρηστο.αν θες βαλε απο cli το modem να κανει Reboot και οχι μεσα απο το web interface.επισης σε πολλες εταιρειες αμα κανεις γρηγορα connect disconnect παιρνεις την ιδια Ip.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.