Προς το περιεχόμενο

Αχρηστο το Thomson TG782 αλλα μια ερωτηση κανω...

pantoflasKa

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ναι ολα απο την αρχη/και επισης πρεπει να φτιαξεις το application που σε ρωταει ποια Ports θες και μετα να κανεις assign to application στην mac address η στην ip Που θες .

Δημοσ.

Εκανα οτι εκανα και πριν και παλι δεν μπορω να μπω στην σελιδα του router!!!

Το router εχει ετοιμη λιστα με πολλες εφαρμογες και τις αντιστοιχιζει σε θυρες απο μονο του (Game & Application Sharing).Εχει και για ftp με ανοιχτη την θυρα 21.Τελος παντων εγω την εσβησα αυτη τη ρυθμιση και δημιουργησα νεα με ονομα FTP_Filezilla.

Μετα πηγα στο Assign the public IP address of a connection to a LAN device και εκανα αντιστοιχηση και παλι μου τα αλλαξε!!

δεν αντιμετωπιζω καποιο προβλημα αλλα γιατι να τις αλλαξει δεν ξερω...

Δημοσ.

τελικα απο εξω ενας φιλος μου προσπαθησε να μπει και δεν μπορεσε αρα δεν λειτουργει.Του εβγαζε δεν βρεθηκε η σελιδα ...κλασικα.....

οταν κανω ipconfig μου εμφανιζει:

Προσαρμογέας ασύρματου δικτύου LAN Σύνδεση ασύρματου δικτυου

Επίθημα DNS συγκεκριμένης σύνδεσης: lan

Διεύθυνση IPv6 τοπικής σύνδεσης . : fe80::a971:3cc5:

Διεύθυνση IPv4. . . . . . . . . . : **.**.**.** <------- Η Ip μου

Μάσκα υποδικτύου. . . . . . . . . : 255.0.0.0

Προεπιλεγμένη πύλη . . . . . . . : 195.14.***.*** <---- Η ip του router

καταλαβες τιποτα?

Δημοσ.

σε Ipconfig δεν θα πρεπες να εχεις πραγματικες ip του στυλ 194.

οταν κανεις reset sta defaults και το ξανασεταρεις απο την αρχη πρεπει να εχει το pc σου Ip 192.168.1.64 πχ subnet 255.255.255.0 kai default gateway 192.168.1.254

εκτος αν δεν εκανες reset η δεν πετυχε με το μικρο κουμπακι η εκτος αμα εχεις πραγματικο δικτυο

Δημοσ.
σε Ipconfig δεν θα πρεπες να εχεις πραγματικες ip του στυλ 194.

οταν κανεις reset sta defaults και το ξανασεταρεις απο την αρχη πρεπει να εχει το pc σου Ip 192.168.1.64 πχ subnet 255.255.255.0 kai default gateway 192.168.1.254

εκτος αν δεν εκανες reset η δεν πετυχε με το μικρο κουμπακι η εκτος αμα εχεις πραγματικο δικτυο

Οταν εκανα το reset ειχε αυτα που εγραψες.Μετα οταν μπηκα στην σελιδα του router και εκανα αλλαγες μου εμφανισε τα παραπανω....

Το ρουτερ εχει πολυπλοκες ρυθμισεις και δεν μπορεις να καταλαβεις τι πρεπει να κανεις , τι αλλο να πω.

Δημοσ.

κατι κανεις καπου λαθος.δεν γινεται να σου αλλαζει την Lan ip και να βγαινουν αυτα τα νουμερα.μολις γυρισω θα το πιασουμε βημα βημα να δουμε που εχει γινει λαθος.κανε και μια αλλη δοκιμη.δοκιμασε με αλλο Port οχι το 21 και πες μου αν σου αλλαξε παλι τις ip.

επειδη καθε φορα ισως να χρειαζεται reset μπορεις να κανεις save kai restore to configuration

Δημοσ.

εχουμε και λεμε

α.κανεις ακριβως αυτο που λεει εδω

http://portforward.com/english/routers/port_forwarding/Thomson-Alcatel/SpeedTouch585/1st_SMTP_Server.htm

αντι για την θυρα 25 εσυ βαζεις αυτην που θες στα πεδια που γραφει εκει.οταν πας στο τελευταιο σταδιο που λεει userdefine ekei θα βαλεις την ip που εχεις οταν εχεις κανει ipconfig.

δεν θα βαλεις ουτε mac address ουτε τιποτα.

αν το κανεις ετσι θα πρεπει να εισαι οκ μετα.

πρωτα απο ολα θα εχεις κανει factory default το ρουτερ και θα το καταλαβεις οτι θα παρεις ip του στυλ 192.168.1.64.επισης το ρουτερ το σεταρεις με pppoe και οχι με bridge ethernet .σωστα?

Δημοσ.

ενω τα βηματα για τον filezilla ειναι:

post-163693-129063106453_thumb.jpg

post-163693-129063106457_thumb.jpg

post-163693-129063106459_thumb.jpg

post-163693-12906310646_thumb.jpg

post-163693-129063106462_thumb.jpg

Δυστηχως ομως δεν δουλευει....Μονο τοπικα 127.0.0.1 δουλευει,,,,Τι φταιει?

post-163693-129063106465_thumb.jpg

Δημοσ.

to port forward σωστα το εκανες.αυτο που σε ρωταει το filezilla για το port τι ειναι που το εχεις βαλει 14147?μηπως θελει σε αυτο port forward?κατα τα αλλα δεν βλεπω τιποτα λαθος εκτος αν σε κοβει firewall μετα.οτενετ μου ειπες οτι ΔΕΝ εχεις αμα θυμαμαι καλα.σε Ipconfig τι σου βγαζει τωρα?

Δημοσ.

τελικα το router πρεπει να εχει προβλημα....

ψαχνοντας ειδα οτι και αλλοι εχουν το ιδιο προβλημα

-> http://www.adslgr.com/forum/archive/index.php/t-358144.html <-

Υπαρχει περιπτωση να παθει κατι το ρουτερ απο τα πολλα hard reset και επιπλεον πως γινετε οταν ανοιγω προγραμματα οπως το μtorrent η το skype να μου ζηταει το firewall ( την ΠΡΩΤΗ φορα μονο και ενω τα εχω σβησει απο τις εξαιρεσεις και μετα ) αρση αποκλεισμου πραγμα που σημαινει οτι ανοιγει καποιες θυρες ενω το ρουτερ ειναι λιγο "αχρηστο" για την δουλεια μου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...