Προς το περιεχόμενο

κινητο με gps χωρις data plan

manic

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Yπαρχει καποιο κινητο που να μπορει να λειτουργισει σαν κανονικο gps χωρις δλδ να απαιτείται η συνδεση στο ιντερνετ? (το θελω για αυτοκίνητο αρα αμα ηταν δυνατον να μου λεει και "στα 50 μετρα στρίψτε δεξια..." )

thanks

• Moderators
Δημοσ.

Για πες budget.

Για να μην μπερδευεσαι παντως, οπου βλεπεις στα τεχνικα χαρακτηριστικα μιας συσκευης την λεξη Gps σημαινει πως δεν χρεωνεσαι και εχει κανονικο δεκτη. Οπου βλεπεις A-gps μονο σημαινει πως χρεωνεσαι. Και οπου συναντησεις και τα δυο (βασικα σχεδον σε ολες) σημαινει πως gps εχει, αλλα εχει επισης και a-gps (που στην ουσια υποβοηθα το gps να κλειδωσει σε δορυφορους) το οποιο και απενεργοποιεις χωρις προβλημα.

Δημοσ.

Ρε παιδια , σε οποιοδηποτε κινητο βαλεις Software με προγραμμα πλοηγησης (εννοειτε οτι οι χαρτες περιλαμβανονται) δεν σε χρεωνει τιποτα. Ακομη και A-Gps να εχει.

Δηλαδη σε ολα τα Android , σε πολλα Nokia , στο iPhone κτλπ...

Αρκει να αγορασεις/κατεβασεις εφαρμογη. Εδω εχουν ενα συν τα Nokia γιατι εχουν εγκατεστημενο ηδη προγραμμα για χαρτες , νομιμο.

Δημοσ.
Ρε παιδια , σε οποιοδηποτε κινητο βαλεις Software με προγραμμα πλοηγησης (εννοειτε οτι οι χαρτες περιλαμβανονται) δεν σε χρεωνει τιποτα. Ακομη και A-Gps να εχει.

Δηλαδη σε ολα τα Android , σε πολλα Nokia , στο iPhone κτλπ...

Αρκει να αγορασεις/κατεβασεις εφαρμογη. Εδω εχουν ενα συν τα Nokia γιατι εχουν εγκατεστημενο ηδη προγραμμα για χαρτες , νομιμο.

για πες λιγο παραπανω γιατι με ενδιαφερει για αυτες τις κατηγοριες περρισσοτερο,,,

Δημοσ.
Παίζει και με ovi maps που είναι πια δωρεάν.

ναι το ξέρω και εγώ με ovi το έχω αλλά και με αυτό αργεί να κλειδώσει καλά και δεν μετράει και σωστά ταχύτητα :P

στα 245km/h έλεγε 210

Δημοσ.
ναι το ξέρω και εγώ με ovi το έχω αλλά και με αυτό αργεί να κλειδώσει καλά και δεν μετράει και σωστά ταχύτητα :P

στα 245km/h έλεγε 210

γκούχου-γκούχου...η χαρά της τροχαίας θα ήσασταν αν σας πιάνανε:lol:

Δημοσ.
Vatos... με τι τουτου ?:-D

zx10r

Καλά τα λέει ωρέ. Όλα τα ταχύμετρα είναι αισιόδοξα στις μεγάλες ταχύτητες:P

ναι το ξέρω αλλά ένα κανονικό destinator πάνω στη μηχανή μέτραγε 230

για αυτό το λόγο το είχαμε δοκιμάσει κιόλας να δούμε πόσο καλά μέτραγε το nokia

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...