ravend Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 ξέρετε κάποιο ηλεκτρονικό κατάστημα με cd μουσικής?κυρίως rock και metal. κοίταξα να βρώ αλλά δεν βρήκα κάτι αξιόλογο. έχετε κάτι υπόψιν?
Camelord Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 http://www.cdandlp.com/ http://www.musicstack.com/ Και είσαι καλυμμένος. Επίσης υπάρχουν κάποια πολύ καλά Mailorders Ελλήνων με τους οποίου αν είσαι από Αθήνα θα έχεις και πιο προσωπική επαφή Αν θες πες μου να σου στείλω κάποια mail. Εξαρτάται φυσικά τι ψάχνεις
ravend Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 αυτά απο ότι είδα είναι σε στύλ ebay η κάπως έτσι, to amazon.com και το play.com στέλνουν ελλάδα τελικα? κάποιο εγχώριο υπάρχει?
Hirundo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Από το play.com αγοράζω και εγώ και ο αδερφός μου(εγώ Ιταλία,αδερφός Ελλάδα),έχει αρκετά σε ροκ και μέταλ και δωρεάν μεταφορικά,απλά περιμένεις συνήθως 3-4 εβδομάδες για να έρθει η παραγγελία. Για το amazon.com απ'ότι ξέρω δεν στέλνουν Ελλάδα.
ravend Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 αντικαταβολή παίζει στο play? γιατί έψαχνα προχτές και δεν είδα να λεει πουθενά κάτι σχετικό,εκτός αν μου διέφυγε.με ταχυδρομείο σου έρχοντε η με κάποια εταιρεία κούριερ?
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 αντικαταβολή παίζει στο play? γιατί έψαχνα προχτές και δεν είδα να λεει πουθενά κάτι σχετικό,εκτός αν μου διέφυγε.με ταχυδρομείο σου έρχοντε η με κάποια εταιρεία κούριερ? Εμενα μου ερχονται αφου προηγηθει καταθεση (dvd) με ταχυδρομειο .Εχει πολυ καλες τιμες , απλως θελει λιγο υπομονη.Δηλαδη αν λεει 5 μερες πχ μην μετρας πια και τα λεπτα . Και αξιοπιστοι, μια φορα δεν ηρθε η παραγγελια ( η πιο σωστα αποδειχθηκε οτι αργησε μαλλον στο δρομο ) το δηλωσα σε μια φορμα και τα ξαναεστειλαν .
ravend Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Και αξιοπιστοι, μια φορα δεν ηρθε η παραγγελια ( η πιο σωστα αποδειχθηκε οτι αργησε μαλλον στο δρομο ) το δηλωσα σε μια φορμα και τα ξαναεστειλαν . αυτο δεν είναι που εκμεταλεύτηκε αρκετός κόσμος και έκτοτε δεν στέλνει πάνω απο 30 ευρώ στην ελλάδα? αντικαταβολή ξέρεις αν έχει?
bluesattack Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 αυτο δεν είναι που εκμεταλεύτηκε αρκετός κόσμος και έκτοτε δεν στέλνει πάνω απο 30 ευρώ στην ελλάδα?αντικαταβολή ξέρεις αν έχει? Οχι δεν ξερω αν εχει αντικαταβολη , εχω την εντυπωση παντως πως οχι.Τι να σου πω ,εγω εκανα τα τυπικα, περιμενα οσο χρονικο διαστημα λενε,περιμενα να περασει και το χρονικο διαστημα που ζητανε μεχρι την 'διερευνηση' ας το πω ετσι (υποθετω οτι εψαξαν οτι επιβεβαιωσαν οτι δεν εφθασαν ποτε στα χερια μου στο συγκεκριμενο χρονικο διαστημα που θα επρεπε) και επραξα αυτο που πρεπει σαν σωστος καταναλωτης.Και αυτοι αυτο που πρεπει σαν σωστοι επαγγελματιες ..
Hirundo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Έχω την εντύπωση πως δεν παίζει αντικαταβολή,τουλάχιστον όταν συμπληρώσεις την φόρμα παραγγελίας δεν έχει να διαλέξεις τρόπο πληρωμής. Με ταχυδρομείο έρχονται και μέχρι στιγμής δεν είχα κανένα απολύτως πρόβλημα(ούτε λάθος παραγγελία ούτε με την συσκευασία). Πάντως και εμένα που είχε προφανώς χαθεί ένα cd μου το ξαναστείλανε χωρίς πολλά πολλά.
ravend Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 μόνο πιστωτική δηλαδή.μια χρεωστική φαντάζομαι θα κάνει δουλειά,υπάρχει όριο στο ποσό που μπορώ να συμπληρώσω?
Hirundo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Βασικά πρέπει να κάνεις ένα account στο οποίο δηλώνεις την κάρτα που χρησιμοποιείς (όπως επίσης και διεύθυνση,όνοματεπώνυμο),οπότε με το που κλείνεις την παραγγελία σου παίρνει και το ποσό. Ναι,με μια χρεωστική είσαι μια χαρά. Όταν λες όριο εννοείς στην χρεωστική?Αν ναι,δεν νομίζω. Α,και κάτι τελευταίο,σε περίπτωση που παραγγείλεις πολλά cd να ξέρεις πως κάθε cd μετράει σαν μία παραγγελία και σου τα στέλνουν ξεχωριστά,δηλαδή εάν παραγγείλεις 2cd θα είναι 2 παραγγελίες και όχι μία.
ravend Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Α,και κάτι τελευταίο,σε περίπτωση που παραγγείλεις πολλά cd να ξέρεις πως κάθε cd μετράει σαν μία παραγγελία και σου τα στέλνουν ξεχωριστά,δηλαδή εάν παραγγείλεις 2cd θα είναι 2 παραγγελίες και όχι μία. το αυτό,γιατι καπου είχα δει οτι πάνω απο 30 σε παραγγελία δεν στέλνουν ελλάδα.
Hirundo Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Ναι αλλά δεν σε χαλάει αυτό,έχεις βρει κάποιο cd που κοστιζει πάνω από 30 ευρώ? Απλά θα χρειαστεί να κάνεις πολλές παραγγελίες μεμονωμένα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.