amvrosiusd Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 προσοχη απο οσους εχουν τροποποιημενες κονσολες γιατι η microsoft ξαναεθεσε σε λειτουργεια το λογισμικο αναγνωρισης τροποποιημενου firmwire.με αυτον το τροπο οι κονσολες για να συνδεθουν στη δυκτιακη υπηρεσεια πρεπει πρωτα να επιβεβαιωσουν το firm version που διαθετουν.προσοχη λοιπον γιατι τα μπανακια ερχονται ξανα.http://n4g.com/news/563239/microsoft-new-function-of-ban-for-xbox-live-firmwares-lt-soon-detected
viper2005 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 με αυτον το τροπο οι κονσολες για να συνδεθουν στη δυκτιακη υπηρεσεια πρεπει πρωτα να επιβεβαιωσουν το firm version που διαθετουν. sauce...? Το μήνυμα που έχετε εισάγει είναι μικρό. Παρακαλούμε μεγαλώστε το μήνυμα σας ώστε να περιέχει τουλάχιστον 10 χαρακτήρες.
Tigran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Από ότι διάβασα στο internet, 99% με το update που θα βγει σε λίγο καιρό, θα μπαναριστούν και τα LT. Υπάρχει κανείς που πίστεψε εξ'αρχής τον c4eva, ότι το LT δεν θα εντοπίζεται;
alexzzz Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Εγώ λαβώθηκα στο προηγούμενο... τώρα έχω πάθει ανοσία
Socratis_g Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Από ότι διάβασα στο internet, 99% με το update που θα βγει σε λίγο καιρό, θα μπαναριστούν και τα LT. Υπάρχει κανείς που πίστεψε εξ'αρχής τον c4eva, ότι το LT δεν θα εντοπίζεται; οι περισότεροι που το βάλανε. εγώ μετά το πρώτο ban είχα 2 κονσόλες και 2 σκληρούς. μόνο το προφίλ μεταφέρω απο τη μία στην άλλη. δεν αξίζει τόσος κόπος για 2-3 παιχνίδια που παίζουμε λαιβ. Οπότε ας έρθει η Μ$ να μου κλα τα @@
Tigran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Στα Carrefour έχει με 95€ την Arcade και 3 παιχνίδια δώρο. Θα πάω να πάρω μια για το Xlive και την άλλη θα την κρατήσω για τα Offline, όπως την έχω τώρα.
Tigran Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Για όλα ισχύει. Τώρα σε ποιο θα έχουν μείνει κομμάτια και σε ποιο όχι, δε μπορώ να ξέρω. Κάνε μια βόλτα ή πάρε τηλ. στα κοντινότερα σου καταστήματα και κάνε μια ερώτηση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.