Προς το περιεχόμενο

internet/δυκτιο στον πανω οροφο ασυρματα

kostaskontis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

θελω να διακοψω την δικια μου συνδεση και να περνω ιντερνετ ασυρματα απο την αδερφη μου στον ακριβως απο κατω οροφο.Οι συσκευες που θελω να βγαινουν στο internet ειναι 2 desktop pc και 1 dreambox.Tι συσκευη χρειαζωμε ωστε να περνω ασυρματα ιnternet απο κατω και να συνδεσω ενσυρματα πανω της τα pc μου και τον dreambox?Δεν θελω να κανω τις συσκευες μου ασυρματες καθε μια ξεχωριστα,θελω οπως ειναι τωρα ενσυρματα να συνδεθουν με το κατω wifi με ενα ρουτερ N για να μπρορω να steamαρω και HD video.

thnx.

Δημοσ.
Αυτο χρησιμοποιω εγω σε συνδυασμο με ενα switch 5 θεσεων για να κανω την ιδια ακριβως δουλεια (εκτος τον dreambox) και ειμαι πολυ ευχαριστημενος.
Δημοσ.

Θες ένα κάλο ρουτερ oxi dsl router που να έχει 2-3 stream mimo σε N για να σου εξασφαλίζουν ικανοποιητικό bandwidth πάνω από 5mbyte/sec ασύρματα, αν δεν πάρεις 1 access point για client τράβα ένα καλώδιο από την αδερφή σου σε εσένα η καλύτερη λύση.

http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=210000351

Δημοσ.

^^ Αυτο ακριβως.Θελεις ενα πολυ καλο router για wireless αλλιως θα σπασουν τα νευρα σου.Γνωμη μου ειναι να τραβηξεις ενα καλωδιο.Τρυπουλα στον τοιχο,τραβα το πανω μεσα σε προστατευτικο κυλινδρο για να μην βρεχεται και εισαι σουπερ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...