Προς το περιεχόμενο

USB device over current status detected !! System will shutdown after 15 seconds"

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εχω ενα προβλημα, οταν ανοιξα το pc σημερα, φωρτονει κανονικα εκει που λεει press del to run setup, press tab to see bios post message κτλ... και μετα απο λιγο βγαζει αυτο το μυνημα

"USB device over current status detected !!

System will shut down after 15 seconds"

και κλεινει μετα απο 15 δευτερολεπτα...

Εβγαλα την CMOS μπαταρια που βρισκεται στην μητρικη για 20' την ξαναεβαλα, ανοιγω το pc και ελεγε μετα αυτο

"Please enter setup to recover BIOS setting.

USB device over current status detected !!

System will shutdown after 15 seconds"

Δεν μπορω να μπω στο BIOS, οταν παταω DEL η F2, δεν κανει τπτ απολυτως...

Εχω την μητρικη: ASUS 5PQ PRO

Εψαξα αρκετα σε αλλα site αλλα λυση δεν βρηκα...

Μηπως ειχε κανεις παρομοιο προβλημα, η ξερει να απαντησει? Ευχαριστω!!

P.S Ο ξαδερφος μου επαιζε το βραδυ εχθες και ειπε οτι συνδεσε το κινητο του με το PC κανονικα... (μηπως φταιει αυτο που βγαζει μυνημα για USB)

Μια αλλη απαντηση που βρηκα αλλα δεν την καταλαβα ειναι αυτη ( εχει την ιδια μητρικη καρτα με μενα και το ιδιο προβλημα)

>http://vip.asus.com/forum/view.aspx?board_id=1&model=P5Q+PRO&id=20090505043203956&page=1&SLanguage=en-us

ευχαριστω πολυ!!!

Δημοσ.

Δοκίμασε να αφαιρέσεις ΟΛΕΣ τις usb συσκευές πάνω από τον υπολογιστή, μπας και ποστάρει κανόνικα!!

Δημοσ.

Έχει καταστραφεί κάποια USB του συστήματος! Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και τελικά ήταν κατεστραμένη μια USB στο front panel του tower...οτα την αφέρεσα απο το tower είχα ξανά κανονικό boot...

Δημοσ.
Έχει καταστραφεί κάποια USB του συστήματος! Είχα ακριβώς το ίδιο πρόβλημα και τελικά ήταν κατεστραμένη μια USB στο front panel του tower...οτα την αφέρεσα απο το tower είχα ξανά κανονικό boot...

Με έσωσες φίλε! Ευχαριστώ πολύ!

• 6 μήνες μετά...
  • 10 μήνες μετά...
Δημοσ.

Παιδιά, έχω και γω το ίδιο πρόβλημα. Βέβαια, διαπίστωσα οτι ενα USB στο πίσω μέρος του πύργου δεν είναι και σε πολύ καλή κατάσταση.

Το θέμα ειναι οτι δεν μπουτάρει και δεν μπορώ να μπω στα ΒΙΟS.

Τι κάνω τώρα? Pάω για καινούργια μητρική?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...