zvarthangalos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Εχω εδώ και μερικές μέρες την Xigmatek HDT - S1283 η πρώτη απορία που εχω ειναι πως οταν ανοίγω το pc το fan της ψύκτρας δεν ξεκινάει αμέσως να δουλεύει περνάνε ενα-δυο λεπτά και μετά παίρνει μπροστά λέτε να υπάρχει κάποιο πρόβλημμα η είναι στην ΄΄ιδιοσυγκρσία΄΄ της εν λόγο ψύκτρας; Η δεύτερη απορία είναι πως ο κατασκευαστής γράφει οτι η ταχύτητα του fan ξεκινάει απο 800 R.P.M μέχρι 1500 R.P.M .όμως το Everest σ'εμένα γράφει 400 R.P.M (σε idle κατάσταση) υπάρχει καποιο θέμα; Σημειώνω πως απο το BIOS εχω ενεργοποιημένο το cool 'n' quiet . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Σημειώνω πως απο το BIOS εχω ενεργοποιημένο το cool 'n' quiet . And this is your problem! Η μητρική βλέπει πως ο επεξεργαστής έχει χαμηλή θερμοκρασία οποτε κρατάει τον ανεμιστήρα σε χαμηλές στροφές.. Δες αν ανεβάζει κανονικά στροφές σε full load αν ναι και σε ικανοποιεί το αποτέλεσμα αστο έτσι.. αν όχι θέσε από bios τις στροφες που επιθυμείς, αν δεν σου δίνει τέτοια επιλογή μετά οι μοναδικές λύσεις είναι είτε να απενεργοποιήσεις το C&Q (δεν στο προτείνω) είτε να συνδέσεις τον ανεμιστήρα σε άλλο τρίπινο της μητρικής! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.