marios.k Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 το λαπτοπ μου ειναι toshiba με βιστα 32.βιτ και επεξεργαστη amd turion 64 x2.το προβλημα ειναι οτι μου εμφανιζεται μονο η οθονη pnp γενικης χρησης και οχι η κανονικη με αποτελεσμα να ειναι ο οθονη πολυ θαμπη με πολυ χαμηλα γραφικα.αν και εχω κατεβασει τους drivers(control center κτλπ....) απο το site της ati και παλι τωρα δεν εχει φτιαξει κατι....πρεπει κανω κατι για πειτε μου... ---------- Προσθήκη στις 11:32 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:55 ---------- καποιος που να ξερει ρε παιδια please...
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Εγω πάντως δεν εχω καταλάβει τι εννοεις!!! μιλάς για την οθόνη του laptop η το έχεις συνδέσει σε κάποια εξωτερική οθόνη.. αν μιλάς για του λαπτοπ λογικο να την βλέπει pnp οθόνη γενικής χρήσης... τωρα για το θόλωμα που λές ... την ανάλυση την άλλαξες στην μέγιστη που αντέχει το monitor??
marios.k Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 για την οθονη του laptop μιλαω η μεγιστη αναλυση ειναι 1024 χ 768 χρωματα 32 bit η οθονη μου γραφει ειναι προεπιλεγμενη.εχω βαλει ολους τους drivers αλλα.....
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μπορεις να βάλεις κανενα screenshot μπας και καταλαβουμε τι γίνεται... την ανάλυση την έβαλες να είναι 1024Χ768?? Κατέβασε τους 10.6 drivers απο εδώ http://support.amd.com/us/gpudownload/windows/Pages/radeonmob_win7-32.aspx
marios.k Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 ναι την εβαλα.εχω κατεβασει αυτους τους drivers εκτος απο το Catalyst Software Suite οπου μου λεει δεν γινεται να εγκατασταθει γιατι δεν υποστηριζεται.για screenshot πως για πες μου γτ ειμαι καινουριος εδω
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 πατάς printscreεn μετα ανοίγεις το paint κανεις paste σωζεις την εικονα.. την κανεις upload στο imageshack.us, copy το Link για forum που θα σου δώσει και paste εδώ!
marios.k Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 κανω κατι λαθος η αργουν τοσο πολυ να ανεβουν οι φοτο? ---------- Προσθήκη στις 15:23 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:21 ---------- ---------- Προσθήκη στις 15:36 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:23 ---------- ---------- Προσθήκη στις 15:37 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:36 ---------- τι παιζει ρε παιδια βοηθηστε
TheoKent Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 μερικά laptop, όσο κουφό και αν ακούγεται, δεν είναι συμβατά με "επίσημους" drivers, μπες στο site της toshiba ψάξε για το μοντέλο που έχεις και βρες απο εκεί drivers.
stm00192 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Αυτο που σου είπε και ο παραπάνω! http://www.csd.toshiba.com/cgi-bin/tais/support/jsp/home.jsp?nav=Product%20Support#
Sokku Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=339079 ένα μεγάλο μπράβο και στο παλικάρι που έκατσε και το προσάρμοσε.Θα σε βοηθήσει. Το μόνο που δεν θα μπορέσεις να βάλεις είναι το catalyst center, αλλά θα περάσεις με επιτυχία τους 10.6
madsc Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 marios.k ένα thread φτάνει για την κάρτα σου. Μίκρυνε σε παρακαλώ τις διαστάσεις στις photo. /sc
parsifal Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=339079 ένα μεγάλο μπράβο και στο παλικάρι που έκατσε και το προσάρμοσε.Θα σε βοηθήσει. Το μόνο που δεν θα μπορέσεις να βάλεις είναι το catalyst center, αλλά θα περάσεις με επιτυχία τους 10.6 Δεν χρειάζεται πλέον τέτοιου είδους modding των drivers. Τόσο η NVIDIA όσο και η ATI δίνουν εδώ και λίγο καιρό επίσημα driver downloads για κατόχους laptops με τις mobile εκδοχές των GPU τους. Μάλιστα η μία από αυτές νομίζω έκανε και σχετική φανφάρα, με Press Release, βαφτίζοντάς το με ένα project name και εμφανίζοντάς το ως "big deal" . Που για τους laptop users είναι βέβαια, αλλά για τις εταιρείες είναι αστείο πράγμα να πειράξουν τα .inf αρχεία των reference drivers τους προσθέτοντας τα απαραίτητα OEM strings ώστε να μην αρνούνται (γιατί αυτό συνέβαινε μέχρι τώρα) να εγκατασταθούν σε laptops.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.