michael92 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Είμαι 3 χρόνια συνδρομητής forthnet 24mbps (double play) Τον πρώτο χρόνο ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος και έπιανα και 16.5mbps (συγχρόνιζε στα 17.5) Τον δεύτερο χρόνο συγχρόνιζε λίγο πιο κάτω, αλλά και πάλι ήταν καλά. Τώρα συγχρονίζει στα 10mbps (και πάλι καλά είναι) αλλά με πετάει συνέχεια 20-30 φορές τη μέρα, χάνεται η σύνδεση λαγκάρει σε δημοφιλή site (πχ youtube), υποστήριξη μηδέν κλπ. Ε λοιπόν θα γυρίσω στον ΟΤΕ, δεν θα με κοροιδεύουν άλλο. Το θέμα είναι πόσο θα κοστίσει, μια και δεν πληρώνω εγώ τον λογαριασμό. Εννοώ όλο το πακέτο : Τηλεφωνία + 60 λεπτά κινητά ADSL 24mbps Λοιπά Πάγια.. Αν είναι μέχρι 50 ευρώ/ μήνα άντε και ένα 2 ευρώ παραπάνω πάω να αλλάξω τώρα P.S Έχω παρατηρήσει ότι στις αναδουλιές όλες οι εταιρείες (και ο ΟΤΕ) έχουν άψογο service, όταν έχουν κόσμο τους έχουν γραμμένους, ε ώρα να τους γράψω και εγώ. P.S2 Επίσης σε πόσο καιρό αφού κάνω την αίτηση θα γυρίσω στον ΟΤΕ; Και πόσες μέρες δεν θα έχουμε τηλέφωνο και ίντερνετ στο σπίτι; Thnx
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 30ε το διμηνο παγιο. Καπου 49ε το διμηνο η συνδεση Internet. Καπου 38ε το διμηνο τα απεριοριστα και 60 λεπτα κινητα. Εγω το διμηνο πληρωνω 120ε+.
michael92 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Τελικά στα 7 μου κλειδώνει! Statistics Downstream Upstream Line Rate 7760 Kbps 1021 Kbps Attainable Line Rate 9188 Kbps 1123 Kbps Noise Margin 8.6 dB 10.8 dB Line Attenuation 38.5 dB 21.2 dB Output Power 12.4 dBm 19.1 dBm
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Είσαι σίγουρος οτι δεν φταίει κατι στο router σου που λες οτι σε πετάει 20 με 30 φορές την μέρα,μπορείς να δοκιμάσεις και κανένα αλλο να δείς πως πάει ? Η forthnet τι σου λέει για το πρόβλημα ?
Super Moderators Thresh Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 http://oteshop.ote.gr/storefront/-/conn-x/-/conn-x-internet-/prodconnx_internet_omilia.html λογικά αυτό το πακέτο θα σε εξυπηρετεί... Η τιμή περιλαμβάνει το πάγιο απλής τηλεφωνικής σύνδεσης (PSTN).
xaiko Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 guys εγω εχω ontelecoms 24mbps (ασχετα οτι επιανα μονο τα 7) αλλα οκ ημουν ευχαριστημενος. anyway προχτες η ταχιτυτα μου ηταν υπερβολικα χαμιλη.. φανταστιτε για να δω ενα video στο youtube εκανα κανα τεταρτο..-.- τους πηρα τηλ, ειρθαν 2 τεχνικη, ενας της ον κ ενας του οτε. μ ηπαν οτι εχω 467kbps και οτι το προβλημα ειναι του οτε κ δεν μπορουν να κανουν τιποτα. ο οτε δινει στις αλλες εταιριες λιγοτερη ταχιτυτα κ κραταει περισοτερη για οσους εχουν conex πραγμα λογικο.. ετσι σκεφτομαι να παρω conex και να τους πω το προβλημα μου, αν υπαρχει λυση θα κανω συνδρομη! P.S. το λινκ του thresh ειναι οτι πρεπει!
anta_n Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Πήρες τηλέφωνο και από μόνοι τους ήρθαν 2 τεχνικοί; Δεν το κανόνισες εσύ; Πολύ τυχερό σε βρίσκω, μήπως σε λένε Βουρλούμη;;; Όσο για αυτό που σου είπε ο τεχνικός, πιστεύω πως μάλλον ψιλομούφα είναι καθώς αν το ξεστομίσει αυτό σε καμιά ΕΕΤΤ τον βλέπω να βρίσκεται διακοπές σε ακριτική ζώνη να φτιάχνει καλώδια... Γενικά στη θέση σου, πριν πάω ΟΤΕ (και στις χρεώσεις του) θα δοκίμαζα να δω και την ποιότητα που έχουν οι άλλοι πάροχοι στην περιοχή που μένεις.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.