chaplin1981 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 το ειχα γραψει και χθες βραδυ στο οφφτοπικ θρεντ αλλα επειδη νυσταζα δεν ειχα ορεξη να ανοιξω θεμα εδω.παμε παλι λοιπον.εκει που εβλεπα κατι βιντεακια σε γνωστη σελιδα ξαφνικα μαυρο σκοταδι.κοβεται η συνδεση(ασυρματη).προχωρησα στα γνωστα βηματα αλλα τζιφος.μετα απο 2 ωρες ενδελεχους(??)ψαξιματος μπαινω για αλλη μια φορα στο ρουτερ και βλεπω το εξης παραλογο.εκει που εχει το ονομα της συνδεσης μου(ειχε ΟΤΕf6gvd για παραδειγμα)ειχε σκετο ΟΤΕ.το αλλαζω.ειχε αλλαξει ομως και η ρυθμιση του wep απο tkip σε aes.το αλλαξα κι αυτο και ολα οκ.wtf?πως μπορει να εγινε αυτο?πρωτη φορα το βλεπω.
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μήπως έφαγε hack το wireless σου απο κανέναν γείτονα ? Επίσης αν έχεις ανοιχτό το wireless να βάζεις wpa η wpa2 γιατί το wep σπάει πολυ εύκολα.
chaplin1981 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 παιζει το χακ.μαλιστα ειδα το ρουτερ σε καποια φαση, ενω παλευα να το φτιαξω,να κανει reset μονο του.θα αλλαξω pass και τα σχετικα.
chaplin1981 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 επειδη δεν το εχω κανει ποτε,παιζει να μου εξηγησεις πως μπορω να το κανω?
SPANK Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Η MAC Address υπάρχει σε όλες τις δικτυακές συσκευές απο τον κατασκευαστή. Σε μερικές συσκευές και υπο προυποθέσεις μπορείς να την αλλάξεις αλλα και πάλι δεν έχει νόημα Το καλύτερο που μπορείς να κάνεις για το wireless ειναι να βάλεις WPA/WPA2 και Hide SSID
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.