morfeus_58 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 http://www.plaisio.gr/Laptop-Netbook-GPS/Notebook/Laptop/TOSHIBA-SATELLITE-A500-1GH-PLUS-PSAR9E-01SE5054I.htm Καλησπέρα σε όλους, Θέλω να αγοράσω ένα laptop..ζητάω καλή ποιότητα υλικών, δυνατό σύστημα και άψογο service.. Θα ήθελα τη γνώμη σας αν το μοντέλο που παραθέτω αξίζει...επίσης με ενδιαφέρουν πολύ οι δικές σας προτάσεις (πάντα σαυτά τα χρήματα) Ευχαριστώ πολύ..
Gunix Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δικέ μου η Toshiba πάρα πολύ καλή μάρκα. Επίσης αυτό το μοντέλο είναι τέλειο. Από ποιότητα σκήζει.
panos2000gr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Σε γενικές γραμμές πρόκειται για ένα πολύ αξιόλογο laptop. Τα στοιχεία που το κάνουν να διαφοροποιείται από τον άμεσο ανταγωνισμό είναι τα 4 χρόνια εγγύησης και το Βluray WRITER, το οποίο όμως απ'ότι φαίνεται δεν θα καθιερωθεί ως μέσο. Προσωπικά ελάχιστα θα με απασχολούσε αν είχε bluray ή απλό dvd (πλέον τείνουμε να καταργήσουμε ακόμη και την χρήση του DVD). Το βασικότερο μειονέκτημα του συγκεκριμένου TOSHIBA είναι η ανάλυση της οθόνης (1366χ768) η οποία είναι αρκετά "φτωχή" για μηχάνημα 1200+ ευρώ. Ίσως σε αυτά τα επίπεδα τιμών μπορείς να δεις και κάποια SONY και DELL με FULL HD οθόνες και παρόμοια ή και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ότι και να επιλέξεις πάντως καλορίζικο.
morfeus_58 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για τις απαντήσεις σας... Είμαι στο ψάξιμο και με βοηθάει πολύ το forum.. Να στε καλά...
ektor7 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Το βασικότερο μειονέκτημα του συγκεκριμένου TOSHIBA είναι η ανάλυση της οθόνης (1366χ768) η οποία είναι αρκετά "φτωχή" για μηχάνημα 1200+ ευρώ. Ίσως σε αυτά τα επίπεδα τιμών μπορείς να δεις και κάποια SONY και DELL με FULL HD οθόνες και παρόμοια ή και καλύτερα τεχνικά χαρακτηριστικά. Ότι και να επιλέξεις πάντως καλορίζικο. πραγματι το μεγαλυτερο μειονεκτιμα,για την toshiba γενικα, ειναι οι οθονες με πολυ χαμηλη αναλυση! σ'αυτα τα λεφτα πας μονο σε fullHD!
vassar Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Έχω το laptop που ενδιαφέρεσαι να αγοράσεις και είμαι πολύ ευχαριστημένος αν κοιτούσα για κάτι άλλο ίσως ήταν αυτό: http://www.multirama.gr/products/product?pid=0450226&catid=010200 το οποίο έχει και touch screen
morfeus_58 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 φίλε μου σίγουρα έχει touch screen? Δεν σε αμφισβητώ αλλα πραγματικά δεν το αναφέρει κανένα review.. και μου φαίνεται πολύ σημαντικό για να μη το αναφέρουν στα top χαρακτηριστικά... τέλως πάντων αποφάσισα ότι για τη δουλειά που το θέλω χρειάζομαι οπωσδήποτε full hd οθόνη κάτι που στισ 15-16 ίντσες το βρίσκω μόνο σε sony.. Κοιτάζω μήπως βρω κάτι σε toshiba...αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει, καλοδεχούμενο...
GoldenEye Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 φίλε μου σίγουρα έχει touch screen? Δεν σε αμφισβητώ αλλα πραγματικά δεν το αναφέρει κανένα review.. και μου φαίνεται πολύ σημαντικό για να μη το αναφέρουν στα top χαρακτηριστικά... τέλως πάντων αποφάσισα ότι για τη δουλειά που το θέλω χρειάζομαι οπωσδήποτε full hd οθόνη κάτι που στισ 15-16 ίντσες το βρίσκω μόνο σε sony.. Κοιτάζω μήπως βρω κάτι σε toshiba...αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει, καλοδεχούμενο... πηγαινε δες τα απο κοντα για να δεις αν σου χρειαζεται τετοια αναλυση και να δεις την ποιοτητα κατασκευης. γιατι τετοια αναλυση χρειαζεται μονο για ταινιες και για το photoshop.
vassar Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 φίλε μου σίγουρα έχει touch screen? Δεν σε αμφισβητώ αλλα πραγματικά δεν το αναφέρει κανένα review.. και μου φαίνεται πολύ σημαντικό για να μη το αναφέρουν στα top χαρακτηριστικά... τέλως πάντων αποφάσισα ότι για τη δουλειά που το θέλω χρειάζομαι οπωσδήποτε full hd οθόνη κάτι που στισ 15-16 ίντσες το βρίσκω μόνο σε sony.. Κοιτάζω μήπως βρω κάτι σε toshiba...αν κάποιος έχει κάτι να προτείνει, καλοδεχούμενο... Σίγουρα έχει αν δεις λέγεται Dell Studio 1747 Touch
ektor7 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Σίγουρα έχει αν δεις λέγεται Dell Studio 1747 Touch оχι απαραιτητα! αν το ψαξεις καλυτερα θα δεις οτι η touchscreen οθονη απλα ειναι ενα opional spec εστω κ αν διδεται σε ολα στο ονομα το touch. καλυτερα να πας απο κοντα να το δεις και να το ελενξεις,πριν μπεις στην διαδικασια της αγορας!
ektor7 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Καλησπέρα σε όλους, Θέλω τη γνώμη σας για το μοντέλο του τίτλου. Παρακαλώ λάβεται υπόψην σας ότι δε θα χρησιμοποιηθεί για gaming. Με ενδιαφέρει η ποιότητα κατασκευής, η καλή οθόνη και να είναι δυνατό σύστημα. Αν υπάρχει κάποια πρόταση για άλλο μοντέλο θα με βοηθούσε πολύ... http://www.e-laptops.gr/product.php?prd=963 Ευχαριστώ εκ των προτέρων εγω πιστευω ειναι η καλυτερη επιλογη σε σχεση κοστος/αποδωση και τις απετησεις που εχεις!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.