Προς το περιεχόμενο

Ηλεκτρονικών Μηχ. και Μηχ. Υπολ στα Χανιά vs. Μηχ/γων και Αερον/πηγών Πάτρας

sotosko

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεία σας και από εμένα,

είμαι και εγώ ένας ακόμα τελειόφοιτος του Λυκείου και θέλω να πάρω μια απόφαση για το ποιά από τις δύο αυτές σχολές, Ηλεκτρονικών Μηχ. και Μηχ. Υπολ στα Χανιά ή Μηχ/γων και Αερον/πηγών Πάτρας, να βάλω πρώτη στο μηχανογραφικό μου.

Από υπολογιστές εγώ ενδιαφέρομαι περισσότερο για το hardware παρά για το software-προγραμματισμό. Όσο αφορά τους μηχανολογους μηχανικούς, μπορώ να πω ότι ίσως μου αρέσουν σχεδόν όλοι οι τομείς τους, αν τους ξέρω όλους.

Ποιά από τις δύο αυτές σχολές πιστεύετε ότι είναι καλύτερη και γιατί; Επίσης ποιό από τα δύο πολυτεχνεία-πανεπιστήμια είναι καλύτερο;

Υ.Γ. Ακόμα, ξέρει κανείς ποιά είναι η διαφορά της Ηλεκτρονικών Μηχ. και Μηχ. Υπολ στα Χανιά από την Μηχανικών Η/Υ και Πληροφορικής Πάτρας

Δημοσ.

Παιδιά δίνω και εγώ του χρόνου και ενδιαφέρομαι για Ηλεκτρονικών Μηχ. και Μηχ. Υπολ στα Χανιά. Για δώστε info.

Δημοσ.

Οι Μηχανικοί Η/Υ & Πληροφορικής Πάτρας είναι σχολή αποκλειστικά για υπολογιστές. Δηλαδή όλα τα μαθήματα έχουν άμεση σχέση με τον (ευρύ) τομέα των υπολογιστών. Η σχολή στα Χανιά έχει λογικά τομέα που αφορά υπολογιστές.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...