partblah1990 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 'Εχω το πακέτο Wind 100 ,αλλά δεν είμαι καθόλου ευχαριστημένος με το σήμα της εν' λόγω εταιρείας και σε λιγότερο από ένα μήνα λήγει το συμβόλαιο που έχω υπογράψει . Το ερώτημα μου είναι τώρα που θα λήξει θα πρέπει να πάω να δηλώσω ότι δεν θέλω να συνεχίσω για άλλο χρόνο ?Ρωτάω μήπως μου κάνουν καμία λαλακία και μου το ανανεώσουν αυτόματα ,κάτι που δεν θέλω.
Haldol Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δεν γίνεται αυτόματη ανανέωση. Θα συνεχίσεις να πληρώνεις τα πάγιά σου κανονικά, απλά θα έχει μετατραπεί σε αορίστου χρόνου (δηλαδή δεν είσαι πλέον δεσμευμένος). Πηγαίνεις σε κατάστημα άλλης εταιρείας και αιτείσαι φορητότητα... θα αναλάβουν αυτοί.
basilis5 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 αν απο την αλλη θες να το κανεις καρτοκινητο ετοιμασου για τρελα σκηνικα καθως; δεν θα εχουν καρτες σιμ για κανενα 2 μηνο τουλαχιστον, και μεχρι να βρουν εσυ θα πληρωνεις κερατιατικα παγια
Haldol Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Αν θέλει καρτοκινητό πάλι σε άλλη εταιρεία θα πρέπει να πάει. Φορητότητα πάλι. Έτσι ούτε κάρτες SIM θα έχουν έλλειψη ούτε τίποτα.
partblah1990 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Θα συνεχίσεις να πληρώνεις τα πάγιά σου κανονικά, απλά θα έχει μετατραπεί σε αορίστου χρόνου (δηλαδή δεν είσαι πλέον δεσμευμένος). Αυτό είναι με την προϋπόθεση ότι συνεχίζω να χρησιμοποιώ την ίδια κάρτα SIM για τα τηλέφωνα που κάνω ?
Haldol Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Όχι. Από τη στιγμή που δεν διακόψεις το συμβόλαιο τα πάγια τα πληρώνεις κανονικά. Ασχέτως αν χρησιμοποιείς ή όχι τη γραμμή σου.
partblah1990 Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 15 Ιουλίου 2010 Και όταν κάνω διακοπή , θα με παίρνουν οι σπαστικές τηλεφωνήτριες ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.