Προς το περιεχόμενο

φωτια σε παραλια

memtsas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 39
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Δεν έχετε ιδέα έχω την εντύπωση.

Αν κάποιος προσέχει που και τι, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πάρει φωτιά. Πιο εύκολο είναι να πάρει απο τσιγάρο παρά απο μια ελεγχόμενη φωτιά. Το "αν η γιαγιά μου είχε ρόδες" δεν είναι απαραίτητα σωστό.

Ιδιαίτερα όταν σκάνε υπεύθυνοι στα διάφορα κάμπινγκ για φωτιές σε παραλίες με απέραντη αμμουδιά και ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, είναι καθαρό cockblocking και μιζέρια.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ξαναλέω, σε άμμο απέραντη.. και φωτίτσα με 2 ξύλα.. όχι 3 μέτρα φλόγα.

Δημοσ.
Δεν έχετε ιδέα έχω την εντύπωση.

Αν κάποιος προσέχει που και τι, είναι ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πάρει φωτιά. Πιο εύκολο είναι να πάρει απο τσιγάρο παρά απο μια ελεγχόμενη φωτιά. Το "αν η γιαγιά μου είχε ρόδες" δεν είναι απαραίτητα σωστό.

Ιδιαίτερα όταν σκάνε υπεύθυνοι στα διάφορα κάμπινγκ για φωτιές σε παραλίες με απέραντη αμμουδιά και ακριβώς δίπλα στη θάλασσα, είναι καθαρό cockblocking και μιζέρια.

ΠΑΡΑΛΙΕΣ ξαναλέω, σε άμμο απέραντη.. και φωτίτσα με 2 ξύλα.. όχι 3 μέτρα φλόγα.

Εγώ δεν λέω οτι δεν γίνεται αυτό. Λέω οτι δεν μπορεί να βγεί νόμος που να λέει, ανάψτε φωτιές μόνο σε παραλίες με απέραντη αμμουδιά και με 2 ξυλάκια.

Δημοσ.
Οκ σε καποιες παραλιες ισως ειναι δυσκολο εως αδυνατο να πιασει κατι φωτια.

Σε πολλες αλλες ομως ειναι πολυ ευκολο.

Για καποιο λογο δεν εχουν κανει διαχωρισμο στον νομο, και απαγορευεται παντου.

Εκει τελειωνει η υποθεση λοιπον.

Μην ξεχνατε οτι ζουμε σε μια χωρα που εχει μεγαλο προβλημα με τις φωτιες. Αφου μας αφηνουν να ψηνουμε και στις αυλες μας, παλι καλα να λεμε.

Επειδη μου αρεσει να σου την μπαινω :lol:

Μη ξεχναμε οτι ζουμε και σε μια χωρα που εχει μεγαλο προβλημα με τους νομους ;)

Ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να δει και να καταλαβει η καθε πυροσβεστικη οτι αν εισαι 1-2 χιλιομετρα μακρια απο την πιο κοντινη πιθανη περιπτωση φωτιας, δεν εχεις φοβο;

Τωρα το να πουμε οτι θα σηκωθει μια σκληθρα και θα πεταξει (αναμμενη) κανα δυο χιλιομετρα, και θα εχει και τη δυναμη να κανει φωτια... ενταξει τι να πεις, εκανα κατι μπριζολες προχτες εξω στην αυλη, και ακουσα οτι πηρε φωτια η Λαρισσα, λετε να φταιω;

Δημοσ.

Επειδη μου αρεσει να σου την μπαινω :lol:

Μη ξεχναμε οτι ζουμε και σε μια χωρα που εχει μεγαλο προβλημα με τους νομους ;)

Ποσο δυσκολο ειναι δηλαδη να δει και να καταλαβει η καθε πυροσβεστικη οτι αν εισαι 1-2 χιλιομετρα μακρια απο την πιο κοντινη πιθανη περιπτωση φωτιας, δεν εχεις φοβο;

Τωρα το να πουμε οτι θα σηκωθει μια σκληθρα και θα πεταξει (αναμμενη) κανα δυο χιλιομετρα, και θα εχει και τη δυναμη να κανει φωτια... ενταξει τι να πεις, εκανα κατι μπριζολες προχτες εξω στην αυλη, και ακουσα οτι πηρε φωτια η Λαρισσα, λετε να φταιω;

Για να σου την πω και εγω λιγο...

Το γεγονος οτι το 50% (πολυ χαριστικά) των Ελληνων ειναι ζωα το σκεφτηκες?

Γιατι εχω δει να πετανε τσιγαρο απο αμαξι, πανω σε ξεροχορτα και στα @@ τους.

Οποτε σε εναν τετοιο πληθυσμο με παιδεια του στυλ "ελα μωρε τωρα σιγα να 'ουμε" καλα κανουν και βαζουν αυστηρους και παραλογους νομους, μηπως και σωσουν τιποτα. :-)

Μπες vt εχουμε κοσμο :P

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...