Προς το περιεχόμενο

Καλύτερος web host

Amadeus7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γειά σας. Θέλω να φτιάξω ένα site και σκεύτομαι να το στεγάσω σε ένα σοβαρό host (δεν ψήνομαι για free web hosting για πολούς και διάφορους λόγους) που να είναι όσο το δυνατόν φτηνότερος (φοιτητής άνθρωπος είμαι :-D και δεν είναι καιροι για έξοδα). Έχετε να μου προτείνετε κάποιον? Ευχαριστώ για την όποια βοήθεια.

Δημοσ.

Τότε για μένα πήγαινε σε Cpanel, η Tophost χρησιμοποιεί Plesk.

Δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά έχω την εντύπωση ότι συνιστάτε Cpanel σε Joomla.

Αν θες κοίτα: phox.gr

Δημοσ.

Έχω ρήξει μιά ματιά σε

hyperhosting.gr

icehosting.com

datahost.gr

tophost.gr

cretaforce.gr

phox.gr

και στη forthnet

και το ποιό συμφέρον μ φαίνετε το phox.gr. εσείς τι λετε? είναι αξιόπιστη κλπ?

Δημοσ.
Τσεκαρε και αυτους.

Ειμαι σε αυτους πολυ καιρο,χωρις κανενα προβλημα.

http://3ix.com/

Είσαι σίγουρος? Μου φαίνονται υπερβολικά φτηνοί. Κάποιο λάκο έχει η φάβα.

Δημοσ.
Τότε για μένα πήγαινε σε Cpanel, η Tophost χρησιμοποιεί Plesk.

Δεν είχα κάποιο πρόβλημα αλλά έχω την εντύπωση ότι συνιστάτε Cpanel σε Joomla.

Αν θες κοίτα: phox.gr

Το control panel γιατι εχει σχεση με το Joomla; Δεν παιζει κανενα ρολο.

Το μονο που παιζει ρολο αφου μιλαμε για Joomla - και παλι σχετικο ειναι - ο server να μην ειναι Windows, δηλαδη Linux, Apache κτλ θα παιξει (και επαναλαμβανω σχετικο ειναι αυτο) καλυτερα.

Το σχετικο που λεω ειναι γιατι οι Windows servers συνηθως ρυθμιζονται με βελτιστες ρυθμισεις για να τρεχουν asp και .net παραμελοντας συνηθως τις php. Απο την αλλη παλι οι Linux τρεχουν μονο php και ειναι 'ρυθμισμενοι' για αυτη την γλωσσα.

Δημοσ.
Τί site θα είναι...;

Θα είναι ειδησεογραφικού χαρακτήρα. Θα δημοσιεύονται νέα πάνω στην τεχνολογία. Είχα ένα blog http://amadeus7blg.pblogs.gr και επειδή είδα μεγάλη και θετική ανταπόκριση από τους αναγνώστες είπα να το κάνω ποιό σοβαρά και σωστά το όλο θέμα.

Δημοσ.

πολυ καλη εταιρια με καλο server και γρηγορο/ποιοτικο support ειναι η HostBox.gr , εχει πολύ καλα πακετα με πολυ καλές τιμες!

την είχα δοκιμασει παλιοτερα..για 2 χρονια...

ριξε κ εκει μια ματια..και παρε οτι σε συμφερει κ σε ικανοποει καλυτερα στις αναγκες σου!

Γεν να ζητας και ενα δοκιμαστικο πακετο για testing...βοηθαει πολυ!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...