jose Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Έχω μια ταινία 1080p η οποια είναι DTS και μάλλον στο media player δεν τo αναγνωρίζει. θέλω να βρω έναν τρόπο εύκολο k γρήγορο ώστε να μετατρέψω τoν DTS ήχο σε AC3 ώστε να μπορώ να δω την ταινία... ο ήχος σαν ήχος χαλάει? δηλαδή θα ακούω πάλι dolby? thanks
Anezinos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Βρές το xvid4psp το οποιο ειναι δωρεαν και με αυτο θα κανεις την δουλεια που θέλεις.Η διαδικασία ειναι πολυ απλή.θα επιλέξεις μονο audio στα presets και κατω χαμηλα θα επιλέξεις ac3.Μετα θα κανεις open file το αρχειο που θέλεις.Μόλις το φορτώσει θα πας στο tab configure και στην καρτέλα που θα σου ανοιξει θα επιβεβαιώσεις τις ρυθμίσεις σου πχ source dts --> ac3 ,keep original channels και πατάς ok.Μόλις κανει το gain detect το πρόγραμμα θα επιλέξεις το tab enque ή save (ανάλογα την έκδοση του προγράμματος) και μετα διπλα ακριβώς το tab encode.Μόλις σου ετοιμασει το αρχειο ήχου ac3 πολυ απλα με το mkvmerge θα ενώσεις τον ήχο με την εικόνα.Ολη αυτη η διαδικασια που έγραψα δεν θα σου παρει πανω απο 10'. Όσο για την απορία περι dolby,ac3=Dolby.
denexo Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Εγώ θα προτείνω το mkv2ac3 το οποίο είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και δωρεάν. Μου το πρότειναν και μένα εδώ στο forum για τον ίδιο ακριβώς σκοπό.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.