Προς το περιεχόμενο

mio moov m300 αποριες..

hammerd

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παιδια καλησπερα ..

πηρε η αδελφη μου σημερα ενα moov mio m300 με 2gb ενσωματομενη μνημη..

τι πρεπει να κανω για να αναβαθμισω τους χαρτες του σε τελευταια εκδοση ?

με ενδιαφερει σε πρωτη φαση να εχει τον τελευταιο για ελλαδα..

εκανα μια βολτα στο επισημο site και ειδα κατι τιμες 50 ~ 60€ για ενα χαρτη !!

ειδα κατι θεματα και οδηγους για γενικο ξεκλιδωμα εδω στο forum..αλλα

δεν ξερω κατα ποσο δουλευουν στο δικο μου..

αν το χει κανενας και μπορει να με βοηθησει ας μου πει εδω τι να κανω..

ευχαριστω προκαταβολικα..

Δημοσ.

αν κανω οτιδηποτε στο m300 μπορω μετα να το επαναφερω στις εργοστασιακες ρυθμισεις ?

Δημοσ.

Ναι μπορείς αρκεί να κρατήσεις ενα backup τοσο της συσκευής οσο και της κάρτα μνήμης

Δημοσ.

αν αφαιρεσεις το φακελο unlock ςπανερχεται οπως ακριβψς το αγορασες

μιλω για τη μεθοδο ξεκλειδωματος που ανεφερα παραπανω.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπέρα και από μένα.Χθες ήρθε στα χέρια μου ένα mio moov300 "ξεκλείδωτο". Το ξεκλείδωτο μπαίνει σε εισαγωγικά γιατί ενώ αρχικά λειτουργούσε κανονικά,μετά από κάποια περίοδο παραμονής του σε ένα ντουλάπι, δεν βρίσκει πλέον σήμα GPS. Διαβάζοντας σε ένα φόρουμ αποφάσισε ο κάτοχος να το ξεκλειδώσει, μήπως έτσι διορθωνόταν κάτι. Το αν τελικά ξεκλειδώθηκε ή όχι είναι ένα άλλο θέμα. Τώρα ψάχνω τα original αρχεία του moov300 για να το επαναφέρω στην αρχική του κατάσταση (καθώς δεν έγινε backup των αρχικών αρχείων).

Δηλώνω εξαρχής πλήρη άγνοια όσον αφορά τα GPS. Είναι δυνατόν κάτι τέτοιο να γίνει (επαναφορά στην αρχική κατάσταση);Μπορεί κάποιος να βοηθήσει;

Επίσης έχει κανείς καμιά ιδέα για το τις πταίει και δεν βρίσκει σήμα gps (υποθέτω ότι δεν τίθεται θέμα hardware, μιας και το εν λόγω gps βρισκόταν μόνιμα σε ένα ντουλάπι). Αυτό που μου έβγαζε μόλις πατούσα να ξεκινήσει η εφαρμογή ήταν ότι δεν μπορούσε να βρεθεί το Window 'SmartSE_CE"....Αν αυτό μπορεί να βοηθήσει κάποιους....

Συγγνώμη για την έκταση του ποστ.Ευχαριστώ εκ των προτέρων για την όποια βοήθεια!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...