lelos1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παίδες αντικείμενα και τέτοια αγοράζεις? Η απλά παίρνεις τον ήρωα και ξεκινάς? Έχει level? Παίρνεις xp? Και κορίτσι_για_pc ο Kennen είναι μια κλάση πάνω από Tryndamere σε 5v5. είτε είσαι 1lvl είτε 100 είναι το ίδιο πράγμα ξεκινάς και παίζεις ξύλο. ξεκίνα με custom πρώτα και μόλις φτάσεις grade 5-6 πας και στο ladder.
altair Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 τελικά παίζει κανένας ? Το κατέβασα και έχει μια χαρά αίσθηση εντυπώσεις απο κάποιον που έριξε ώρες?
Anastazio Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 20 Ιανουαρίου 2011 Παιζω εγω,in game nick N3kra,το παιχνιδι ειναι καργα διασκεδαστικο,πρεπει να εισαι ταπα συγκεντρωμενος σε καθε παρτιδα απεναντι σε δυνατους αντιπαλους,δε συγχωρει λαθη,απαιτει καλο f/f και timing στο ποτε και που usareis skill γιατι το dmg ειναι healable απο ενα καλο healer στο 3vs3,απογοητευση ωρες ωρες το matchmaking ιδιως στο solo ladder γιατι εχει imbalances τα οποια αφορουν ομως καθαρα το skill του παιχτη,το lvl δεν αντικατοπτριζει παντα το skill του,τα arena battles ειναι ταπα γρηγορα,ενδιαφερον εχει το ctf και το conquest αλλα δεν παιζει ladder εκει.Εχω επισεις την αισθηση οτι κουραζει ενοιοτε το παιχνιδακι μετα απο λιγη ωρα.Σε γενικες γραμμες πολυ καλο.
Spyrus Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2011 Θα το δοκιμάσω και εγώ μιας και πήρα και mail.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.