THEMACHINE Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Έχω 2 closed beta invitations για όποιον ενδιαφέρεται. Pm το email και θα δωθούν στους 2 πρώτους.
subdee Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2010 Και μια και έχουν ανοίξει για τα καλά οι server, παίζει κανείς; Το παιχνίδι φαίνεται αρκετά καλό και με μπόλικη δράση. Είμαι με το όνομα subdee, βρείτε με.
gio@ Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2010 Μια χαρά είναι το game έχω 2 Invite για το beta αν θέλει κανείς Nick:DemonEyeKyo
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αυτό έλειπε, να είχε το Game κίνηση από Έλληνες του Aion και του σκουπιδιού.. Ελλαδιστανίτες, πρέπει να τρέξετε imho.. διότι αυτός ο τίτλος είναι εξαιρετικά μοναδικός. Το Genre, είναι τύπου MOBA σαν τους γνωστούς τύπους LoL, DotA, HoN.. μόνο που έχει κάποιες σημαντικές διαφορές.. Έχουμε το Continent of the Ninth (C9) στο MMORP gaming και τώρα επιτέλους ΚΑΙ σε αυτό το Genre βγήκε ο πρώτος @@κρατικός και τέρμα skill-based τίτλος. Μερικά βασικά συστατικά της επιτυχίας.. Δεν υφίσταται point&click skill. Όλα είναι Aim2Pain. Δεν υπάρχει Passive avoidance, ούτε CRITICAL! (φάβες στη μάνα σας) Δεν υπάρχει MP. (Όλα τα bloodlines είναι σαν την Katarina f/e) Αυτό του δίνει ένα πιο "pause-less" feeling. Δεν υπάρχει αυτό το λαμερογκάνκ που υπήρχε σε όλα τα Games του είδους, ο τίτλος αυτός έχει άλλο περιβάλλον. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ OP και ΟΛΑ επιβιώνουν στο 1v1. Θα είναι ξαφνικό το αγγούρι που θα φάνε τα DD-types από Healer enemy. Δεν έχει ούτε το μικρό Shop του League of Legends.. Δυστυχώς θα γίνει P2P sumday, δεν εξηγείται αλλιώς. At least, θα τα αξίζει.. Όποιος στο Gaming δεν στηριζόταν α) στα λ7 του β) στην τύχη του γ) στο να πάρει Xin Zhao/Tryndamere για να fragάρει (κοινώς στα OP picks) θα το λατρέψει. Βλέπω και πολλά αλλοδαπά newbies IG, γι' αυτό μη ψαρώνετε και πολύ. Έσκασα μύτη στο Forum για να κάνω Topic (υπήρχε) και πέρα από το Mini-rev ο main λόγος ήταν να ρωτήσω ποιος το παίζει και να κάνω την εξής ερώτηση: ΟΠΟΙΟΣ ασχολείται με το BLC (από CBT καλύτερα), και το ΝΙΩΘΕΙ άψογα.. τον αναζητώ για teaming up 2v2. Δεκτή και Clan. Η νίκη είναι η διασκέδασή μου, γι' αυτό προσοχή ποιος θα ανταποκριθεί στην αγγελία.
lelos1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 πολύ ωραίο το παιχνιδάκι το παίζω και εγώ(gunner ftw) άλλα κουράζει εύκολα, θέλει να βάλουν περισσότερα skills πιστεύω.
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Αυτό έλειπε, να είχε το Game κίνηση από Έλληνες του Aion και του σκουπιδιού.. Ελλαδιστανίτες, πρέπει να τρέξετε imho.. διότι αυτός ο τίτλος είναι εξαιρετικά μοναδικός. Το Genre, είναι τύπου MOBA σαν τους γνωστούς τύπους LoL, DotA, HoN.. μόνο που έχει κάποιες σημαντικές διαφορές.. Έχουμε το Continent of the Ninth (C9) στο MMORP gaming και τώρα επιτέλους ΚΑΙ σε αυτό το Genre βγήκε ο πρώτος @@κρατικός και τέρμα skill-based τίτλος. Μερικά βασικά συστατικά της επιτυχίας.. Δεν υφίσταται point&click skill. Όλα είναι Aim2Pain. Δεν υπάρχει Passive avoidance, ούτε CRITICAL! (φάβες στη μάνα σας) Δεν υπάρχει MP. (Όλα τα bloodlines είναι σαν την Katarina f/e) Αυτό του δίνει ένα πιο "pause-less" feeling. Δεν υπάρχει αυτό το λαμερογκάνκ που υπήρχε σε όλα τα Games του είδους, ο τίτλος αυτός έχει άλλο περιβάλλον. ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ OP και ΟΛΑ επιβιώνουν στο 1v1. Θα είναι ξαφνικό το αγγούρι που θα φάνε τα DD-types από Healer enemy. Δεν έχει ούτε το μικρό Shop του League of Legends.. Δυστυχώς θα γίνει P2P sumday, δεν εξηγείται αλλιώς. At least, θα τα αξίζει.. Όποιος στο Gaming δεν στηριζόταν α) στα λ7 του β) στην τύχη του γ) στο να πάρει Xin Zhao/Tryndamere για να fragάρει (κοινώς στα OP picks) θα το λατρέψει. Βλέπω και πολλά αλλοδαπά newbies IG, γι' αυτό μη ψαρώνετε και πολύ. Έσκασα μύτη στο Forum για να κάνω Topic (υπήρχε) και πέρα από το Mini-rev ο main λόγος ήταν να ρωτήσω ποιος το παίζει και να κάνω την εξής ερώτηση: ΟΠΟΙΟΣ ασχολείται με το BLC (από CBT καλύτερα), και το ΝΙΩΘΕΙ άψογα.. τον αναζητώ για teaming up 2v2. Δεκτή και Clan. Η νίκη είναι η διασκέδασή μου, γι' αυτό προσοχή ποιος θα ανταποκριθεί στην αγγελία. Jesus. Υπερβολικά τα κόκκινα. Στην ουσία μιλάμε για αρένα? Ποια είναι η στρατηγική σκέψη στο παιχνίδι? Η μόνο tactics?
lelos1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Jesus. Υπερβολικά τα κόκκινα. Στην ουσία μιλάμε για αρένα? Ποια είναι η στρατηγική σκέψη στο παιχνίδι? Η μόνο tactics? ναι αρένα από 1vs1 μέχρι 5vs5 και καθαρά skill based το game εννοείτε όσο περισσότερο άτομα παίζουν μεγάλο ρόλο τα picks των heroes και το strategy. έχει λαμερικα picks/combos εντάξει αυτό συμβαίνει σε κάθε game άπλα έχουν αφαιρέσει το rng.
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Το να έχει τακτικές το καταλαβαίνω, αλλά δεν έχει gang buffs και τέτοια?
lelos1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Το να έχει τακτικές το καταλαβαίνω, αλλά δεν έχει gang buffs και τέτοια? γενικά έχει τέτοια abilities stun/slow/interupts/crowd control για να καταλάβεις περίπου θα έλεγα ότι είναι σαν diablo 2 σε αρένα το gameplay. πιστεύω ότι θα πάει καλά το game μέχρι να βγει το diablo 3.
Merdock Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Το παιχνίδι θα είναι f2p αλλά με κάποιους περιορισμούς.Λεπτομέρειες έχει στο site του. http://www.bloodlinechampions.com/faq.php#c11q74 Σκεφτόμουν να πάρω την Titanium έκδοση που έχει ξεκλειδωμένα τα πάντα και lifetime VIP membership αλλά μόλις είδα ότι κάνει 90€ ξενέρωσα.Αν έκανε μέχρι 70€ θα την έπαιρνα.
GamerManiac Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά είναι σαν την dota να ξέρω να δω τι θα κάνω.
lelos1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παιδιά είναι σαν την dota να ξέρω να δω τι θα κάνω. πάρε από κάποιον ένα beta key να το δοκιμάσεις έχει κάποια κοινά στοιχειά με dota άλλα δεν είναι ίδιο.
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Jesus. Υπερβολικά τα κόκκινα. Στην ουσία μιλάμε για αρένα? Ποια είναι η στρατηγική σκέψη στο παιχνίδι? Η μόνο tactics? Ας πούμε μπακαλίστικα, στην ίδια στρατηγική του CS. Άψογο positioning και Μπάμ. Μπορεί να ακούγεται απλό, αλλά αν κάποιος δεν νιώθει το Game, εδώ δεν υπάρχει το rclick-mashing (yi, ww, jax κτλπ), οπότε θα πετύχει player βαρβάτο και θα του έρθει αδιέξοδο. Υ.Γ: Αυτό με τα κόκκινα πρέπει να περιείχε Irony. Καλύτερα να μη μπω στο κόπο και να αναφέρω πως οι γνώμες διίστανται. (Trynda equal to Kennen ftw. Δεν υπάρχουν op ρα..) Το παιχνίδι θα είναι f2p αλλά με κάποιους περιορισμούς.Λεπτομέρειες έχει στο site του. Και εγώ τα άκουσα τα παραπάνω, αλλά η Funcom είναι κακιά π__ανα. Ποτέ δεν ξέρεις τι χρηματική δαπάνη θα σου ξημερώσει μ' αυτήν.. lelos1, 1v1 with me? Αν με φας κάνουμε duo για σήμερα. 3 μέρες παίζω.
lelos1 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 solo ladder παίζω περισσότερο άμα με πετύχεις name:lef silver league atm
Dakonblackblade Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 22 Νοεμβρίου 2010 Παίδες αντικείμενα και τέτοια αγοράζεις? Η απλά παίρνεις τον ήρωα και ξεκινάς? Έχει level? Παίρνεις xp? Και κορίτσι_για_pc ο Kennen είναι μια κλάση πάνω από Tryndamere σε 5v5.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.