nhn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 ο ΟΤΕ μου έκανε καινούργιο συμβόλαιο με 12μηνη δέσμευση από το τηλέφωνο εν αγνοία μου γιατί άλλαξα το πακέτο που είχα με άλλο καινούργιο. στο τηλέφωνο με όσους υπαλλήλους μίλησα όλοι μιλούσαν για καινούργιο πακέτο όλα σε ένα με connx tv και όχι για συμβόλαιο με καινούργια δέσμευση!!! Από το τηλέφωνο χωρίς υπογραφή και ηχογράφηση στο 134 με δέσμευσαν άλλο ένα χρόνο χρησιμοποιώντας τη λέξη καινούργιο "πακέτο" και όχι τη λέξη "συμβόλαιο" εσκεμμένα πιστευω!!! και τωρα τη γινεται? Ο οτε εχει γινει σαν τις εταιρειες τηλεφωνικων πωλησεων που σου βγαζουν καρτα απο το τηλεφωνο!
gs20309 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 χωρίς να θέλω να πάρω το μέρος του ΟΤΕ ΠΟΤΕ, απλά γενικότερα ισχύει πως καινούργιο πακέτο = καινούργια δέσμευση.. αν δεν στο διευκρίνησαν τότε ζήτα διακοπή κ τόνισε το το ότι κανείς δε σου ανέφερε ότι θα έχει δέσμευση, αν έχεις πρόβλημα να επικαλεστείς κ εκποιζώ (δικαιώματα καταναλωτή κτλ..) πάρε τηλ στην εκποιζώ, χειρίζονται άψογα όλα αυτά τα θέματα, γράψε την καταγγελία σου (τι ακριβώς ειπώθηκε στο τηλεφώνημα) ημέρα ώρα κτλ, κ κοινοποίησέ τη σε ΟΤΕ τμήμα παραπόνων στα κεντρικά κατευθείαν με φαξ όπου πάνω πάνω θα γράφει -- Νομικός εκπρόσωπος μου είναι η Εκποιζώ.. κ να δεις που θα αλλάξουν όλα
nhn Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 θα ξαναπαρω αυριο το 13888 και θα ζητησω τον αριθμο φαξ για παραπονα και την ηχογραφηση αν την εχουνε .αν δεν την εχουνε θα πεσει πολυ γελιο!!!
GTX-327 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Ξέρεις, ορισμένοι πάροχοι ηχογραφούν και ό,τι τους αρέσει...
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Πακετο = 12μηνη δεσμευση, αυτο ισχυει τοσο στην σταθερη οσο και στην κινητη τηλεφωνια. Την ηχογραφηση θα την εχουν σιγουρα.
antbyron Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δεν ξερω αν στεκει νομικα αλλα ανανεωση συμβολαιου τηλεφωνικα και χωρις υπογραφη μου φαινεται παραλογο. Δεν θα το αφηνα να περασει ετσι.
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Σου λενε τι να πεις, το λες και σε ηχογραφουν...Αν εισουν 16 ισως να επαιζε κατι παραλογο αλλα οταν εισαι 18 ειναι καπως να πεις πως δεν ηξερα τι ελεγα...
GeorgeKatz Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Άτομα που αγοράζουν πακέτα / κατσαρόλες / ασφάλειες / προσφορές / δώρα από διαγωνισμούς, από το τηλέφωνο είναι άξια της τύχης τους. Η καλύτερη απάντηση: "Ευχαριστώ, αν ενδιαφερθώ θα το ψάξω στην ιστοσελίδα σας" ΥΓ: Ένα ηχογραφημένο μήνυμα κάνει δουλειά και δεν χρειάζεται υπογραφή.
nhn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 τους πηρα τηλεφωνο στο 13888 και μου ειπαν οτι δεν υπαρχει ηχογραφημένο μήνυμα αλλα με το αφμ μου που εδωσα τους νομιμοποιει για να κανουν ανανεωση του συμβολαιου!!!
tsagod Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Γειά σου ρε ΟΤΕ..... (και εσύ ιδιος έγινες...σαν τους άλλους)
Nik.K Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μα λες οσα λες, δινεις ΚΑΙ ΑΦΜ και μετα λες πως δεν εχουν δικαιωμα να σου κανουν ανανεωση συμβολαιου ????
SteveAngello Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μα λες οσα λες, δινεις ΚΑΙ ΑΦΜ και μετα λες πως δεν εχουν δικαιωμα να σου κανουν ανανεωση συμβολαιου ???? Ελα ντε.Φυλακη να τους βαλουν τους αλητες!Ρε παιδια σοβαρευτητε λιγο, πας αγοραζεις ενα καινουργιο πακετο δινεις ολα σου τα στοιχεια ΑΦΜ κτλ και μετα ξυπνησες και ερχεσαι σε ενα φορουμ και κλαιγεσαι?Καλα να παθεις, εγω θα σου εβαζα εφορου ζωης δεσμευση.Για ποσο το θες το πακετο για μια βδομαδα?Αρχιστε τωρα τα "μα δεν ισχυει νομικα σε εξαπατησαν τραβα τους καταγγελια μπλα μπλα μπλα."Αντε και καλα μυαλα.
nhn Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 εγω ηξερα οτι το π...ι σου και την υπογραφη σου να προσεχεις που το βαζεις αλλα τελικα και για το αφμ σου ισχυει το ιδιο !!!και δεν κλαιγομαι αλλα ενημερωνω και ενημερωνομαι γι αυτο αλλοστε ειναι τα forum!!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.