Προς το περιεχόμενο

παταω shutdown και αυτο κανει restart !!!γιατι ??

geioannou

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

παταω shutdown και αυτο κανει restart !!!γιατι ??

το λειτουργικο που εχει ειναι win xp.

Δημοσ.

StavrosD ίσως ευθύνεται το ποντίκι. Πήγαινε πίνακας ελέγχου - διαχείριση συσκευών - ποντίκι - διαχείριση ενέργειας και ξετσεκάρισε την επιλογή να επιτρέπεται η επανενεργοποίηση του υπολογιστή από αυτή τη συσκευή.

Δημοσ.
StavrosD ίσως ευθύνεται το ποντίκι. Πήγαινε πίνακας ελέγχου - διαχείριση συσκευών - ποντίκι - διαχείριση ενέργειας και ξετσεκάρισε την επιλογή να επιτρέπεται η επανενεργοποίηση του υπολογιστή από αυτή τη συσκευή.

ρε παιδια η διαχείριση συσκευών που ειναι !!!!

δεν μπορει να μην το βλεπω. μεσα στο control panel βλεπω "ποντικι" (δεν ξερω εαν εκει μεσα ειναι αυτο που θελουμε) αλλα δεν εχει καμια τετοια επιλογη.

ΑΚΥΡΟΟΟΟ. αμα εχεις συνηθίσει σε αγγλικα, άντε να δεις τι παιζει....

αλλα εκει δεν εχει κατι που θα διόρθωνε το δικο μου προβλημα.

Δημοσ.

που τη βρικες φιλε την επιλογη ? για win7 μιλαμε ετσι?

---------- Προσθήκη στις 14:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:44 ----------

οκ παιδια και εγω το βρικα , απλα με τα αγγλικα μπερδευεσαι λιγο.

Δημοσ.

το εχουμε βρει (μας μπερδευε το ελληνικο) αλλα δεν εχει κατι για να βοηθησει στο προβλημα που εχω...

Δημοσ.

Εκεί πας και βρίσκεις το ποντίκι, δεξί κλικ-> ιδιότητες-> διαχείριση ενέργειας-> αποεπιλέγεις τα κουτάκια (αν είναι επιλεγμένα) -> ΟΚ

Δημοσ.
Εκεί πας και βρίσκεις το ποντίκι, δεξί κλικ-> ιδιότητες-> διαχείριση ενέργειας-> αποεπιλέγεις τα κουτάκια (αν είναι επιλεγμένα) -> ΟΚ

ολα αυτα για το οτι του κανω shutdown και αυτο κανει restart !!!

Δημοσ.

Και όμως! Σε εμένα λύθηκε το πρόβλημα.

Πάτησα shut down και έκανε shut down! (Απίστευτο, να χαίρομαι που τα windows πλέον κάνουν το προφανές)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...