Προς το περιεχόμενο

xp-> windows 7 install

bahamut zero

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπον παιδια εγκατεστησα σημερα τα windows 7 στο laptop ενος φιλου μου αλλα συναντησα καποιο προβλημα.αρχικα ο φιλος μου ειχε windows xp.κατεβασα τα windows 7 απο το msdn και εκανα ενα bootable flash drive με το δικο μου υπολογιστη (windows 7 professional)...συνδεσα το usb drive και αλλαξα τα bios για να βαλω σε προτεραιοτητα το usb....το θεμα ειναι οτι δεν το διαβαζε ο υπολογιστης και εμπαινε κανονικα στα xp....μπηκα μετα απο το 'ο υπολογιστης μου' στο flash drive και εγκατεστησα μεσα απο εκει τα windows 7....το θεμα ειναι οτι τα αρχεια που υπηρχαν στα xp κρατηθηκαν και τωρα το μηχανημα εχει windows 7 αλλα υπαρχουν και παλια αρχεια μεσα... πχ ο φακελος windows old....εγω ηθελα να κανω ομως clean install για να μην υπαρχει κατι απο ''τα παλια''....τι πρεπει να κανω?:confused:

Δημοσ.

Το USB το έκανες σίγουρα bootable;

Ενδέχεται να χρειάζεται αναβάθμιση το BIOS για να ξεκινήσει από το USB.

Αν υπάρχει δυνατότητα κανε install από DVD.

Δημοσ.
Το USB το έκανες σίγουρα bootable;

Ενδέχεται να χρειάζεται αναβάθμιση το BIOS για να ξεκινήσει από το USB.

Αν υπάρχει δυνατότητα κανε install από DVD.

το εκανα bootable με το tool της microsoft....ειχα κανει και σε μενα clean install και περασα τα windows 7 αλλα εγω ειχα vista...ο φιλος μου ειχε xp και δεν ξερω κατα ποσο αυτο επηρεασε τη διαδικασια...το προβλημα τωρα ειναι δηλαδη οτι υπαρχουν μεσα στα windows 7 παλια αρχεια απο το xp και δεν ξερω κατα ποσο ειναι καλο αυτο

Δημοσ.
τα xp του φιλου ναι...πηρε laptop με vista και εβαλε xp...επηρεαζει αυτο?

Δεν νομίζω ότι έχει σχέση.

Ίσως δεν έκανες σωστά την διαδικασία περάσματος των Win στο στικάκι.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...