Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.

ας δώσει την διαχείριση του κρατικού δικτύου σε ανεξάρτητο φορέα τότε για να γίνει τελείως ιδιωτικός, να νοιώσει και αυτός τη γλύκα...

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
ας δώσει την διαχείριση του κρατικού δικτύου σε ανεξάρτητο φορέα τότε για να γίνει τελείως ιδιωτικός, να νοιώσει και αυτός τη γλύκα...

Θα γίνει και αυτό λογικά. Και αν νομίζεις ότι έχει κέρδος από την συντήρηση είσαι γελασμένος. ΄Οπως επίσης όποιος περιμένει καλύτερες υπηρεσίες στην συντήρηση αν το πάρει άλλος εκεί είναι που θα πέσει το γέλιο.

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν μίλησα για συντήρηση μόνο, αλλά γενικά για διαχείρηση...

χωρίς την διαχείρηση χάνει πάγια PSTN, έσοδα από πωλήσεις/ενοικιάσεις γραμμών-κυκλωμάτων σε εναλλακτικούς και θα πληρώνει και αυτός αυτά που πληρώνουν οι εναλλακτικοί για να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες internet-τηλεφωνίας...

αν νομίζεις ότι αυτά είναι μηδαμινά είσαι γελασμένος...

Δημοσ.
χωρίς την διαχείρηση χάνει πάγια PSTN, έσοδα από πωλήσεις/ενοικιάσεις γραμμών-κυκλωμάτων σε εναλλακτικούς και θα πληρώνει και αυτός αυτά που πληρώνουν οι εναλλακτικοί για να μπορούν να προσφέρουν υπηρεσίες internet-τηλεφωνίας...

αν νομίζεις ότι αυτά είναι μηδαμινά είσαι γελασμένος...

Οι πάροχοι χρωστούν εκατονταδες εκατομύρια. Δεν πληρώνει κανείς τους , μαζέυουν πελάτες για να πουλησουν το πελατολόγιο σε μια συγχώνευση μετά.Έτσι γίνομαι και εγώ μάγκας.

Θα μπορεί να δίνει φθηνό net όσο οι άλλοι χωρίς τον νταβατζή που λεγετε ΕΕΤΤ. Τα πάγια θα τα χάσει αλλά θα γλυτώσει άπειρα λεφτά για βλάβες και προσωπικό που υπάρχει σε απόμακρες περιοχές με ζημιές πολύ υψηλές.

Το όλο ζήτημα με τις τηλεπικοινωνίες είναι απλό. Το κράτος ηθελημένα τις απαξίωσε ώστε η ιδιωτικοποίηση να γίνει ευκολοχώνευτη. Αν ενδιαφερόταν η ΕΕ για υπηρεσίες θα έλεγε απλά ότι διορία μέχρι τότε για να έχει όλη η Ελλάδα συγκεκριμένες ταχύτητες χωρίς να την ενδιαφέρει ποιός θα το κάνει . Αλλά είπαν ανοίξτε την αγορά που έχει χρήμα για να το φάνε οι κολλητοί . Και για να χαιρόμαστε που τους το δίνουμε απαξιώστε τον δημόσιο φορέα.

Σε λίγα χρόνια όταν θα χαλάνε επικοινωνίες σε νησία και βουνά με ασύρματα δίκτυα που κοστίζουν εκατομύρια κανείς πάροχος (και ο ΟΤΕ μέσα) δεν πρόκειται να αναλαμβάνει την συντήρηση τέτοιων περιοχών , και θα μένουν χωρίς επικοινωνία , τότε θα ζητάμε κοινωνική πολιτική από τον Γερμανό,Άραβα,Αμερικάνο......

• Super Moderators
Δημοσ.
Θα μπορεί να δίνει φθηνό net όσο οι άλλοι χωρίς τον νταβατζή που λεγετε ΕΕΤΤ.

όταν γίνει αυτό που λέω πιο πάνω ο νταβατζής ΕΕΤΤ παίζει και να αντιμετωπίζει τον ΟΤΕ με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει τους εναλλακτικούς

Δημοσ.
όταν γίνει αυτό που λέω πιο πάνω ο νταβατζής ΕΕΤΤ παίζει και να αντιμετωπίζει τον ΟΤΕ με τον ίδιο τρόπο που αντιμετωπίζει τους εναλλακτικούς

To ίδιο πράγμα εννοούμε.

Δημοσ.
Ρε παιδιά για πιο λόγο να βάλει σε κουτσοχώρια ο ΟΤΕ dsl θα μου πεί κανείς ?? Πλέον είναι ιδιωτικός όπως όλοι θέλανε και κοιτάει το συμφέρον του. Καλά κάνει και αφήνει τα κουτσοχώρια έτσι και ποτέ να μην βάλει αν δεν τον συμφέρει. Ας πάνε οι σωτήρες πάροχοι εκεί να στήσουν κέντρα και να σκάψουν για 10 συνδέσεις. Αλλά αυτοί πάνε μόνο όταν επιδοτούνται από το κράτος στα χωριά. Ο ΟΤΕ να πληρώσει από την τσεπη του να πάει? Καλοί είστε βρε .Τα ψέματα τελείωσαν εδώ και καιρό . Εξέλιξη θέλαμε αυτά είναι παράπλευρες απώλειες , και που είστε ακόμη να δείτε τι χειρότερα έρχονται.

εισαι καφρος, απολιτιστος ... ελα να δεις ποσες ετησεις υπαρχουν, και αν θεωρεις κουτσοχωρη την περιοχη της αρχαιας ηλιδας τοτε τι να σου πω που σε 'χει φαει το τσιμεντο κ' η μιζέρια

Δημοσ.
εισαι καφρος, απολιτιστος ... ελα να δεις ποσες ετησεις υπαρχουν, και αν θεωρεις κουτσοχωρη την περιοχη της αρχαιας ηλιδας τοτε τι να σου πω που σε 'χει φαει το τσιμεντο κ' η μιζέρια

Απολίτιστος δεν νομίζω να είμαι γιατί δεν βρίζω σαν εσένα , αντιθέτως ξέρω πως γράφετε το "αιτήσεις" . Προφανώς όσες αιτήσεις υπάρχουν δεν καλύπτουν τον προϋπολογισμό του έργου αλλιώς τα έργα θα είχαν τελειώσει ήδη. Είπαμε ζούμε στην εποχή του χρήματος και όχι της κοινωνικής πολιτικής.

Δημοσ.
Απολίτιστος δεν νομίζω να είμαι γιατί δεν βρίζω σαν εσένα , αντιθέτως ξέρω πως γράφετε το "αιτήσεις" . Προφανώς όσες αιτήσεις υπάρχουν δεν καλύπτουν τον προϋπολογισμό του έργου αλλιώς τα έργα θα είχαν τελειώσει ήδη. Είπαμε ζούμε στην εποχή του χρήματος και όχι της κοινωνικής πολιτικής.

αυτο δεν σε κάνει αφενώς άνθρωπο (το να πιστευεις στο χρημα, νοοτροπια που σου πλασαρει το καθεστως) και αφετέρου δεν σε βρισα, ημουν ειλικρινείς. το πως γραφεται η καθε λεξη επαναλαμβανω δεν σωζει την σημερινή κατάσταση ... οσον αφορα τον προυπολογισμο ημουν σαφης, ειναι πολλες οι αιτησεις. το οτι βαλαν κεραια 3g δε νομιζω πως ειναι σοβαρη επενδυση για την περιοχη ...

Δημοσ.
Δεν υπάρχει γειτονιά στο Κερατσίνι (αν εννοείς το Κερατσίνι Αττικής) που να μην έχει ADSL. Εδώ και χρόνια. Εκτός αν εννοείς ότι η γραμμή σου είναι PCM, που ούτε αυτό ισχύει πλέον, καθώς μπορείς να ζητήσεις να σου την αλλάξουν σε κανονική PSTN. Έχει γίνει αναβάθμιση δικτύου από πέρσι το καλοκαίρι και υπάρχουν πάρα πολλές διαθέσιμες πόρτες σε αναμονή.

αυτο με ποση σιγουρια το λες;

ρωταω επειδη εγω εχω isdn + adsl πολλα χρονια τωρα (κερατσινι) και φιλος μου στα 30 μετρα στην ευθεια απο εμενα εχει PCM γραμμη και προσπαθει εδω και 3-4 χρονια επιμονα να την αλλαξει και ολο ακυρα τρωει απο τον ΟΤΕ (ειτε για απευθειας pstn ειτε και το κολπο για isdn και να παει αμεσως μετα σε pstn). για οσους δεν ξερουν τι ειναι το PCM http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=223903 και απλα να πω οτι η μονη πλακα που εχει απο οτι μου λεει ειναι οταν τον παιρνουν απο ιδιωτικες εταιρειες και μολις τους λεει οτι εχει PCM και τους ρωταει αν ειναι σιγουροι οτι μπορουν να του παρεχουν τηλεφωνια και ιντερνετ, χωρια που δεν ξερουν τι ειναι και ρωτανε τεχνικο τους, εχει πλακα αφου καταφερουν να βγαλουν ακρη τι ειναι αυτο, να μενουν αποσβολωμενοι και να λενε οτι οχι κυριε δεν μπορουμε να σας εξυπηρετησουμε τελικα.

αν παρολα αυτα πιστευεις οτι μπορει οπως λες να το αλλαξει αμεσα και οτι υπαρχει υπερπληθωρα γραμμων σε αναμονη, πες μου το πως να του πω να δει ασπρη μερα!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...