Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Να ρε fragment_ τωρα, ποιος φταιει δηλαδη? Ποιος ο λογος να πας εκει κατω? Πως θα στο στειλει ο ΟΤΕς το ιντερνετ? Με το περιστερι? Δεν βλεπεις εμενα? 3 mpbs με το ζωρι... μιση ωρα απο την Αθηνα... κι εσυ εκει τοσα χιλιομετρα μακρια... και θες και ιντερνετ... θα βαλουν τα γελια στον ΟΤΕ αν τους κανεις παραπονα... (τουλαχιστον με εμενα ειναι ετοιμοι να το κανουν)

Και να σκεφτειτε οτι στην Αγγλια ειχαμε adsl 8mbps (σε προσιτη τιμη, τα 24 ηταν τσιμπημενα) στο 1999...στο liverpool κιολλας (φαντασου στο Λονδινο τι θα ειχανε) και το πανεπιστημιο ειχε 100mbps... και 10 χρονια μετα δεν εχουμε adsl.. ουτε στο σπιτι μας στην Αθηνα... θα τρελλαθω παναγια μου (που λεει κι ο Λαζοπουλος)... εννοειται οτι το dialup το 1999, που εβαλα στο liverpool ηταν freeeeeeeee και μετα απο 2 χρονια με την BT (αντιστοιχος οτε, κρατικος oργανισμος εκει ακομα βεβαια) μου εδωσαν 1300 λεπτα δωραν χρονο ομιλιας παντου (κινητα, σταθερα, εξωτερικο...να παρω στον Αρη, τον Πλουτωνα κτλ κτλ)

Αχ ποσο πισω ειμαστε...

Επεξ/σία από Bandura
  • Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Το θέμα ειναι να ειχαμε εναλλακτικη λυση οταν δεν υπαρχει ευρυζωνικη συνδεση χωρις χρεωση...αλλα ποσοι πλεον μπαινουν με αυτο τον τροπο?

Δημοσ.
στο κερατσίνι που δεν έχει dsl?

Δεν υπάρχει γειτονιά στο Κερατσίνι (αν εννοείς το Κερατσίνι Αττικής) που να μην έχει ADSL. Εδώ και χρόνια. Εκτός αν εννοείς ότι η γραμμή σου είναι PCM, που ούτε αυτό ισχύει πλέον, καθώς μπορείς να ζητήσεις να σου την αλλάξουν σε κανονική PSTN. Έχει γίνει αναβάθμιση δικτύου από πέρσι το καλοκαίρι και υπάρχουν πάρα πολλές διαθέσιμες πόρτες σε αναμονή.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
Υπαρχουν ακομα περιοχες που δεν εχουν ADSL; Πως γινεται αυτο;!!!

έλεος πόσο ανόητος και αφελείς μπορεί να είσαι ... ωρίμασε λίγο και συνειδητοποίησε τοn κόσμο και τις καταστάσεις γύρω σου ... έχουν αναφερθεί αυτά και ξανα αναφερονται συνεχως, τυχαίο;

Δεν υπάρχει γειτονιά στο Κερατσίνι (αν εννοείς το Κερατσίνι Αττικής) που να μην έχει ADSL. Εδώ και χρόνια. Εκτός αν εννοείς ότι η γραμμή σου είναι PCM, που ούτε αυτό ισχύει πλέον, καθώς μπορείς να ζητήσεις να σου την αλλάξουν σε κανονική PSTN. Έχει γίνει αναβάθμιση δικτύου από πέρσι το καλοκαίρι και υπάρχουν πάρα πολλές διαθέσιμες πόρτες σε αναμονή.

επαναλαμβάνω μένω στην αρχαία ήλιδα Νομού Ηλίας ...

Να ρε fragment_ τωρα, ποιος φταιει δηλαδη? Ποιος ο λογος να πας εκει κατω? Πως θα στο στειλει ο ΟΤΕς το ιντερνετ? Με το περιστερι? Δεν βλεπεις εμενα? 3 mpbs με το ζωρι... μιση ωρα απο την Αθηνα... κι εσυ εκει τοσα χιλιομετρα μακρια... και θες και ιντερνετ... θα βαλουν τα γελια στον ΟΤΕ αν τους κανεις παραπονα... (τουλαχιστον με εμενα ειναι ετοιμοι να το κανουν)

Και να σκεφτειτε οτι στην Αγγλια ειχαμε adsl 8mbps (σε προσιτη τιμη, τα 24 ηταν τσιμπημενα) στο 1999...στο liverpool κιολλας (φαντασου στο Λονδινο τι θα ειχανε) και το πανεπιστημιο ειχε 100mbps... και 10 χρονια μετα δεν εχουμε adsl.. ουτε στο σπιτι μας στην Αθηνα... θα τρελλαθω παναγια μου (που λεει κι ο Λαζοπουλος)... εννοειται οτι το dialup το 1999, που εβαλα στο liverpool ηταν freeeeeeeee και μετα απο 2 χρονια με την BT (αντιστοιχος οτε, κρατικος oργανισμος εκει ακομα βεβαια) μου εδωσαν 1300 λεπτα δωραν χρονο ομιλιας παντου (κινητα, σταθερα, εξωτερικο...να παρω στον Αρη, τον Πλουτωνα κτλ κτλ)

Αχ ποσο πισω ειμαστε...

νομίζω έχει γεμίσει ο κόσμος αμερικανάκια, συγνώμη φίλε μου, εσυ που νομίζεις πως μόνο η Αθήνα έχει ζωή και απαιτήσεις ... σε πληροφορώ η Αθήνα είναι μια βαρετή άθλια πόλη. δεν έχω dsl έχω 3g με fulll σήμα. κ αν δε βάζουν dslam εδώ που το ζητάμε πάρα πολλά άτομα ... μα πάρα πολλά, έχουν τον λόγο τους που δε το βάζουν. όχι γιατί νομίζεις ότι πέρα απ' την Αθήνα μόνο κατσικοχώρια βρίσκεις ... βγες και λίγο απ' την ρουτίνα άνθρωπε μου ...

Σε εμας που δεν εχει ουτε καν 3G??? Απλο...κοβουμε το ιντερνετ!

http://www.youtube.com/watch?v=kbmoFtInV90

:mad:

πω φίλε μου πίκρα ... σε καταλαβαίνω απόλυτα, ούτε εγώ είχα μέχρι πριν ένα μήνα ... υπομονή ... που μένεις;

Επεξ/σία από parsifal
Δημοσ.
πω φίλε μου πίκρα ... σε καταλαβαίνω απόλυτα, ούτε εγώ είχα μέχρι πριν ένα μήνα ... υπομονή ... που μένεις;

Εδώ και 2 χρόνια Κιλκίς παρέα με 4νετ full που κυριολεκτικά πετάει και δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Απλά το πατρικό μου είναι Τέρπυλλο-Κιλκίς (έδρα του Δημου Κρουσσών) όπου βρίσκομαι τις μισές ημέρες της εβδομάδας και απο το 2003 ο πΟΤΕ μας κοροιδεύει και μας έχει απο 6μηνο σε 6μηνο όσον αφορά τη σύνδεση με adsl. Να σημειώσω δε οτι έχουν ρίξει οπτική ίνα μέχρι το τηλεφωνικό κέντρο στο χωριό μου εδώ και 3 χρόνια... αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν βάζουν DSLAM. Και πληρώνω εγώ ο μακάκας τα πάγια και την PSTN. Αλλά θα τους ξαποστείλω με την πρώτη ευκαιρία. Ηδη σε διπλανό οικοσμό, (Ευκαρπία-Κιλκίς) υπάρχει υποστήριξη απο το ιδιόκτητο δίκτυο της 4νετ. Περιμένω να επεκταθεί και σε εμάς... και τότε να δείς τι κοσμάκη έχει να χάσει ο πΟτε στο χωριό μου.

Δημοσ.
έλεος πόσο ανόητος και αφελείς μπορεί να είσαι ... ωρίμασε λίγο και συνειδητοποίησε τοn κόσμο και τις καταστάσεις γύρω σου ... έχουν αναφερθεί αυτά και ξανα αναφερονται συνεχως, τυχαίο;
1ον, δε σε εβρισα και το παιρνεις πισω οπως εισαι, 2ον, εδω σε λιγο θα μπουν οπτικες ινες δε φανταζομουν οτι υπαρχουν περιοχες ακομα με pstn και 3ον, 1η φορα το ακουω αυτο το προβλημα, θες να μυριζω τα ποδια μου; Τελος, δε το ειπα ειρωνικα, ουτε ηθελα να παιξω με κανενος το πονο, μαλλον εσυ εισαι αφελης. ( ΜΕ Η ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙ! ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ! )
Δημοσ.
Εδώ και 2 χρόνια Κιλκίς παρέα με 4νετ full που κυριολεκτικά πετάει και δεν μου δημιούργησε ποτέ πρόβλημα. Απλά το πατρικό μου είναι Τέρπυλλο-Κιλκίς (έδρα του Δημου Κρουσσών) όπου βρίσκομαι τις μισές ημέρες της εβδομάδας και απο το 2003 ο πΟΤΕ μας κοροιδεύει και μας έχει απο 6μηνο σε 6μηνο όσον αφορά τη σύνδεση με adsl. Να σημειώσω δε οτι έχουν ρίξει οπτική ίνα μέχρι το τηλεφωνικό κέντρο στο χωριό μου εδώ και 3 χρόνια... αλλά για κάποιο περίεργο λόγο δεν βάζουν DSLAM. Και πληρώνω εγώ ο μακάκας τα πάγια και την PSTN. Αλλά θα τους ξαποστείλω με την πρώτη ευκαιρία. Ηδη σε διπλανό οικοσμό, (Ευκαρπία-Κιλκίς) υπάρχει υποστήριξη απο το ιδιόκτητο δίκτυο της 4νετ. Περιμένω να επεκταθεί και σε εμάς... και τότε να δείς τι κοσμάκη έχει να χάσει ο πΟτε στο χωριό μου.

χαχαχαχα αυτή η οπτική ίνα έχει μπει και στο δικό μυο χωριό ... το θέμα είναι οτι κάνεις δεν έχει DSL σύνδεση ... τυχαίο;

1ον, δε σε εβρισα και το παιρνεις πισω οπως εισαι, 2ον, εδω σε λιγο θα μπουν οπτικες ινες δε φανταζομουν οτι υπαρχουν περιοχες ακομα με pstn και 3ον, 1η φορα το ακουω αυτο το προβλημα, θες να μυριζω τα ποδια μου; Τελος, δε το ειπα ειρωνικα, ουτε ηθελα να παιξω με κανενος το πονο, μαλλον εσυ εισαι αφελης. ( ΜΕ Η ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΕ ΕΙ! ΕΛΕΟΣ ΔΛΔ! )

το "η" ή "ει" δε σώζει το κόσμο αγαπητέ...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

fragment_ με εννοησες λαθος... εγω δεν σε εθιξα που πηγες εκει (ισα ισα γλυτωσες απο την ζουγκλα της Αθηνας)... απλα λεω οτι ουτε εδω περιμετρικα απο την Αθηνα ειναι σωστα τα πραματα... φαντασου στην επαρχια... (σκεψου οτι εσυ μπορει να εχεις καλυτερο σημα τηλεορασης απο εμενα... εσυ επαρχια... εγω Αθηνα...)

Απλα γκρινιαζω φιλε μου οπως κι εσυ (γιατι πληρωνουμε πολλα για υπηρεσιες που δεν απολαμβανουμε με αυτα τα λεφτα)... φαντασου οτι εχει προταθει στον ΟΤΕ να βαλουν εδω κομβο και να τον πληρωσουν οι κατοικοι και τραβανε ζωρια με τα καλωδια...

Επεξ/σία από Bandura
Δημοσ.

3G ρε αγιοδγύτες να μην πάρετε ούτε μισο φράγκο.

Όχι παναγία μου 3G... wind-wind-wind, cosmote, vodafone, botaphone, arkoudophone Και τα συναφή... Χίλιες φορές να πληρώνω στον ΟΤΕ 15ευρώ την ώρα...

Δημοσ.
fragment_ με εννοησες λαθος... εγω δεν σε εθιξα που πηγες εκει (ισα ισα γλυτωσες απο την ζουγκλα της Αθηνας)... απλα λεω οτι ουτε εδω περιμετρικα απο την Αθηνα ειναι σωστα τα πραματα... φαντασου στην επαρχια... (σκεψου οτι εσυ μπορει να εχεις καλυτερο σημα τηλεορασης απο εμενα... εσυ επαρχια... εγω Αθηνα...)

Απλα γκρινιαζω φιλε μου οπως κι εσυ... φαντασου οτι εχει προταθει στον ΟΤΕ να βαλουν εδω κομβο και να τον πληρωσουν οι κατοικοι και τραβανε ζωρια με τα καλωδια...

μπορουν υπαρχει ζητησει απ' ολους (κυριως λογω facebook και τα συναφh) ... αποσβεση θα υπαρξει. δυσκολια δεν υπαρχει, να περασεις οπτικη ινα καποια χιλιομετρα σε χωματο - έδαφος ... δεν ειναι τραγικο ... τωρα το οτι βαλαν νεα κερεα (που ειναι ακρειβη επενδυση) και δεν σκαψαν εχουν το λογο τους ... και ειναι συγκεκριμενος ... τεσπα το Επακ/pstn/isdn, κυριως οι τιμες/ταχυτητα ειναι τραγικες ... θα περνουν 300ρια ... υπαρχουν θυματα και εξαρτιμενοι πολλοι οπως και γω βεβαια ... εβαλα 3g ξαναλεω αλλα προσεχω πολυ, ακουω πολλα ... 5gb το μηνα φευγουν αερας και με απλο surfing ... ξερουν τι κανουν ...

[spoil] *ps δε νομιζω εχουμε προβλημα με το σημα της τηλεορασης, βασικα με τον alpha ... αναγκαζομαστε να περνουμε σημα απο δυο σημεια (2 κερεες) lol στην ουσια για ενα μονο καναλι ... αμην και ποτε για το ψηφιακο χεχε[/spoil]

Δημοσ.

Ρε παιδιά για πιο λόγο να βάλει σε κουτσοχώρια ο ΟΤΕ dsl θα μου πεί κανείς ?? Πλέον είναι ιδιωτικός όπως όλοι θέλανε και κοιτάει το συμφέρον του. Καλά κάνει και αφήνει τα κουτσοχώρια έτσι και ποτέ να μην βάλει αν δεν τον συμφέρει. Ας πάνε οι σωτήρες πάροχοι εκεί να στήσουν κέντρα και να σκάψουν για 10 συνδέσεις. Αλλά αυτοί πάνε μόνο όταν επιδοτούνται από το κράτος στα χωριά. Ο ΟΤΕ να πληρώσει από την τσεπη του να πάει? Καλοί είστε βρε .Τα ψέματα τελείωσαν εδώ και καιρό . Εξέλιξη θέλαμε αυτά είναι παράπλευρες απώλειες , και που είστε ακόμη να δείτε τι χειρότερα έρχονται.

Δημοσ.
Ρε παιδιά για πιο λόγο να βάλει σε κουτσοχώρια ο ΟΤΕ dsl θα μου πεί κανείς ?? Πλέον είναι ιδιωτικός όπως όλοι θέλανε και κοιτάει το συμφέρον του. Καλά κάνει και αφήνει τα κουτσοχώρια έτσι και ποτέ να μην βάλει αν δεν τον συμφέρει. Ας πάνε οι σωτήρες πάροχοι εκεί να στήσουν κέντρα και να σκάψουν για 10 συνδέσεις. Αλλά αυτοί πάνε μόνο όταν επιδοτούνται από το κράτος στα χωριά. Ο ΟΤΕ να πληρώσει από την τσεπη του να πάει? Καλοί είστε βρε .Τα ψέματα τελείωσαν εδώ και καιρό . Εξέλιξη θέλαμε αυτά είναι παράπλευρες απώλειες , και που είστε ακόμη να δείτε τι χειρότερα έρχονται.

Ας μην πάει στα κουτσοχώρια όπως υποτιμιτικά τα ονομάζεις κύριε απο τις Βερσαλίες, να αφήσει όμως το dial up σε αυτές τις περιοχές ελέυθερο, δεν μπορεί απο την μια να μην βάζεις dsl και από την άλλη να τους χαρατσώνεις με τον ΕΠΑΚ.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ο ΟΤΕ να πληρώσει από την τσεπη του να πάει?

άχουτο βρε τον καημένο τον ΟΤΕ, που δεν ωφελήθηκε ποτέ από το κράτος...

Δημοσ.
Ας μην πάει στα κουτσοχώρια όπως υποτιμιτικά τα ονομάζεις κύριε απο τις Βερσαλίες, να αφήσει όμως το dial up σε αυτές τις περιοχές ελέυθερο, δεν μπορεί απο την μια να μην βάζεις dsl και από την άλλη να τους χαρατσώνεις με τον ΕΠΑΚ.

Ελέυθερη αγορά είναι . Ας βάλουν σταθερό από πάροχο με πιο φθηνές χρεώσεις. Αλλά δεν πάνε εκεί γιατί μπαίνουν μέσα. Αυτοί να μην μπούν μέσα και χάσουν τα λεφτά οι ξένοι ιδιώτες να τα χάσει το κράτος ? Ως τώρα τα έχανε , από εδώ και πέρα άλλος κάνει κουμάντο και θα τα χάνει.

Και τα κουτσοχώρια δεν τα ανάφερα με υποτιμητικό τρόπο , απλώς ήθελα να δείξω πως πλέον δεν υπάρχει κοινωνική πολιτική από κανέναν αλλά πολιτική κέρδους. Όσο πιο γρήγορα το καταλάβουμε τόσο καλύτερα για εμάς.

Δημοσ.
άχουτο βρε τον καημένο τον ΟΤΕ, που δεν ωφελήθηκε ποτέ από το κράτος...

Μα ήταν το κράτος μέχρι πέρυσι !!!!

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...