Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν διαφωνω, σαφως το ιδανικο θα ηταν να υπηρχε καλυψη adsl. Αλλα εφοσον δεν υπαρχει και αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις, τοτε η γνωμη μου ειναι gprs/3G ή δορυφορικο, που οι τιμες εχουν πεσει αρκετα. Σε καμια περιπτωση dial-up, δεν προσφερει σε κανεναν τιποτα παραπανω.

...είπαμε....3g γιόκ απο καμία εταιρία. Δορυφορικό.... απλά ΠΑΝΚΡΙΒΟ!

• Απαντ. 54
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Σου φαίνονται πολλά 500€ το χρόνο; Με το απλό DOUBLE PLAY της FORTHNET των 39,90€ έρχεσαι στα 480€ ετησίως. Δεν είναι τόσο τραγική η διαφορά. Αρκετά δορυφορικά προσφέρουν και τηλεφωνία μαζί. Στα ίδια έρχεσαι.

Σίγουρα είναι πολύ φθηνότερα από 300€ το δίμηνο που διάβασα πιο πάνω για dial-up.

• Super Moderators
Δημοσ.
500ευρω???? τζάμπα πράμα λέμε! Τυλίξτε μου 3 τεμάχια!

τα 498 euro είναι 12 μήνες + ενεργοποίηση, μια χαρά τιμή για το πακέτο που προσφέρει...

Haldol τα 39.90 euro του 2play της Forthnet είναι με 19% ΦΠΑ, με το 23% έχει ανέβει η τιμή...

Δημοσ.
Σου φαίνονται πολλά 500€ το χρόνο; Με το απλό DOUBLE PLAY της FORTHNET των 39,90€ έρχεσαι στα 480€ ετησίως. Δεν είναι τόσο τραγική η διαφορά. Αρκετά δορυφορικά προσφέρουν και τηλεφωνία μαζί. Στα ίδια έρχεσαι.

Σίγουρα είναι πολύ φθηνότερα από 300€ το δίμηνο που διάβασα πιο πάνω για dial-up.

Ναι αλλά δεν είναι εγγυημένο και σταθερό!

Δημοσ.
500ευρω???? τζάμπα πράμα λέμε! Τυλίξτε μου 3 τεμάχια!

Άσε που έχω ακούσει απο γνωστούς για καθόλου σταθερή σύνδεση!

498 ευρώ είναι για 12 μήνες, δηλαδή 41,50 το μήνα όλα πληρωμένα μαζί με δωρεάν κλήσεις. Αμα δεν εχει πρόσβαση adsl και 3g στην περιοχή σου είναι μια χαρά για 3600 kbps σύνδεση. Χίλιες φορές προτιμότερο απο το να πληρώνεις τόσα ευρώ για 56k. Αν θες 3 τεμάχια επελεξε τον αριθμό 3 απο το μενού εκεί που λέει "ποσοτητα" και λογικά θα σου έρθει τυλιγμένος ο εξοπλισμός.

Δημοσ.
498 ευρώ είναι για 12 μήνες, δηλαδή 41,50 το μήνα όλα πληρωμένα μαζί με δωρεάν κλήσεις. Αμα δεν εχει πρόσβαση adsl και 3g στην περιοχή σου είναι μια χαρά για 3600 kbps σύνδεση. Χίλιες φορές προτιμότερο απο το να πληρώνεις τόσα ευρώ για 56k. Αν θες 3 τεμάχια επελεξε τον αριθμό 3 απο το μενού εκεί που λέει "ποσοτητα" και λογικά θα σου έρθει τυλιγμένος ο εξοπλισμός.

Πλάκα κάνω...μην αρπάζεσαι...απλά βγάζω καπνούς απο τα νεύρα μου! Δε φαντάζεσαι τι έχω σούρει στον ΠΟΤΕ. Ίσα που αύριο πάω να καταργήσω το σταθερό να μη τους δίνω ούτε τα πάγια τους πωyστυd3σ.

Δημοσ.

Φιλος δεν γνωριζω για την σταθεροτητα της συνδεσης, αλλα για βαλε ενα 2αρι ποσο παει τον μηνα συν το παγιο του ΟΤΕ... μια η αλλη ερχονται περιπου τον χρονο...(καλα μπορει και καμμια 100αρια ευρω κατω).

Αλλα απο το να πληρωνεις το dialup (και να surfareis μπουσουλοντας), να βαζεις limits στα 3g... για ριξε του αλλη μια ματια... υπολογισε ποσα πληρωσες σε dialup περσι και δες αν σε συμφερει.

Εγω πηρα τηλεφωνο τον ΟΤΕ να αναβαθμισω την συνδεση σε 24αρα (πιο πολυ το εκανα για να παρω το thomson μισοτιμης λογω της προσφορας) και μου λενε στο κεντρο... μεχρι 3mbps... οποτε το αφησα ως εχει στα 2 mbps.

• Super Moderators
Δημοσ.
Ναι αλλά δεν είναι εγγυημένο και σταθερό!

ναι ενώ το dial up είναι τίγκα στην εγγύηση που δεν μπορείς καν να δεχτείς τηλεφωνήματα σε περίπτωση που είσαι online

Δημοσ.
Πλάκα κάνω...μην αρπάζεσαι...απλά βγάζω καπνούς απο τα νεύρα μου! Δε φαντάζεσαι τι έχω σούρει στον ΠΟΤΕ. Ίσα που αύριο πάω να καταργήσω το σταθερό να μη τους δίνω ούτε τα πάγια τους πωyστυd3σ.

Κι εγώ κάνω πλάκα και δεν μπορώ να φανταστώ οτι συζητάω αυτήν τη στιγμή για dial up :lol:. Πριν 5 χρόνια χρησιμοποιουσα μια 512kbit δορυφορική και τα προβλήματα υπηρχαν μεν αλλα ήταν 3-4 φορές το μήνα. Αν θυμάμαι καλά είχα πρόβλημα οταν είχε συννεφιά... :-)

ναι ενώ το dial up είναι τίγκα στην εγγύηση που δεν μπορείς καν να δεχτείς τηλεφωνήματα σε περίπτωση που είσαι online

Aυτό μόνο τα λέει όλα!

Δημοσ.

Σαφώς και είναι καλύτερο απο dial up....απλά το θεωρώ ρίσκο διότι έχω διαβάσει και ακούσει θάματα και πράματα για το δορυφορικό.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...