Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ο ΟΤΕ ανακοινώνει αναπροσαρμογή τελών χρέωσης για κλήσεις πρόσβασης στο διαδίκτυο (internet) με χρήση ενιαίου πανελλαδικού αριθμού κλήσης (ΕΠΑΚ) ή περιοχικού αριθμού κλήσης (ΠΕΑΚ), αναλυτικά ως ο κατωτέρω πίνακας : Στις ανωτέρω τιμές εμπεριέχεται ΦΠΑ 23% Η Ημερομηνία ισχύος των ανωτέρω τελών είναι η 1/7/2010 και ώρα 00.00. Πηγή: aDSLgr.com
Super Moderators Thresh Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 το σημαντικότερο φέτος είναι ότι καταργούν τη νυχτερινή μειωμένη (50%) χρέωση, συγχαρητήρια... για σύγκριση με τις προηγούμενες τιμές κοιτάμε τις περσινές "αναπροσαρμογές" http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=328798&highlight=%CE%95%CE%A0%CE%91%CE%9A
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μια χαρά. Σε όσες περιοχές δεν έχουν ακόμα adsl, ΕΜ τους αφήνουν να μπαίνουν με 56κ τξσδκαλφξάσδφξζιιιιιινννννν (θόρυβος) μόντεμ, ΕΜ τους πηδάνε κανονικότατα. 3G ρε αγιοδγύτες να μην πάρετε ούτε μισο φράγκο.
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μια χαρά. Σε όσες περιοχές δεν έχουν ακόμα adsl, ΕΜ τους αφήνουν να μπαίνουν με 56κ τξσδκαλφξάσδφξζιιιιιινννννν (θόρυβος) μόντεμ, ΕΜ τους πηδάνε κανονικότατα.3G ρε αγιοδγύτες να μην πάρετε ούτε μισο φράγκο. Στις περιοχές που δεν υπάρχει ADSL αμφιβάλλω αν θα υπάρχει κάλυψη 3G. 4km απο το σημείο που μένω δεν έχουν ακόμα DSL...
fragment_ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Στις περιοχές που δεν υπάρχει ADSL αμφιβάλλω αν θα υπάρχει κάλυψη 3G. 4km απο το σημείο που μένω δεν έχουν ακόμα DSL... προσωπικα ... μεχρι πριν ενα μηνα πλήρωσα 300αρια το διμηνο και δεν εκανα τπτ ... απλα νευριαζα με τις αθλιες ταχυτητες της dialup στο surfing και την αννοητη χρονοχρεωση του ΟΤΕ. δυστηχως δεν εχω καλυψη DSL αφενως και αφετερου η cosmote φροντισε να βαλει κεραια πριν κανα μηνα και εχω full σημα 3g εως 4,5mbit μου εχει φτασει ... μη τρελενεστε ... αυτο ειναι εντελως υποκειμενικο καθως ... υπαρχει επριορισμος 5Gb το μηνα ... οποτε απο μονος βαζω limit στη συνδεση να μην εχω τα χειροτερα που εχουν κατι φιλοι να τους ερχεται λογαριασμος φουσκωμενος απ την υπερβαση. πρεπει να προσεχεις παρα πολυ αλλιως την πατησες. κυριως αυτη που εχουν καλο σημα οπως εγω γιατι κατεβάζει ακαριεα τα δεδομενα (εννοειτε οχι youtube, και ανετο surfing ολη την ώρα) ... φανταστήτε κάπου 160mb D+U την ημέρα *( φεύγει αέρας αν δεν κάνεις limit ...) ΕΛΕΟΣ ΘΕΛΟΥΜΕ DSL ... ΠΑΜ-ΠΟΝΗΡΟΙ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΕΣ ... απο παντού να βγάζετε ...
HamerZ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μήπως το λογικό θα ήταν να κόψει εντελώς τις χρεώσεις σε dialups? 2010 είμαστε εδώ και μήνες. Πόσο χαμηλού επιπέδου εικόνα θέλει να δίνει σαν εταιρεία;
dimitris__ Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Να είναι καλά η ιδιωτική πρωτοβουλία... Δεν μας άρεσε ο κρατικός ΟΤΕ. Και στο νερό τα ίδια θα γίνουνε, καλομελέτα κι έρχεται...
Tilemaxx Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μήπως το λογικό θα ήταν να κόψει εντελώς τις χρεώσεις σε dialups? 2010 είμαστε εδώ και μήνες. Πόσο χαμηλού επιπέδου εικόνα θέλει να δίνει σαν εταιρεία; Και οι περιοχές χωρίς DSL; Θα έπρεπε να καταργήσει εντελώς τις χρεώσεις ΕΠΑΚ imo, και να δίνει το Dial-Up δωρεάν...
Hetfield Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Καλα μην τρελαθουμε τελειως... Λυσεις και μαλιστα ευρυζωνικες, υπαρχουν πολλες πλεον. Δεν αξιζει κανεις να σκαει 300αρια σε dial-up. Βαλτε δορυφορικο Internet στην τελικη, πιο φθηνο θα ερθει. Η dial up καλως ή κακως εσκεμενα απαξιωνεται απο τον ΟΤΕ. Κατα τη γνωμη μου πρεπει να την ξεχασουμε, ειναι η χειροτερη δυνατη επιλογη.
georginiogr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Μια χαρά. Σε όσες περιοχές δεν έχουν ακόμα adsl, ΕΜ τους αφήνουν να μπαίνουν με 56κ τξσδκαλφξάσδφξζιιιιιινννννν (θόρυβος) μόντεμ, ΕΜ τους πηδάνε κανονικότατα.3G ρε αγιοδγύτες να μην πάρετε ούτε μισο φράγκο. Σε εμας που δεν εχει ουτε καν 3G??? Απλο...κοβουμε το ιντερνετ! [ame]http://www.youtube.com/watch?v=kbmoFtInV90[/ame]
Luxx Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Υπαρχουν ακομα περιοχες που δεν εχουν ADSL; Πως γινεται αυτο;!!!
georginiogr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Καλα μην τρελαθουμε τελειως... Λυσεις και μαλιστα ευρυζωνικες, υπαρχουν πολλες πλεον. Δεν αξιζει κανεις να σκαει 300αρια σε dial-up.Βαλτε δορυφορικο Internet στην τελικη, πιο φθηνο θα ερθει. Η dial up καλως ή κακως εσκεμενα απαξιωνεται απο τον ΟΤΕ. Κατα τη γνωμη μου πρεπει να την ξεχασουμε, ειναι η χειροτερη δυνατη επιλογη. ...μα δε μας αφηνει ο καλος μας ΠΟΤΕ να την ξεχασουμε φιλε μου... Ειναι η μοναδικη μας δίοδος προς το διαδίκτυο μιας και ADSL γιοκ στο κουτσοχωρι μου... [ame]http://www.youtube.com/watch?v=kbmoFtInV90[/ame]
georginiogr Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Υπαρχουν ακομα περιοχες που δεν εχουν ADSL; Πως γινεται αυτο;!!! Μιλάς σοβαρά η κάνεις πλάκα για να παίξεις με τα νεύρα μας?
Hetfield Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 ...μα δε μας αφηνει ο καλος μας ΠΟΤΕ να την ξεχασουμε φιλε μου... Ειναι η μοναδικη μας δίοδος προς το διαδίκτυο μιας και ADSL γιοκ στο κουτσοχωρι μου... http://www.youtube.com/watch?v=kbmoFtInV90 Δεν διαφωνω, σαφως το ιδανικο θα ηταν να υπηρχε καλυψη adsl. Αλλα εφοσον δεν υπαρχει και αν δεν εχεις ιδιαιτερες απαιτησεις, τοτε η γνωμη μου ειναι gprs/3G ή δορυφορικο, που οι τιμες εχουν πεσει αρκετα. Σε καμια περιπτωση dial-up, δεν προσφερει σε κανεναν τιποτα παραπανω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα