Προς το περιεχόμενο

Υπαρχει κανενα messenger που να υποστηρίζει web-cam συνομιλια;

aris1986

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εψαχνα τις ρυθμίσεις του aMsn και μου βγαλε οτι η M$ changed their protocols again κτλπ.

Υπαρχει κανενα messenger για να μπορω να κανω videoκληση με ατομα που χουν msn των windows.

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Το amsn υποστηρίζει τα πάντα από κάμερα μέχρι βίντεο κλήση και κλιπάκια ήχου.

Αν δεν σε πειράζει που είναι κακάσχημο (κάποια skins βελτιώνουν λίγο την κατάσταση),

τότε είναι η καλύτερη λύση.

Είχε ανακοινωθεί πριν χρόνια και το amsn2 με πολλαπλά toolkits

αλλά ακόμη να βγάλει έστω και alpha release.

sorry για το offtopic αλλά γίνεται development για το amsn 2 ή το έχουν παρατήσει; πάνε νομίζω 2 χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε και δεν έχω ακούσει να προχωράει καθόλου.

σχετικά με το emesene κοιτάξτε εδώ http://www.omgubuntu.co.uk/2010/07/7-days-with-emesene-2-pre-alpha.html από ότι φαίνεται είναι πολύ καλός αλλα δεν υπάρχει το voice και video support για το οποιο ευθύνεται η microsoft διότι άλλαξε το protocol ( σχετική ενημέρωση από τους developers του amsn εδώ http://kakaroto.homelinux.net/2010/03/amsn-0-98-2-to-be-released-without-audiovideo-support/ )

sorry για το offtopic αλλά γίνεται development για το amsn 2 ή το έχουν παρατήσει; πάνε νομίζω 2 χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε και δεν έχω ακούσει να προχωράει καθόλου.

Παιδιά υπομονή είναι complete rewrite δεν είναι αναβαθμισούλα :-D

ούτε εμένα δουλεύει καλά πάντως η webcam στο amsn. εγώ βλέπω την εικόνα μου σταθερή (σαν φωτογραφία δηλαδή την στιγμή που αρχίζει η κλήση) και ο συνομιλητής τίποτα.

Εγώ όσες φορές έχω δοκιμάσει δουλεύει μια χαρά. Και εγώ βλέπω κανονικά,

και οι άλλοι με βλέπουν.

Έχω δοκιμάσει όμως μόνο την απλή κάμερα όχι την "βιντεοκλήση".

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...