aris1986 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Εψαχνα τις ρυθμίσεις του aMsn και μου βγαλε οτι η M$ changed their protocols again κτλπ. Υπαρχει κανενα messenger για να μπορω να κανω videoκληση με ατομα που χουν msn των windows. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jim_p Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ισως με το emesene κανεις κατι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
NoD Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μπορεί να είμαι εκτός θέματος λίγο,αλλά το skype σώζει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Hlapatsas Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Το skype όντως σώζει αλλά μπορείς και με amsn.Εγώ τα καλύτερα αποτελέσματα με amsn τα έχω δει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2010 Το amsn υποστηρίζει τα πάντα από κάμερα μέχρι βίντεο κλήση και κλιπάκια ήχου. Αν δεν σε πειράζει που είναι κακάσχημο (κάποια skins βελτιώνουν λίγο την κατάσταση), τότε είναι η καλύτερη λύση. Είχε ανακοινωθεί πριν χρόνια και το amsn2 με πολλαπλά toolkits αλλά ακόμη να βγάλει έστω και alpha release. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 sorry για το offtopic αλλά γίνεται development για το amsn 2 ή το έχουν παρατήσει; πάνε νομίζω 2 χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε και δεν έχω ακούσει να προχωράει καθόλου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gega Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 16 Ιουλίου 2010 σχετικά με το emesene κοιτάξτε εδώ http://www.omgubuntu.co.uk/2010/07/7-days-with-emesene-2-pre-alpha.html από ότι φαίνεται είναι πολύ καλός αλλα δεν υπάρχει το voice και video support για το οποιο ευθύνεται η microsoft διότι άλλαξε το protocol ( σχετική ενημέρωση από τους developers του amsn εδώ http://kakaroto.homelinux.net/2010/03/amsn-0-98-2-to-be-released-without-audiovideo-support/ ) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
redLizard Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 sorry για το offtopic αλλά γίνεται development για το amsn 2 ή το έχουν παρατήσει; πάνε νομίζω 2 χρόνια από τότε που ανακοινώθηκε και δεν έχω ακούσει να προχωράει καθόλου. Παιδιά υπομονή είναι complete rewrite δεν είναι αναβαθμισούλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Linus_21 Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Πολλά προβλήματα με το aMSΝ. Μία ανοίγει η δική μου κάμερα μόνο, μία και οι δυο αλλά με άθλια ποιότητα, μία του συνομιλητή μου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
antonis_wrx Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 17 Ιουλίου 2010 ούτε εμένα δουλεύει καλά πάντως η webcam στο amsn. εγώ βλέπω την εικόνα μου σταθερή (σαν φωτογραφία δηλαδή την στιγμή που αρχίζει η κλήση) και ο συνομιλητής τίποτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
imitheos Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Εγώ όσες φορές έχω δοκιμάσει δουλεύει μια χαρά. Και εγώ βλέπω κανονικά, και οι άλλοι με βλέπουν. Έχω δοκιμάσει όμως μόνο την απλή κάμερα όχι την "βιντεοκλήση". Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.