Προς το περιεχόμενο

Gaming PC με 1000Ε

Tomahawk

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα! Ένας φίλος θέλει να φτιάξει ένα gaming pc με 1000 ευραίους

και θα ήθελα τη βοήθεια σας!

Θα πρέπει η σύνθεση να είναι απο το e-shop (καλύτερα) ή το πλαίσιο γιατί

ο υπολογιστής θα αγοραστεί με δόσεις.

Ευχαριστώ προκαταβολικά!

Δημοσ.

Θήκη: Asus TAK51 Black Case 27,9Ε

Επεξεργαστής: AMD Phenom II X4 955 176,9Ε

Μητρική: Asus M4A87TD USB3 107Ε

Κάρτα Γραφικών: Connect3D 5770 SVGA 172Ε

Μνήμη: Corsair Value Select 4GB Kit DDR3-1333 120.9Ε

Τροφοδοτικό: CoolerMaster Silent Pro M600 600W PSU 86.8Ε

Σκληρός Δίσκος: Western Digital Caviar Blue WD10EALS 1TB HDD 77Ε

SSD: Intel Postville 80GB SSD (2.5", Retail) 229Ε

Οptical Drive: Asus DRW-24B1LT Dvd-Rw +/- LightScribe Sata Black Bulk 24.9Ε

Σύνολο: 1022,4Ε

Ξεφύγαμε λίγο αλλά τουλάχιστον σου χώρεσα μέσα και έναν SSD.

Δημοσ.

Δε νομίζω να έχει ανάγκη τον SSD, αργοτέρα ίσως μπει, για τώρα δεν είναι προτεραιότητα! Η πρώτη σύνθεση μου φαίνεται αρκετά καλή αλλα λεω σκέφτομαι τις εξής αλλαγές,Premier Green 80 Plus και καποια ψύκτρα πχ CoolerMaster Hyper 212.

Η απορία μου όμως είναι, γιατί AMD 955 και όχι Intel i5?

Δημοσ.

Aν όντως δεν χρειάζεσαι τον SSD η σύνθεση του rafail1994 είναι όντως καλύτερη. :-) Αλλά να πάρεις το τροφοδοτικό που σου πρότεινε. Πόλυ, πάρα πολύ καλύτερο από αυτό που λες. Αν δεν ασχοληθεί με o/c η ψύκτρα δεν είναι αναγκαία. Αν ασχοληθεί λίγο αυτή που είπες λοφικά θα τον καλύψει. Αν ασχοληθεί πολύ και πειράζει και ρεύματα πολύ κλπ. τότε ίσως χρειάζεσαι μία καλύτερη ψύκτρα.

Δημοσ.

O phenom 955 από το eshop στα 176 είναι κλοπή! Καλύτερα Χ6 1055t.

To motherboard καλό είναι να υποστηρίζει USB3. To corsair τροφοδοτικό το ξέρω, είναι πολύ καλό.

Δημοσ.
O phenom 955 από το eshop στα 176 είναι κλοπή! Καλύτερα Χ6 1055t.

[ATTACH]32655[/ATTACH]

Αν θέλει να πάει σε εξαπύρηνο τότε να η λύση :-D:-Dβγάλε τον 955 και βαλε αυτόν http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/CPU/AMD-Phenom-II-X6-1055T-sAM3-2-8-GHz-6MB-HDT55TFBGRBOX.htm

συνολο:982,97:-):-)

Για τα πάντα υπάρχει λύση!!!!:-D:-D

Δημοσ.

30622368.jpg

άμα θες να πάρεις gaming pc και θα το κανείς και δόσεις ανέβασε λίγο την τιμή για να μπορέσεις να πάρεις μερικά καλύτερα parts που έχουν μέλλον.

σε ένα build είναι αναγκαστικό να υπάρχει USB3 και (κατα την άποψή μου) 890GX σε μια μητρική,

ένα πολύ καλό build έκανε ο val007 στο #8 αλλά δεν είναι απο e-shop ή πλαίσιο που επιθυμείς,

6πίρινο για gaming δεν χρειάζονται γιατί δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ και του 6 πυρήνες,

Δημοσ.

6πίρινο για gaming δεν χρειάζονται γιατί δεν θα χρησιμοποιήσεις ποτέ και του 6 πυρήνες,

Μην εισαι και τοσο σιγουρος.Υπαρχουν παιχνιδια που αξιοποιουν οσους πυρηνες βρουνε.Απλα δεν ειναι αρκετα.

Δημοσ.
Μην εισαι και τοσο σιγουρος.Υπαρχουν παιχνιδια που αξιοποιουν οσους πυρηνες βρουνε.Απλα δεν ειναι αρκετα.

με την 5850 ο επεξεργαστής μένει ........... σε όποιο παιχνίδι και άν είναι

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...