Προς το περιεχόμενο

πρόβλημα με seagate baracuda?

outlaw star

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπέρα στο forum..έχω τον δίσκο που αναφέρω στον τίτλο, ο οποίος είναι 500gb και με 32MB cache απο τη σειρά που είχε βγει προβληματική..τον δουλεύω εδώ και 2,5 χρόνια..ξαφνικά εδώ και λίγο καιρό μου πετάει μήνυμα το bios πριν μπω στα windows (απο το smart) status disk bad back up and replace..παρόλα αυτά μπαίνω κανονικά windows και όλα δουλεύουν κανονικά...κοίταξα και με το crystaldiskinfo και μου λέει status health bad..συγκεκριμένα μου βγάζει με κόκκινο το Reallocated Sectors Count...έχει πρόβλημα?να τον πάω για αντικατάσταση?

Δημοσ.
τρέξε τα Seagate Seatools και αν δεν περάσει όλα τα tests κάντον RMA

Unfortunately, your Seagate product has failed an important diagnostic test, possibly caused by problem sectors which are difficult to read. Seagate recommends that you run SeaTools for DOS, which has the ability to repair most problem sectors. SeaTools for DOS may be able to save you from the inconvenience and down time of exchanging the drive. For more information on this subject see our online FAQ:

αυτό το μήνυμα μου πετάει..θα τον πάω πλαίσιο και ας βγάλουν αυτοί άκρη μιας και βαριέμαι :P

• Super Moderators
Δημοσ.

πες του ότι έβγαλε fail σε ένα από τα tests του Seatools της Seagate και καθάρισες, δεν χρειάζεται κάτι άλλο...

μου πέταξε και μένα πέρσυ bad sector ένας 500gb Seagate της σειράς 7200.10 (όχι της .11 που έχει πρόβλημα με το firmware) πρόλαβα και έκανα τα πάντα update και έφυγε για rma στο eshop που εντός βδομάδας μου είχε δώσει WD Caviar Black (ακόμα καλύτερα) :P

Δημοσ.
πες του ότι έβγαλε fail σε ένα από τα tests του Seatools της Seagate και καθάρισες, δεν χρειάζεται κάτι άλλο...

μου πέταξε και μένα πέρσυ bad sector ένας 500gb Seagate της σειράς 7200.10 (όχι της .11 που έχει πρόβλημα με το firmware) πρόλαβα και έκανα τα πάντα update και έφυγε για rma στο eshop που εντός βδομάδας μου είχε δώσει WD Caviar Black (ακόμα καλύτερα) :P

και εγώ τέτοιο θα ζητήσω αλλιώς πιστωτικό..thanx for the info:-)

Δημοσ.

έχω έναν δίσκο εδώ και 2 χρόνια που βγάζει το ίδιο μύνημα και ακόμη δεν έχει χαλάσει. θα τον αφήσω στο pc να δώ πόσο θα αντέξει :)

Δημοσ.
έχω έναν δίσκο εδώ και 2 χρόνια που βγάζει το ίδιο μύνημα και ακόμη δεν έχει χαλάσει. θα τον αφήσω στο pc να δώ πόσο θα αντέξει :)

ποιος ο λόγος να το κάνεις αυτό?εξάλλου η περιέργεια σκότωσε τη γάτα και στη συγκεκριμένη περίπτωση κοίτα μη χάσεις όλα τα δεδομένα σου..

Δημοσ.

δεν εχω τπτ συμαντικο μεσα μονο τις ταινιες που θελω να δω ετσι και αλλιως τις σβηνω μετα.

και ο λογος που τον κραταω ειναι η extra χωρητικοτητα στο pc και για να δω ποτε θα χαλασει.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...