AnatoliGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 ρε παιδια η γυαλινη επιφανεια της ψυκτρας(εκει που βαζω παστα)ειναι μικροτερη απτην επιφανεια της καρτας κ δεν την καλυπτει ολη.ενω η ψυκτρα της nvidia ειναι στο ιδιο μεγεθως.μου φαινεται οτι παιχτηκε πουστια!!!αλλα η duorb λεει οτι ειναι συμβατη κ με την 8800gtx.αυτη εδω ειναι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650637 επισεις βλεπω οτι σε idle η θερμοκρασια ειναι καπως καλυτερα απο 55 που ημουν κατεβαινει στα 50.οταν ομως τρεξω furmark ανεβαινει στα 90 κ...ε τοτε το κλεινω!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δεν γνωριζω για τη συγκεκριμενη ψυκτρα αλλα μηπως εχει καποιον ρυθμιστη π ρυθμιζει τις στροφες και σε εσενα ειναι τερμα χαμηλα.. ;/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 ρε παιδια η γυαλινη επιφανεια της ψυκτρας(εκει που βαζω παστα)ειναι μικροτερη απτην επιφανεια της καρτας κ δεν την καλυπτει ολη.ενω η ψυκτρα της nvidia ειναι στο ιδιο μεγεθως.μου φαινεται οτι παιχτηκε πουστια!!!αλλα η duorb λεει οτι ειναι συμβατη κ με την 8800gtx.αυτη εδω ειναι http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.650637επισεις βλεπω οτι σε idle η θερμοκρασια ειναι καπως καλυτερα απο 55 που ημουν κατεβαινει στα 50.οταν ομως τρεξω furmark ανεβαινει στα 90 κ...ε τοτε το κλεινω!!! Κατσε κατσε.. ποια γυαλινη επιφάνεια.. η επιφάνεια της ψήκτρας είναι από χαλκό.. εισαι σιγουρος οτι αφαίρεσες απο την ψυκτρα οτιδηποτε πλαστικα καπάκια ζελατίνες κτλ κτλ που έχει για την προστασία απο γρατζουνιές της επιφάνειας επαφης Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Δεν γνωριζω για τη συγκεκριμενη ψυκτρα αλλα μηπως εχει καποιον ρυθμιστη π ρυθμιζει τις στροφες και σε εσενα ειναι τερμα χαμηλα.. ;/ δεν εχει ρυθμιστη.http://tinypic.com/view.php?pic=2z4zos2&s=5 ---------- Προσθήκη στις 13:05 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:03 ---------- Κατσε κατσε.. ποια γυαλινη επιφάνεια.. η επιφάνεια της ψήκτρας είναι από χαλκό.. εισαι σιγουρος οτι αφαίρεσες απο την ψυκτρα οτιδηποτε πλαστικα καπάκια ζελατίνες κτλ κτλ που έχει για την προστασία απο γρατζουνιές της επιφάνειας επαφης ναι,ειχε μια ζελατινα κ την εβγαλα.το θεμα ειναι οτι το μεγεθως δεν συμπιπτει. ---------- Προσθήκη στις 13:08 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:05 ---------- τεσπα να μην το κουραζω κ αλλο το θεμα αυριο θα παω στο πλασιο που την πηρα κ θα τους πω αυτο για το μεγεθως επιφανειας επαφης που δεν σιμπιπτει.ειμαι περιεργος τι θα μου πουνε!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
stm00192 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Το μεγαλύτερο μεγεθος του heatspreader από την επιφάνεια της ψήκτρας δεν παίζει κανένα ρολο... διοτι ουσιαστικα ο πυρήνας είναι στο κέντρο του heatspreader... με αυτή την ψήκτρα θα έπρπε να έχεις πολύ καλύτερα αποτελεσματα! Κατι δεν έχεις βάλει σωστά! Εχεις τοποθετησει και τα υπολοιπα ψηκτράκια σωστα οπου χρειάζονται? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 18 Ιουλίου 2010 οτι ελεγαν οι οδηγιες τα εκανα.τωρα αν δεν εβαλα αρκετη παστα δεν ξερω.κ δεν εχω αλλη.θα κοιταξω αυριο ---------- Προσθήκη στις 16:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:38 ---------- Το μεγαλύτερο μεγεθος του heatspreader από την επιφάνεια της ψήκτρας δεν παίζει κανένα ρολο... διοτι ουσιαστικα ο πυρήνας είναι στο κέντρο του heatspreader... με αυτή την ψήκτρα θα έπρπε να έχεις πολύ καλύτερα αποτελεσματα! Κατι δεν έχεις βάλει σωστά! Εχεις τοποθετησει και τα υπολοιπα ψηκτράκια σωστα οπου χρειάζονται? εκανα οτι ελεγαν οι οδηγιες stepbystep.κ τα ψυκτρακια κ τα μανταλακια χεχε.το παραξενο ειναι οτι σε idle εχω -5c.με την stock ψυκτρα ειχα 55-57c.τωρα εχω 50.αν βαλω το furmark ανεβαινει στα 100 κ κολαει ---------- Προσθήκη στις 23:31 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:07 ---------- τωρα βλεπω σε διαφορα forums οτι το ιδιο προβλημα εχουν κ αλλοι με 8800gtx.δλδ σε idle καλες θερμ.45-51 αλλα σε load αστα να πανε 100σταρες οπως κ σεμενα.αυριο που θα παω στο πλαισιο,τι σκατα μλκιες θα μου πουνε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 τελικα την αφησα την 8800gtx στην ησυχια της.αρκετα την ταλαιπωρησα.κ πηρα μια sapphire hd 5830 1gb gddr5 με 200 ευροπουλα.πως την κοβετε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 η καρτουλα μια χαρα ειναι... αλλα με τον c2d 6300 που εχεις δεν προκειται να την εκμεταλευτεις πληρως... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
AnatoliGR Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Μέλος Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 η καρτουλα μια χαρα ειναι...αλλα με τον c2d 6300 που εχεις δεν προκειται να την εκμεταλευτεις πληρως... τον 6300 τον εκανα o/c στα 2.400 δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.τωρα σκεφτομαι να δεινα αλλα 100 ευρο κ να παρω την 5850? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilisga Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 19 Ιουλίου 2010 τον 6300 τον εκανα o/c στα 2.400 δεν ξερω αν παιζει ρολο αυτο.τωρα σκεφτομαι να δεινα αλλα 100 ευρο κ να παρω την 5850? και παλι τα 2.4 δεν ειναι αρκετα... δεν μου λες? φραγκα για πεταμα εχεις??? :lol: τωρα μολις πηρες την 5830 και θα παρεις την 5850? κατα την γνωμη μου επρεπε να μεινεις με την 8800gtx πολυ καλη καρτουλα και για το συστημα σου μια χαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Alexisssss Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 Share Δημοσ. 20 Ιουλίου 2010 H 8800 σου εμεινε backup?? : p Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.