CROM271 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 8. Πρέπει να στοιχηματίσετε ολόκληρο το ποσό της κατάθεσης και το μπόνους ως αποτέλεσμα αυτής της προσφοράς πέντε φορές (x40 στο Καζίνο και x20 στο Gamesroom). Δηλαδή ποσό κατάθεσης και μπόνους πρέπει να στοιχηματιστούν x5. Αν κάνετε μια ανάληψη πριν ολοκληρωθούν αυτοί οι όροι θα χάσετε οποιαδήποτε μπόνους έχουν απονεμηθεί. Μπορείτε όμως να κάνετε ανάληψη κερδών μόλις η κατάθεση συν το μπόνους έχουν στοιχηματιστεί πέντε φορές στο αθλητικό κουπόνι σε αγώνες που έχουν απόδοση μεγαλύτερη από 1,50. αυτος ειναι ορος της σπορτινγκ μπετ..τι λεει με απλα λογια??? Π.χ αν καταθεσεις 100 ευρω σου δινουν αλλα 100 bonus. Για να μπορεις να παρεις το bonus πρεπει να κανεις τζιρο 200χ5=1000 ευρω. Ο τζιρος μετραει σε αποδοσεις πανω απ 1,5 ομως. ---------- Προσθήκη στις 17:44 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:37 ---------- Επισης αν δεν κανω λαθος (εχω αρκετο καιρο που πηρα τα μπονους και δεν το θυμαμαι καλα) αν παρεις το μπονους στα στοιχηματα που παιζεις παιζονται ΠΡΩΤΑ τα δικα σου λεφτα και μετα το μπονους. Με αλλα λογια αν καταθεσεις 100 ευρω σου δινουν αλλα 100 bonus. Αν παιξεις ενα στοιχημα 100 ευρω και το χασεις τα λεφτα αυτα εινα τα δικα σου. Δηλαδη για να βγαλεις τα αλλα 100 πρεπει να ολοκληρωθει οπωσδηποτε ο τζιρος. Οπως ειπα δεν το θυμαμαι καλα αλλα αυτο πρεπει να ισχυει. Ας βοηθησει και κανενας αλλος που θυμαται καλυτερα.
panathas1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 εχω γραφτει για πρωτη φορα στην sporting bet μαλλον θα κανω αυτο που ειπε ο φιλος crom..τωρα γραφτηκα στην sporting bet με καταθεση 25 ευρω αρα παιρνω αλλα 25..για να μπορεσω να κανω αναληψη πρεπει να παιξω στοιχηματα αξιας 250 ευρω ομως αναγκαστικα τα στοιχηματα μου πρεπει να αφηνουν πανω απο 1.5 σωστα???
CROM271 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 εχω γραφτει για πρωτη φορα στην sporting bet μαλλον θα κανω αυτο που ειπε ο φιλος crom..τωρα γραφτηκα στην sporting bet με καταθεση 25 ευρω αρα παιρνω αλλα 25..για να μπορεσω να κανω αναληψη πρεπει να παιξω στοιχηματα αξιας 250 ευρω ομως αναγκαστικα τα στοιχηματα μου πρεπει να αφηνουν πανω απο 1.5 σωστα??? Σωστα. Μια συμβουλη ομως. Δεν ξερω βεβαια πως πας απο φραγκα αλλα καλυτερα παρε ολοκληρο το bonus. Μαζεψε λεφτα και γαψου λιγο αργοτερα στην επομενη εταιρια και παρε 100 ευρω μπονους. Ειναι τζαμπα λεφτα και τα παιρνεις μονο μια φορα... Αν προσθεσεις τα μπονους απο ολες τις εταιριες μιλαμε για καβα 1500 ευρω περιπου. Γιατι να παρεις λιγοτερα?
casabel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 μπορείς να κάνεις και πρίν φτάσεις τα 250 αλλα δε θα πάρεις τα 25 bonus...οι αποδόσεις που μετράνε στα 250ε είναι αυτές απο 1.50+..
panathas1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Σωστα. Μια συμβουλη ομως. Δεν ξερω βεβαια πως πας απο φραγκα αλλα καλυτερα παρε ολοκληρο το bonus. Μαζεψε λεφτα και γαψου λιγο αργοτερα στην επομενη εταιρια και παρε 100 ευρω μπονους. Ειναι τζαμπα λεφτα και τα παιρνεις μονο μια φορα...Αν προσθεσεις τα μπονους απο ολες τις εταιριες μιλαμε για καβα 1500 ευρω περιπου. Γιατι να παρεις λιγοτερα? απο φραγκα μην φανταζεσαι και πολλα αλλα πολυ λογικο μου ακουγεται αυτο που λες...απλα τωρα το εκανα επειδη ειναι πρωτη φορα στην επομενη εταιρια ετσι θα κανω..ρε παιδια ομως γραφτηκα εκανα καταθεση 25 ευρω και τωρα μου λεει το υπολοιπο μου ειναι 37,50 ευρω..εκανα καταθεση μεσω paysafecard μαλον θα μου εφαγε καμια 10ρια η paysafe και (που τρωει το γραφει στους ορους) και εγινε καταθεση περιπου 18 ευρω ..και το μπονους το πηρα αυτοματα ..σωστα??
CROM271 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 απο φραγκα μην φανταζεσαι και πολλα αλλα πολυ λογικο μου ακουγεται αυτο που λες...απλα τωρα το εκανα επειδη ειναι πρωτη φορα στην επομενη εταιρια ετσι θα κανω..ρε παιδια ομως γραφτηκα εκανα καταθεση 25 ευρω και τωρα μου λεει το υπολοιπο μου ειναι 37,50 ευρω..εκανα καταθεση μεσω paysafecard μαλον θα μου εφαγε καμια 10ρια η paysafe και (που τρωει το γραφει στους ορους) και εγινε καταθεση περιπου 18 ευρω ..και το μπονους το πηρα αυτοματα ..σωστα?? Βγαλε καλυτερα μια χρεωστικη (εγω εχω της πειραιως). Δεν υπαρχει κινδυνος να υπερχρεωθεις (χρεωστικη βγαλε οχι πιστωτικη). Με paysafecard θα σου ζητησουν της παναγιας τα ματια απο εγγραφα οταν πας να κανεις αναληψη. Φευγω τωρα γιατι εχω δουλεια. Αν εχεις αλλες αποριες οι απαντησεις μετα
panathas1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 δηλαδη θα μου βγαλουν την πιστη για μια αναληψη???δηλαδη τι ζητανε ?? ασε που παιζει να μην κανω αναληψη και να αγοραζω μεσω ιντερνετ!
basilis5 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 ειστε σιγουροι οτι οι οροι που λετε εχουν να κανουν με στοιχημα και οχι με καζινο; επειδη φιλος μου (sporting bet) 2 φορες αυτος και ο αδερφος του εχουν βαλει απο 100 ευρω, πηραν μπονους αλλα 100,και εκαναν αναληψη τα 100 την επομενη μερα... μπορεις να κανεις αναληψη το κεφαλαιο σου,αλλα οχι το μπονους
mandipl Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 υποτιθεται γραφεσαι σε μια εταιρια επειδη σε ενδιαφερει να παιζεις με καλες αποδοσεις ..οχι για να κανεις καταθεση να παρεις το μπονους και να φυγεις ... οποτε καλο ειναι οι νεοι παικτες να κανουν μια μικρη υπομονη και να παιξουν μερικα στοιχηματα πριν κανουν την πρωτη τους αναληψη ...μετα το συστημα κυλαει κανονικα
Tsol Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Φιλε οσον αφορα την bet365 μην ακους τις μ@λ@κιες που λενε κατα καιρους μερικοι. Εχουν ακουστει εξαλλου κατα καιρους για ολες τις εταιριες. Ειναι ατομα που απο οτι συμπαιρενω ειναι καινουργια στο στοιχημα και μπερδευονται με τους ορους και προυποθεσεις π,χ στα bonus.H bet365 ειναι απολυτα αξιοπιστη και αυτη τη στιγμη η εταιρια που δινει γενικα τις καλυτερες αποδοσεις με παρα πολυ καλο live bet. Εγω το 90% των στοιχηματων που παιζω ειναι εκει. Οσον αφορα την betfair εχει τις καλυτερες αποδοσεις αλλα ΜΟΝΟ για μονα αποδεκτα. Αν θες να παιξεις παρολι ειναι μαλλον η χειροτερη. Γραψου σε οσες περισσοτερες μπορεις και παρε τα μπονους (Διαβασε προσεκτικα ομως τους ορους και προυποθεσεις να μην κλαιγεσαι και εσυ μετα πως σε ξεγελασαν) Σου προτεινω να γραφτεις (εχω παιξει σε ολες οσες σου λεω) bet365 sportingbet vistabet unibet expekt betclic betfair betoto bwin γραψου σε ολες και εκμεταλευσου τα bonus. Αυτό φίλε που το παρατήρησες; Συγκρίνοντας τις αποδόσεις της Betfair (πάντα στο παρολί) με άλλες εταιρίες κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλου αλλά και τώρα στα φιλικά είδα ότι η Betfair έχει σχεδόν πάντα καλύτερες αποδόσεις. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει όταν αρχίζουν τα πρωταθλήματα. Σίγουρα είσαι στο χώρο πιο πολύ καιρό από εμένα που ασχολούμαι με το ιντερνετικό στοίχημα μόλις ένα μήνα. Άρα θα γνωρίζεις κάποια πράγματα παραπάνω. Όλα τα παραπάνω τα λέω φιλικά χωρίς να θέλω να δημιουργήσω καμμία κόντρα.
panathas1908 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Παιδες ήδη εχω τις πρωτες μου εισπραξεις!!!εκλεισα ηδη ενα στοιχημα 40 ευρω και μου μενει η μπατε μπορισοφ αυριο για να κλεισω και αλλο απο την sportingbet!! Εριξα μια ματια στην bet365 και διαπιστωσα ειδικα στο λιβε .αλλα σιγουρα ρε παιδια ειναι αξιοπιστο??
CROM271 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Αυτό φίλε που το παρατήρησες; Συγκρίνοντας τις αποδόσεις της Betfair (πάντα στο παρολί) με άλλες εταιρίες κατά τη διάρκεια του παγκοσμίου κυπέλου αλλά και τώρα στα φιλικά είδα ότι η Betfair έχει σχεδόν πάντα καλύτερες αποδόσεις. Δεν ξέρω βέβαια τι παίζει όταν αρχίζουν τα πρωταθλήματα. Σίγουρα είσαι στο χώρο πιο πολύ καιρό από εμένα που ασχολούμαι με το ιντερνετικό στοίχημα μόλις ένα μήνα. Άρα θα γνωρίζεις κάποια πράγματα παραπάνω.Όλα τα παραπάνω τα λέω φιλικά χωρίς να θέλω να δημιουργήσω καμμία κόντρα. Betfair δεν παιζω πλεον και δεν παρακολουθω τι γινεται. Οταν επαιζα οι αποδοσεις στα παρολι ηταν πολυ μικροτερες. Ισως να εχει αλλαξει κατι τωρα, δεν ξερω. δηλαδη θα μου βγαλουν την πιστη για μια αναληψη???δηλαδη τι ζητανε ?? ασε που παιζει να μην κανω αναληψη και να αγοραζω μεσω ιντερνετ! Εγω ειχα κανει το λαθος και ειχα κανει καταθεση με paysafecard στην betfair και ηταν ουσιαστικα ο λογος που σταματησα να παιζω εκει. Μου ζητουσαν ταυτοτητα, αντιγραφο μιας καρτας, ταυτοποιηση διευθυνσης και δεν θυμαμαι αν ζητουσαν και τιποτα αλλο. Το κανουν αυτο οπως μου ειπαν για ξεπλυμα μαυρο χρηματος λογω της ανωνυμιας που υπαρχει. Επειδη ετυχε κιολας εκεινη την περιοδο να χασω οτι ειχα μεσα δεν ασχοληθηκα με ολη αυτη την μανουρα και δεν ξαναεπαιξα εκει. Καταθεση με paysafecard απο τοτε μακρυα και αγαπημενοι... ---------- Προσθήκη στις 23:51 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 23:47 ---------- Παιδες ήδη εχω τις πρωτες μου εισπραξεις!!!εκλεισα ηδη ενα στοιχημα 40 ευρω και μου μενει η μπατε μπορισοφ αυριο για να κλεισω και αλλο απο την sportingbet!! Εριξα μια ματια στην bet365 και διαπιστωσα ειδικα στο λιβε .αλλα σιγουρα ρε παιδια ειναι αξιοπιστο?? Δεν υπαρχει θεμα αξιοπιστιας. Ειναι απο τις μεγαλυτερες εταιριες. Εγω οπως σου ειπα παιζω σχεδον αποκλειστικα εκει χωρις κανενα προβλημα εδω και δυο χρονια.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.