painkiller44 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 παιδια μια απορια σχετικα με paypal εχθες πηγα και εβγαλα μια καρτα χρεωστικη απο eurobank για να ανοιξω λογιαριασμο στο paypal εχω κανει λογιαριασμο με email ομως δεν μπορω να δηλωσω την καρτα με στον λογιαρασμο και εχω σπαστει γιατι ειναι επειγον το θεμα . μηπως θα μπορουσε να δωσει καποιος τα φωτα του μηπως χρειαζετε να εχω χρηματα μεσα στην καρτα ?
derasto Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 παιδια μια απορια σχετικα με paypal εχθες πηγα και εβγαλα μια καρτα χρεωστικη απο eurobank για να ανοιξω λογιαριασμο στο paypal εχω κανει λογιαριασμο με email ομως δεν μπορω να δηλωσω την καρτα με στον λογιαρασμο και εχω σπαστει γιατι ειναι επειγον το θεμα . μηπως θα μπορουσε να δωσει καποιος τα φωτα του μηπως χρειαζετε να εχω χρηματα μεσα στην καρτα ? Ο τραπεζικος σου λογαριασμος πρεπει να εχει τουλαχιστον 5€ μεσα ετσι ωστε οταν κανεις την συνδεση με paypal αυτη να σου κρατησει ενα ποσο και να στο επιστρεψει οταν γινει ο λογαριασμος σου Verified. Toυλαχιστον ετσι ηθελε η Πειραιως,και γω ειχα βασανιστει μεχρι να το βρω
painkiller44 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 οποτε πρεπει να βαλω χρηματα στην χρεωστικη μου .για να κανω verify και κατι αλλο εχει σημασια η οδος και αυτα ? δηλαδη αν δηλωσω την καρτα μετα πως μπορω να πω σε καποιον να μου βαλει εκει μεσα χρηματα ?
derasto Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ναι πρεπει να εχεις λεφτα μεσα. Δεν ξερω ακριβως το συστημα της eurobank,αλλα καλο θα ηταν να τα βαλεις οπως ειναι ο τραπεζικος σου λογαριασμος. Και ακομα καλλυτερα να εβγαζες μια προπληρωμενη καρτα. Να σου βαλουν λεφτα που?Στο τραπεζικο η στην paypal?
painkiller44 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 προπληρωμενη ειναι δηλαδη της ειπα αυτηνης στην eurobank θελω να κανω συνναλαγες μεσω ιντερνετ .. οσο για αυτο που μου ειπες δεν γνωριζω ποια η διαφορα δηλαδη οταν συνδεω την καρτα μου στο paypal που πανε τα λευτα πχ αν μου τα βαλει στον λογαριασμο της paypal πως μπορω να τα τραβηξω απο την καρτα επισης τι θα πω εγω σε αυτον που θελω να μου βαλει λεφτα μεσα στην καρτα . ? τι πληροφοριες θα του δωσω σορρυ αν γινομαι φορτικος αλλα ειναι επειγον
derasto Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Για να γινει φορτιση και εκφορτιση χρηματων πρωτα συνδεεις paypal και προπληρωμενη. Τωρα,ας πουμε οτι θελω να σου βαλω 10€. Αν εχω paypal συνδεομαι εκει,μου δινεις το email του paypal σου και στα στελνω στον paypal λογαριασμο σου. Αν δεν εχω στα στελνω στον τραπεζικο σου λογαριασμο και τα φορτιζεις εσυ στην προπληρωμενη σου. ΥΓ.Ετσι το κανω εγω απο Πειραιως,αλλα πιστευω πως και eurobank την ιδια φιλοσοφια θα εχουν
isay Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 painkiller44 δώσε παραπάνω πληροφορίες τι ακριβως θες να κανεις ώστε να πάρεις σωστες πληροφορίες Η χρεωστική είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με την προπληρωμένη και σίγουρα πολύ πιο πρακτική από το να συνδέσεις το Paypal με τραπεζικό λογαριασμό. Αυτό για αγορές μέσω paypal. painkiller44 Για να σου στείλουν λεφτά στο paypal δίνεις στους πελάτες σου το λογαριασμό σου (ένα email) της paypal (διάβασε τη βοήθεια τους, έχει σαφείς οδηγίες). Αν θες όμως να τραβήξεις τα χρήματα, από το paypal στα χέρια σου, χρειάζεσαι ένα τραπεζικό λογαριασμό ή πιστωτική. Όπως καταλαβαίνεις μια προπληρωμένη κάρτα δεν κάνει για αυτή τη δουλειά. Επίσης θα σου ζητήσουν φωτοτυπία ταυτοτητας οπότε αν είσαι ανήλικος ... λεφτα ΔΕΝ. painkiller44 για το ερώτημα σου γιατί δεν κάνεις εγγραφή. ΠΕΣ ΜΑΣ ποιο είναι το λάθος που σου βγάζει. Όταν άλλαξα πρόσφατα τις κάρτες μου δεν μου ζήτησε υποχρεωτικά verify, οπότε λογικά δεν χρειάζεται να έχει λεφτά μεσα. Αν κάνεις verify χρειάζεται να έχεις στο λογαριασμό 2,5 ευρώ τα οποία στα επιστρέφει μετά το verification. Επίσης η κάρτα που δηλώνεις πρέπει να συμφωνεί με τη χώρα διαμονής σου.
painkiller44 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 οποτε παω να βγαλω αλλη μια καρτουλα χρεωστικη μετα παω στην paypal και αφου εχω βαλει χρηματα μεσα κανω verify οταν λες οτι τα στοιχεια πρεπει να συμφωνουν τι ενοεις πως θα ξερω τι να τους γραψω επισης τ ενοεις τραπεζικο λογαριασμο ? Edit Λοιπον τι θελω να κανω μου στηλει καποιος λεφτα στο paypal και εγω να μπορω να τα τραβηξω in real life
spartakoscs Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 η διαδικασία περιληπτικά για οποιαδήποτε κάρτα χρεωστική . βγάζεις την κάρτα -> βάζεις λεφτά (να έχει 5 € τουλάχιστον ) -> δηλώνεις την κάρτα στο paypal -> σου χρεώνουν την κάρτα με ένα μικρο ποσό -> βλέπεις το ποσό που σου χρέωσαν (μέσο e-banking εάν μιλάμε για eurobank) και αυτό έρχεται με έναν κωδικό χρέωσης (είναι ο κωδικός για να κανείς το verification στο paypal ) -> το δηλώνεις στο paypal και έτοιμο επίσης σου επιστρέφουν το χρεωμένο ποσό . καμιά φορά καθυστερεί το σύστημα οπότε μπορεί να μην μπορείτε να δείτε άμεσα την χρέωση . Λοιπον τι θελω να κανω μου στηλει καποιος λεφτα στο paypal και εγω να μπορω να τα τραβηξω in real life click στο "withdraw funds to your bank account" και συμπληρώνεις τα στοιχεία
painkiller44 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 η διαδικασία περιληπτικά για οποιαδήποτε κάρτα χρεωστική . βγάζεις την κάρτα -> βάζεις λεφτά (να έχει 5 € τουλάχιστον ) -> δηλώνεις την κάρτα στο paypal -> σου χρεώνουν την κάρτα με ένα μικρο ποσό -> βλέπεις το ποσό που σου χρέωσαν (μέσο e-banking εάν μιλάμε για eurobank) και αυτό έρχεται με έναν κωδικό χρέωσης (είναι ο κωδικός για να κανείς το verification στο paypal ) -> το δηλώνεις στο paypal και έτοιμο επίσης σου επιστρέφουν το χρεωμένο ποσό . καμιά φορά καθυστερεί το σύστημα οπότε μπορεί να μην μπορείτε να δείτε άμεσα τον την χρέωση . click στο "withdraw funds to your bank account" και συμπληρώνεις τα στοιχεία σε ευχαριστω πολυ για τον οδηγο σου
spid_x Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Μια ερωτηση και απο μενα. Μπορω να πληρωσω στο ιντερνετ με paypal αλλά χωρίς να έχω χρεωστική καρτά? Υπάρχει κάποιος άλλος τροπος? Γιατι δεν καταλαβαίνω ποια η διαφορα απο το να πατησεις να πληρωσεις με credit card (οπου συχνα υπαρχει και η επιλογη electron visa) από το να πληρωσεις με paypal... Στην ουσια το χρεωστικη καρτα μετονομάζεται σε paypal
aliakas Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 το paypal είναι μεσολαβητής για να μην σου βλέπουν τον αριθμό της πιστωτικής σου τα διάφορα sites
achisael Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 kati ασχετο.. του ταμιευτηριου savings δεν ειναι?
N3M3SiS Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2010 Μια ερωτηση και απο μενα.Μπορω να πληρωσω στο ιντερνετ με paypal αλλά χωρίς να έχω χρεωστική καρτά? Υπάρχει κάποιος άλλος τροπος? Ο τροπος που αναζητας ειναι να εχεις εναν τραπεζικο λογαριασμο, προτιμοτερο με ανοιχτο το e-banking για να τον διαχειριζεσαι πιο ευκολα. Μετα μεσω του site του paypal φορτωνεις τον "εικονικο σου λογαριασμο" της paypal με χρηματα, τα οποια του ζητας να τραβηξει απο τον τραπεζικο σου λογαριασμο. Ομοιως αλλα αντιστροφως λειτουργεις για να παρεις απο τον λογ/μο paypal χρηματα στον τραπεζικο σου λογ/μο. Επιλογη ---> Top Up. Κανει 2-3 μερες παρολαυτα να εμφανιστει στο Paypal balance σου. Επισης για να γινει αυτο πρεπει ο λογαριασμος που θα χρεωθει για να φορτωθει χρηματα ο Paypal λογ/μος, να ανηκουν στο ιδιο ονομα. Δεν μπορω πχ εγω απο τον δικο μου λογ/μο στην Πειραιως να στειλω χρηματα κατευθειαν στον λογ/σου στο Paypal. Εγω μπορω να το κανω μονο αν στα στειλω απο τον Paypal λογ/μο μου στον δικο σου paypal (ασχετως που ουσιαστικα ο τραπεζικος μου καταληγει να χρεωνεται). Εσυ ομως μπορεις απο τον τραπεζικο σου, που ειναι στο ονομα σου να "φορτωσεις" τον paypal σου. πχ θα πας στην τραπεζα και θα κανεις μια καταθεση σε αυτα τα στοιχεια Beneficiary Name : PAYPAL PTE LTD Bank : Bank of America N.A., Athens HEBIC (Hellenic Bank Identification Code) : 0810001 IBAN / Arithmos Logariasmou : GR98 0810 0010 0006 0181 χχχχ χχχ Transfer ID : 31CREWEHVχχχχχ οπου "χ" ειναι τα προσωπικα σου στοιχεια, τα οποια θα βρεις αμα πας στον επιλογη "top up" στο paypal. Ετσι τα χρηματα μετα απο 2-3 μερες εμφανιζονται στο paypal balance σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.