Προς το περιεχόμενο

sony vaio προβλημα μπαταριας

spyrid0n4s

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

λοιπόν έχω ένα sony vaio VGN-NW21EF,το οποίο απο χτες το βραδυ μολις ανοιγει μου βγαζει το επόμενο μυνημα :

The installed battery may not be properly connected to the computer or may not be compatible with the computer.Click ''ok'' to enter Hibernate Mode,and remove and reinsert the battery.See the electronic VAIO user guide for more information about using the battery.

Φυσικα εκανα τα παραπανω αλλα συνεχιζει να μου λεει τα ιδια...Μετα απο λιγο ψαξιμο βρηκα τροπο να μην μου ενφανιζετε το μυνημα αυτο(απενεργοποιόντας κατι στο system configuration) αλλα μετα ειδα οτι δεν λειτουργει το adi-virus,και μερικα ακομα προγραμματα οπως επισης οταν παταω το κουμπι της εντασης της φωνης ή προσπαθώ να αλλαξω τη φωτεινοτητα δεν γινετε τιποτα και δεν εμφανιζεται και το menu στην οθονη.(αυτα συνεβεναν και πριν πειραξω κατι στο system configuration...)Ξερέται καμοια λυση για το προβλημα αυτο?Επισης το λαπτοπ αγοραστηκε τον ιανουαριο.Αμα πρεπει να το παω καπου για service πρεπει να το παω στα multirama ή στην Sony ?

ευχαριστω και συγνωμη για τις πολλες ερωτησεις :lol:

Δημοσ.

Πήγαινε το στο multirama και αυτοί με της σειρά τους θα το στείλουν στην Sony,τώρα πιστεύω οτι μπορείς να το πας απευθείας στην sony με την απόδειξη του multirama για το πότε αγοράστηκε.

Πάρε ενα τηλέφωνο στην sony 801 11 92000 να τους πείς για το προβλημα και να ρωτήσεις αν μπορείς να το πας σε εκείνους απευθείας.

Δημοσ.

α) δεν χρειάζεται να το πας στα multirama, πάρε τηλ στην sony hellas και θα στείλουν αυτοί courier να το πάρουν αν φτάσετε σε αυτό το σημείο. Το έχω χρειαστεί το service της sony και ήταν άψογο.

β) το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε στο δικό μου όταν πέρασα από vista σε seven όταν έβαλα κάποιο από τα vaio care ή ανάλογο πρόγραμμα... όταν το αφαίρεσα (όπως και πριν) δούλευε κανονικότατα και χωρίς φυσικά το ενοχλητικό μήνυμα

Δημοσ.

β) το ίδιο μήνυμα μου έβγαλε στο δικό μου όταν πέρασα από vista σε seven όταν έβαλα κάποιο από τα vaio care ή ανάλογο πρόγραμμα... όταν το αφαίρεσα (όπως και πριν) δούλευε κανονικότατα και χωρίς φυσικά το ενοχλητικό μήνυμα

Το ίδιο και σε εμένα (FW11). Στην τελευταια εγκαταστση περασα του drivers Που δινει η sony για το 7 και δεν είχα θέμα. Αν ανησυχείς όμως, και για να μην σε πάρουμε στο λαιμό μας, κάνε ενα τηλέφωνο όπως σου είπε ο φίλος νωρίτερα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...