Προς το περιεχόμενο

Πώς να αλλάξω ip

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Super Moderators
Δημοσ.
Έχεις στατική ip και δεν το ήξερες;

αν έχει On Telecoms, ναι είναι δυνατον! :P

Δημοσ.

Παίδες επειδή όλοι εκφράσατε κάποιες ιδέες που γρι δεν κατάλαβα θα επαναλάβω την ερωτησή μου...

Πώς μπορώ να δώ τί έχω...static η dynamic

Η static ip αλλάζει και πώς...;

Δημοσ.
Παίδες επειδή όλοι εκφράσατε κάποιες ιδέες που γρι δεν κατάλαβα θα επαναλάβω την ερωτησή μου...

Πώς μπορώ να δώ τί έχω...static η dynamic

Η static ip αλλάζει και πώς...;

Δεν αλλαζει με τιποτα οτι και να κανεις 100%....Ο μονος τροπος θα ηταν μεσο της εταιρειας που εισαι συνδρομητής,να τους ελεγες οτι για τον α β λογο θελεις να αλλαξεις ip αλλα απ`οσο ξερω δεν το κανουν και 100% οτι δεν το κανει ειναι της ON....

Tωρα αν πρεπει πασει θυσια να αλλαξεις ip απλα αλλαζεις εταιρεια,η κανεις διακοπή και μετα ξανακάνεις αίτηση στην ιδια εταιρεια.

Δημοσ.

Ε δεν μπορώ να βγάλω δημόσια την ip μου...

---------- Προσθήκη στις 19:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:32 ----------

Δεν αλλαζει με τιποτα οτι και να κανεις 100%....Ο μονος τροπος θα ηταν μεσο της εταιρειας που εισαι συνδρομητής,να τους ελεγες οτι για τον α β λογο θελεις να αλλαξεις ip αλλα απ`οσο ξερω δεν το κανουν και 100% οτι δεν το κανει ειναι της ON....

Tωρα αν πρεπει πασει θυσια να αλλαξεις ip απλα αλλαζεις εταιρεια,η κανεις διακοπή και μετα ξανακάνεις αίτηση στην ιδια εταιρεια.

Μήπως να γίνει dynamic...;;;Αυτό γίνεται...;;;Συγνώμη άν γίνομαι κουραστικός...

• Super Moderators
Δημοσ.

δεν είναι ανάγκη να την γράψεις ολόκληρη :o

ποιον ISP έχεις?

http://whatismyipaddress.com/

μπες εδώ, δες την IP σου, κάνε restart το router ξαναμπές και δες αν είναι πάλι ίδια...

γιατί κάτι μου λέει ότι κοιτάς την IP του lan και όχι του Wan, όπως ειπώθηκε και παραπάνω...

Δημοσ.

Hellas on line

91 138 χχχχχ

---------- Προσθήκη στις 19:40 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:36 ----------

Τώρα πήγε...

79.167χχχχχ

Δημοσ.

Κάτι τελευταίο...Είμαι άσχετος μπορεί να πώ βλακεία...

Άμα αλλάξω τη θέση του καλωδίου lan στο router και τη βάλω στη θέση 2 θα αλλάξει τίποτα...

Γιατί κάτι ειπώθηκε για lan ip

Δημοσ.

Ναι!!

Θα αλλάξει η τοπική σου διεύθυνση, αυτή που εβλέπες πάντα ίδια και νόμιζες πως έχεις στατική εξωτερική.

Δημοσ.
Ναι!!

Θα αλλάξει η τοπική σου διεύθυνση [...]

Εφόσον δεν έχει ορίσει στον router ή στο λειτουργικό να δίνει πάντα την ίδια εσωτερική ip στον συγκεκριμένο υπολογιστή.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...