ntg1980 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Άλλαξα εδώ κι 1 μήνα από Windows Vista Ultimate x32 σε Windows 7 Ultimate x64 με original λογισμικό και (σαφώς) καθαρή εγκατάσταση. Δεν το συζητάω πως ο υπολογιστής μου πλέον λειτουργεί άψογα και τρέχει σαν τρελός... Έχω όμως το εξής πρόβλημα. Εξαρχής μετά την εγκατάσταση υπάρχει μία άλλες φορές μικρότερη, τις περισσότερες φορές όμως μεγάλη σε διάρκεια καθυστέρηση στη μετακίνηση αρχείων από φάκελους των Windows στον εξωτερικό μου σκληρό δίσκο! Έχω έναν της Seagate 1TB. Πριν με τα Vista (τα οποία στο παρελθόν δοκίμασα και σε x64) δεν το είχα αυτό το πρόβλημα, ενώ τώρα υπάρχει! Έλεγξα τους drivers, μπήκα και στη σελίδα της Seagate να ελέγξω αν το λογισμικό χρειάζεται ανανέωση ή δεν είναι το σωστό, δεν φαίνεται όμως να υπάρχει κάποιο πρόβλημα. Γνωρίζετε κάτι? Σας έχει τύχει κάτι ανάλογο?
TheELF Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ενδέχεται να μπερδεύτηκε κατά την εγκατάσταση και να μην τον είδαν σαν SATAII,η ότι στην πραγματικότητα είναι,αυτό θα μπορούσε να συμβεί σε οποιαδήποτε έκδοση windows.Τρέξε αυτό το πρόγραμμα για να σιγουρευτείς για την ταχύτητα στην οποία είναι ρυθμισμένο τώρα(κάπου λέει transfer mode και λέει π.χ. SATA/300 δηλαδή SATA στα 300MB το δευτερόλεπτο,αν υπάρχει απόκλιση με την πραγματικότητα,πάνε στην διαχείριση συσκευών -> δίσκοι -> διάλεξε τον εξωτερικό,προσοχή εδώ,και κανε του uninstall,και μετά επανακίνηση τον windows,ελπίζω έτσι να φτιαχτεί το πρόβλημα σου.
ntg1980 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 21 Ιουλίου 2010 Σ'ευχαριστώ πολύ! Αυτό που είπες συνέβη, λύθηκε το πρόβλημα! Windows 7 R O C K S ! ! !
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.