Προς το περιεχόμενο

Απορία με εγγύηση...

NOPSTRIM

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Αυτη την στιγμη το πιο Configurable ποντικι της αγορας ειναι το RAT7 της Saitek. ( Με σχεδιασμο που θυμιζει Transformer. )

Απο εκει και περα οχι απλα τα τεσταρω δεν εχω αντιπροσωπεια, αν και μακαρι να ειχα :)

• Απαντ. 43
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Δεν σε ρώτησα αν έχεις, αλλά αν δουλεύεις...:P

Καλό ποντίκι φαίνεται, πάντως πιστεύεις ότι είναι η μέρα με τη νύχτα σε σχέση με το imperator;

Σε θέμα tracking περισσότερο;)

Δημοσ.

Δεν δουλευω και δεν θα ηθελα να δουλευω, προτιμω αυτο που κανω.

Σε Tracking ειναι παραπλησια αν και επειδη με το Lachesis ειχα προβληματακια φοβαμαι μηπως το Imperator κανει τα ιδια νερα μετα απο καιρο.

Απλα το RAT7 σε παει αλλου ΑΝ εισαι διατεθιμενος να "παιξεις" με τις ρυθμισεις του.

Δημοσ.

To RAT7 βγηκε τωρα οποτε δεν νομιζω να υπαρχουν Reviews...Και καλα μου εστειλαν το πρωτο δειγμα ( Αν βρεις Review στειλτο να αρπαχτω ).

Απο εκει και περα παρε το Imperator, πιστευω να μην εχει τα ιδια προβληματα με το Lachesis.

Δημοσ.
Πω τώρα τι μου ΕΚΑΝΕΣ!!!!

Τι να κάνω; να το ακυρώσω το άλλο;

Κάθομαι και διαβάζω reviews τώρα...

Kρατα το κανενα εξαμηνο και αν δεις οτι δεν σε βολευει ,πες τους οτι ειναι χαλασμενο και αγορασε αλλη μαρκα

Δημοσ.
Kρατα το κανενα εξαμηνο και αν δεις οτι δεν σε βολευει ,πες τους οτι ειναι χαλασμενο και αγορασε αλλη μαρκα

Ωραια λογική ... κατι τετοια κανουμε και μετα αναρωτιόμαστε γιατι κανένα after sales supprt δεν είναι καλό στην Ελλαδά..

Δημοσ.
Ωραια λογική ... κατι τετοια κανουμε και μετα αναρωτιόμαστε γιατι κανένα after sales supprt δεν είναι καλό στην Ελλαδά..

Επεσες στην παγιδα και δεν καταλαβες το ειρωνικο σχολιο μου.

Δημοσ.
To RAT7 βγηκε τωρα οποτε δεν νομιζω να υπαρχουν Reviews...Και καλα μου εστειλαν το πρωτο δειγμα ( Αν βρεις Review στειλτο να αρπαχτω ).

Απο εκει και περα παρε το Imperator, πιστευω να μην εχει τα ιδια προβληματα με το Lachesis.

Φιλε νικ.κ τα φωτα σου.

Σκευτομαι να αγορασω το ms sidewinder x5 λογο που εχει πεσει η τιμη του,τι λες αξιζει;

σορρυ για το offtopik

Δημοσ.

Δωσε μου μεχρι την δευτερα που θα το εχω τσεκαρει να σου πω. Εχω πολλα και δεν εχω προλαβει να τα κοιταξω και να τα δουλεψω ολα. Απλα δωστε χρονο να το τελειωσω ωστε να εχω μια σφαιρικη αποψη και να μην λεω αρλουμπες.

p1280504.jpg

Δημοσ.

Το Imperator πάντως δεν λέω ότι είναι ότι καλύτερο έχει βγει ποτέ, αλλά τουλάχιστον από αυτά που έχω δοκιμάσει εγώ είναι top.

Δημοσ.

Ειναι πολυ καλο οπως ειναι ολα οσα εχω εδω, απλα μερικα ειναι καλυτερα απο τα αλλα και μερικα χειροτερα.

Δημοσ.

Το μόνο που δεν μπορώ να πω ότι μου αρέσει, είναι ότι δεν έχει επιλογή να αυξήσεις το βάρος...

αλλιώς από θέμα του πως κάθετε στο χέρι, είναι τέλειο! Οπότε σε αυτό το κομμάτι δεν μπορώ να πω ότι το rat είναι καλύτερο με την λογική ότι είναι λες και το φτιάξανε για την παλάμη μου...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...