Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημά στο pc

Xpriens

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλήμερα

Ενώ το pc μου ήταν μια χαρά το ανοίγω ακούω τον ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών στο full λέω την γ...α :confused: βλέπω ότι δεν στέλνει σήμα στην οθόνη ούτε κάνει βουτ υποψιάζομαι καμένη μητρική , μνήμες τις τσέκαρα και GPU δεν νομίζω . Εσάς πως σας φαίνεται ?

Δημοσ.

Μπορεί να είναι όμως αυτο που δεν νομίζεις.Δοκίμασε άλλη κάρτα γραφικών στο pc σου και αντίστοιχα την κάρτα σου σε άλλο pc ώστε να σιγουρευτείς οτι δεν ειναι η gpu ωστέ να αρχίσεις να testareis/ψάχνεις απο εκει και πέρα.

Δημοσ.
Καλήμερα

Ενώ το pc μου ήταν μια χαρά το ανοίγω ακούω τον ανεμιστήρα της κάρτας γραφικών στο full λέω την γ...α :confused: βλέπω ότι δεν στέλνει σήμα στην οθόνη ούτε κάνει βουτ υποψιάζομαι καμένη μητρική , μνήμες τις τσέκαρα και GPU δεν νομίζω . Εσάς πως σας φαίνεται ?

Και όμως κατά 90% είναι GPU...

Δημοσ.

Δοκίμασε και αυτό.

Βγάλε το καλώδιο του ρέυματος απο το ΠΙΣΙ,

πάτα μερικές φορες το κουμπί που πατάς για να ανοιξει (τακ-τακ-τακ),

ξαναβάλε το καλώδιο του ρεύματος,

ξαναδοκίμασε να το ανοίξεις.

Δημοσ.
Δοκίμασε και αυτό.

Βγάλε το καλώδιο του ρέυματος απο το ΠΙΣΙ,

πάτα μερικές φορες το κουμπί που πατάς για να ανοιξει (τακ-τακ-τακ),

ξαναβάλε το καλώδιο του ρεύματος,

ξαναδοκίμασε να το ανοίξεις.

δοκίμασα αλλα τπτ .Τον τελευταίο καιρό είχα παρατηρήσει οτι το φωτάκι του on off δεν εσβηνε ποτέ και τωρα με αυτό που έπαθε δεν ανάβει ποτέ παίζει να υπήρχε κάποιο πρόβλημά με την συνδεσμολογία ?

---------- Προσθήκη στις 09:55 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:53 ----------

Και όμως κατά 90% είναι GPU...

μακάρι να είναι gpu μακάρι γιατί δεν θέλω να δώσω δεκάρα τσακιστή για την κώλο μητρική που μου έχει ξανά καεί πρόσφατα !:mad:

Δημοσ.

μάλλον το τροφοδοτικό ακούγεται και οχι η GPU αλλά και εγώ νομίζω είναι πρόβλημα της GPU πιθανότατα

Δημοσ.
μάλλον το τροφοδοτικό ακούγεται και οχι η GPU αλλά και εγώ νομίζω είναι πρόβλημα της GPU πιθανότατα

από την υπογραφή -> "ENERMAX EMD525AWT MODU82+ 525W" άρα... δύσκολα :/

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...