NetworkMeltdown Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Αρχή μηνύματος Λοιπόν αριστερά σας έχει ενα κουτάκι που λέει "Διαφημίσεις Google" εκεί πέρα πατάμε στις 3:45 ακριβώς. Δεν υπάρχει λόγος απλός για να ενισχύσουμε αυτον τον ιστότοπο που φενεται... φένεται λέω οτι πάσχει απο αφραγγία. Countdown Τέλος μηνύματος
NetworkMeltdown Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Εγώ θέλω ποσοστά αλλιώς δεν πατάω.- πατα και τα βρίσκουμε μετά.
CtrlFreak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Βρήκες και συ ώρα να κάνεις τέτοιο ποστ, τώρα που δεν είναι κανείς μέσα... omg πάτησα κατά λάθος στο διαφημίσεις google ...
NetworkMeltdown Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Βρήκες και συ ώρα να κάνεις τέτοιο ποστ, τώρα που δεν είναι κανείς μέσα... 82 άτομα έβλεπαν το μπλα μπλα. Είχε μεγάλη απίχηση πως τα πήγαμε? εγώ πάτησα... μάλλον και εγώ σωστά? ---------- Προσθήκη στις 03:49 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 03:48 ---------- ξαφνικα το background της διαφημισης έγινε άσπρο ... ουτε αυτή δεν το περίμενε. ο counter μετράει ακόμα τυχαίο!? δεν νομίζω...
CtrlFreak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 εε κοίτα είναι 3:48 και το θέμα είχε μόνο 4 επισκέψεις... τις 2 τις είχα κάνει εγώ οπότε υπολόγισε..
NetworkMeltdown Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Μέλος Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 κοιτα τώρα εξαρτάται την διαφήμιση απο οτι βλέπω πρέπει να δίνει περίπου στα 2 ευρώ το click είμαστε δύο άτομα μαζέψαμε 4 ευρώ. Και αφού δεν μας μιλάει και κανένας είναι όλα δικά μας. Τα δικά μου τα θέλω για upgrade εκεί που λέει member θέλω να λέει "Dark Lord" διάλεξα κατι οχι και τοσο φαντακτερο μονο να δίχνει οτι ... εμ το χω.
CtrlFreak Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 2 ευρώ το click???? :confused: Εγώ τα θέλω στο paypal να τα εξαργυρώσω! Παρακαλούνται οι αδμιν να επικοινωνήσουν για την μεταφορά των χρημάτων.
Haldol Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Ωωχ. Άντε μετά από τέτοιο post να πείσει ο Hal9000 τη Google να μη του κλείσουν το λογαριασμό.
klainmaingr Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Τι 2 ευρώ το κλίκ ρε. Τι είναι αυτά που λέτε σας διαβάζει και κόσμος
Super Moderators paredwse Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Η διαχείριση ευχαριστεί τα μέλη που ενδιαφέρονται για τη μακροημέρευση του forum. Δεν ζητήθηκε ούτε ζητείται η οποιαδήποτε οικονομική συνεισφορά των μελών για να απολαύσουν το forum. Παρακαλούνται τα μέλη να επικοινωνούν με τη διαχείριση πριν αναλάβουν παρόμοιες πρωτοβουλίες. Ευχαριστούμε πολύ.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.