NetworkMeltdown Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Για κάποιο περίεργο λόγο το iPhone μου σταμάτησε να ανταποκρίνεται στο απαλό άγγιγμα των γοητευτικών και παράλληλα γυμνασμένων δακτυλων μου μετα που έκανα μπάνιο 2 φορές μαζί του. Την πρώτα φορά είχε πρόβλημα η μισή οθόνη την δεύτερη η άλλη μισή δεν άντεξε μάλλον απο το θέαμα... μονο μια γραμμή λειτουργεί και μπορω να την πατήσω είναι εκει που σέρνεις την μπάρα για να το κλήσεις. Με λίγα λόγια έχω ένα iphone 2g με οθόνη που δεν λειτουργεί και είναι και ραγισμένη (απο τακουνιά) ενώ μπορεί μόνο να ανοίξει και να κλήσει μόνο. Το θέλει κανείς? Πόσο κάνει να την αλλάξω? γιατι επιπλέον τα προάστια της οθόνης (γύρω γύρω δηλαδή) έχουν κολλήσει μια περίεργη αρρωστια και κάθε μέρα πεθαίνει και απο ένα pixel. Σοβαρά μιλάω κάθε μερα τα μετρούσα. Το θέμα είναι να μήν επεκταθει στο κέντρο αλλά τώρα πια δεν έχει νόημα... EDIT: ΚΑΙ ΝΑΙ!!! στο "δακτυλων" δεν έβαλα επίτειδες τόνο επειδή δεν ξέρω που τονίζεται.
SPANK Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Βασικά πιστεύω για ολα φταίει το αφρόλουτρο Επίσης οθόνη μπορείς να παραγέιλεις απο το ebay γύρω στα 45 euro μαζί με μεταφορικά και αν πιάνουν τα χέρια σου να δοκιμάσεις να την αλλάξεις.Συνήθως δίνουν εργαλέια αλλα και οδηγίες για το πως να το κάνεις.
ravend Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 ξαφνικα πάντως δεν το λες!ολόκληρη περιπέτεια πέρασε το έρμο. μπορείς επίσης να επικοινωνησεις με το 9volto.ξέρω πως κάνουν καλή δουλειά γενικότερα και σε καλές τιμές. αν και αμφιβάλλω για το μέλλον του κινητού με τόση καθαριότητα!
casabel Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δε νομίζω να σε συμφέρει μια τέτοια επισκευή δεδομένου του κόστους που έχει ενα iphone 2G (μεταχειρισμένο)
gs20309 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 13 Ιουλίου 2010 την τακουνιά πως την απέκτησε?.. για το μπάνιο φαντάζομαι γλίστραγε από το σαπούνι :lol: .. και κάτι καλά που σε έβγαλε μέχρι τώρα..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.