Προς το περιεχόμενο

Προσφατα φθηνα μεταχειρισμενα βιβλια

arshavin

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω,μηπως γνωριζετε καποιο καταστημα στο Μοναστηρακι ή γενικα καπου στην Αθηνα που να πουλαει φθηνα μεταχειρισμενα βιβλια; Μου ειχαν πει οτι υπαρχουν καποια που μπορεις να βρεις παλια σπανια ιστορικα βιβλια αλλα ψαχνω κυριως για καταστημα που να πουλαει βιβλια τα οποια κυκλοφορησαν τον τελευταιο καιρο. Για π.χ. το <<Χαμενο Συμβολο>> του Dan Brown. Δεν θελω και δεν μου περισσευουν 20 ευρω για ενα βιβλιο το οποιο θα διαβασω σε 1 μερα και μετα θα το χω να στολιζει το ραφι. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Υ.Γ. Εγω Γλυφαδα μενω.

Δημοσ.
Καλημερα παιδια! Ηθελα να ρωτησω,μηπως γνωριζετε καποιο καταστημα στο Μοναστηρακι ή γενικα καπου στην Αθηνα που να πουλαει φθηνα μεταχειρισμενα βιβλια; Μου ειχαν πει οτι υπαρχουν καποια που μπορεις να βρεις παλια σπανια ιστορικα βιβλια αλλα ψαχνω κυριως για καταστημα που να πουλαει βιβλια τα οποια κυκλοφορησαν τον τελευταιο καιρο. Για π.χ. το <<Χαμενο Συμβολο>> του Dan Brown. Δεν θελω και δεν μου περισσευουν 20 ευρω για ενα βιβλιο το οποιο θα διαβασω σε 1 μερα και μετα θα το χω να στολιζει το ραφι. Ευχαριστω πολυ εκ των προτερων.

Υ.Γ. Εγω Γλυφαδα μενω.

Σε αγγλικό μορφής paperback στο play κάνει 5,49 ( μεταφορικά δεν έχει). Προσωπικά το έχω ρίξει στα αγγλικά βιβλία πλέον και κάνω εξάσκηση και στα αγγλικά μου.

Δημοσ.

στους πάγκους με τα βιβλία έχεις δει τιμές?

σε επιλεγμένα πεζοδρόμια :-D (πχ μπροστά απ΄το Ρεξ, στην πλατεία βικτωρίας)

για ένα ελάχιστο ελάττωμα τα παίρνουν και τα πουλούν φθηνότερα και είναι και καινούρια!

Δημοσ.

Γιατί δεν πας σε μία δημοτική βιβλιοθήκη;

Επίσης υπάρχει και το bookcrossing (παλικάρια ανταλλάσσουν μεταξύ τους βιβλία - googlαρέ το).

Δημοσ.

Δεν ξέρω αλλα δεν μπορώ να πουλήσω βιβλίο ούτε να ανταλάξω (bookcrossing)... Είναι τέτοιο το δέσιμο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ εμένα και του βιβλίου κατα την ανάγνωση του που δεν θα μπορούσα να το αποχωριστώ. Άσε που κάποιες φορές τα ξαναπερνάω μία ανάγνωση όταν τα λησμονήσω.

Επίσης είναι ωραίο να τα έχεις στην βιβλιοθήκη σου γιατι όποτε κάθεσαι και τα σκουπίζεις, περνάνε ταυτόχρονα διάφορες καταστάσεις που είχες ζήσει την περίοδο που διάβαζες το εκάστοτε βιβλίο.

Υ.Γ. Άμα έκανα ποτέ λεφτά θα γούσταρα να φτιάξω ένα ολόκληρο δωμάτιο βιβλιοθήκη, μόνο για μένα...

Δημοσ.

Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας!

Σε αγγλικό μορφής paperback στο play κάνει 5,49 ( μεταφορικά δεν έχει). Προσωπικά το έχω ρίξει στα αγγλικά βιβλία πλέον και κάνω εξάσκηση και στα αγγλικά μου.

Ηθελα να σε ρωτησω εσενα αλλα κι ολους οσοι διαβαζουν βιβλια στα αγγλικα,οταν διαβαζεις ενα βιβλιο και δεν καταλαβαινεις καποιες λεξεις,καλο ειναι να ανοιγεις αμεσως καποιο λεξικο και να βρισκεις την μεταφραση τους ή αμα βγαζεις νοημα απο τα συμφραζομενα να συνεχιζεις χωρις λεξικο;

Δημοσ.

Το δεύτερο. Με το να ανοίγεις λεξικό χάνεις την ουσία. Να διαβάσεις θέλεις, όχι να μεταφράσεις το κείμενο. Ας μη το πιάσεις και 100% τι λέει, σιγά...

Δημοσ.
Δεν ξέρω αλλα δεν μπορώ να πουλήσω βιβλίο ούτε να ανταλάξω (bookcrossing)... Είναι τέτοιο το δέσιμο που έχει δημιουργηθεί μεταξύ εμένα και του βιβλίου κατα την ανάγνωση του που δεν θα μπορούσα να το αποχωριστώ. Άσε που κάποιες φορές τα ξαναπερνάω μία ανάγνωση όταν τα λησμονήσω.

Επίσης είναι ωραίο να τα έχεις στην βιβλιοθήκη σου γιατι όποτε κάθεσαι και τα σκουπίζεις, περνάνε ταυτόχρονα διάφορες καταστάσεις που είχες ζήσει την περίοδο που διάβαζες το εκάστοτε βιβλίο.

Υ.Γ. Άμα έκανα ποτέ λεφτά θα γούσταρα να φτιάξω ένα ολόκληρο δωμάτιο βιβλιοθήκη, μόνο για μένα...

+100000000

Δημοσ.
Ευχαριστω ολους για τις συμβουλες σας!

Ηθελα να σε ρωτησω εσενα αλλα κι ολους οσοι διαβαζουν βιβλια στα αγγλικα,οταν διαβαζεις ενα βιβλιο και δεν καταλαβαινεις καποιες λεξεις,καλο ειναι να ανοιγεις αμεσως καποιο λεξικο και να βρισκεις την μεταφραση τους ή αμα βγαζεις νοημα απο τα συμφραζομενα να συνεχιζεις χωρις λεξικο;

Ποτέ δεν ανοίγεις λεξικό κατά τη διάρκεια του διαβάσματος. Χάνεται η αλληλουχία του κειμένου. Στο λεξικό κοιτάμε μονο μια λέξη που μας έχει μείνει και πάντα σε άσχετη στιγμή

---------- Προσθήκη στις 22:13 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 22:09 ----------

Το Play τι είναι?

Δημοσ.

Σπάνια θα ανοίξω λεξικό, προτιμώ να βγάζω νόημα από τα συμφραζόμενα. Κατά καιρούς βέβαια όλο λέω να ξεκινάω να υπογραμμίζω λέξεις ώστε όταν έχω τελειώσει το βιβλίο να μαθαίνω και τι σημαίνουν μία μία οι λέξεις αλλά δε το έχω εφαρμόσει ακόμα.

Δημοσ.
ο αγοραστικός παράδεισος. http://www.play.com

Μα καλά είναι δυνατόν να αγοράζεις βιβλία με 5,5 ευρώ και να σου τα στέλνουν όλα χωρίς έξοδα μεταφοράς;;;

Που βρίσκομαι τόσο καιρό;;

Δημοσ.

Μόνο που όλες οι παραγγελίες φεύγουν σε πακέτα με ένα μόνο αντικείμενο. Αν φοβάσαι ότι θα σου φάει τα πολλά πακέτα κανείς, παράγγελνε ένα αντικείμενο τη φορά.

Δημοσ.

Ξέρεις περίπου πόσο χρόνο κάνει για να φτάσει και με ποια εταιρία μεταφοράς συνεργάζονται?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...