Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Kingston SDHC 8gb class 10

Jorge79

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα.

Αγόρασα την Παρασκευή μια Kingston SDHC 8gb class 10. Μετά από 5-6 φωτογραφίες και ένα video που τράβηξα με την μηχανή μου, πήγα να δω το βιντεάκι, και μετά από 1-2 δευτερόλεπτα που έπαιξε μου έβγαλε "read error, please check the card". Κλείνω την μηχανή, την ξανανοίγω και από τότε παίρνω μόνο "memory card error, please check the card". Δεν την αναγνωρίζει ούτε η μηχανή, ούτε το pc (vista, linux, gparted live), ούτε το laptop. Η κάρτα είναι σαν να μην υπάρχει. :cry:

Έχει κανείς κάποια ιδέα;;;

Δημοσ.

Την βλέπει στην μηχανή έστω οτι υπάρχει ώστε να μπορέσεις να της κάνεις ενα format μήπως και στρώσει η δεν την βλέπει καθόλου ?

Δημοσ.

Ούτε αυτή η μηχανή, ούτε μια βιντεοκάμερα. Είτε την βάλω στο slot είτε όχι, το ίδιο πράγμα είναι...

Δημοσ.

Θα σου έλεγα να την πας πίσω για αλλαγή αν έχεις την απόδειξη και έχει και εγγύηση αλλα μου φένεται παράξενο στα καλα του καθουμένου να βγεί off η κάρτα.Πόσο καιρό την έχεις ειναι παλιά καινούργια ?

Πάντως για να λές οτι δεν την βλέπει πουθένα τίποτα ουτε καν υπάρχει μάλλον παρέδωσε το πνεύμα της

Δημοσ.

Μάλλον αυτό θα κάνω. Απόδειξη εννοείται πως έχω, ούτε τρεις μέρες δεν την έχω την κάρτα!

Φαντάζομαι πώς η lifetime εγγύηση που δίνει η kingston (την οποία όποτε έχω εμπιστευτεί έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος) καλύπτει την συγκεκριμένη περίπτωση...

Δημοσ.
\

Φαντάζομαι πώς η lifetime εγγύηση που δίνει η kingston (την οποία όποτε έχω εμπιστευτεί έχω μείνει απόλυτα ικανοποιημένος) καλύπτει την συγκεκριμένη περίπτωση...

Ετσι ακριβως φιλε μου!!!!Εχει συμβει σε γνωστο μου προσωπο με micro SD 8αρα.Την δουλεψε για 2 μερες και μετα...παει

Την πηγε στο καταστημα που την ειχε παρει και αφου την τεσταραν σε pc την αλλαξαν με την μια!

Βουρ λοιπον για αλλαγη οπως λεει και ο SPANK:-D

Δημοσ.

OK παιδιά, ευχαριστώ πολύ. Το απόγευμα θα την πάω για αντικατάσταση...

-----------------------------

Όλα OK. Έκαναν την αντικατάσταση χωρίς κανένα πρόβλημα.

Ευχαριστώ πολύ για την βοήθεια...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...